• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir süredir gebelik düşünenler ve olmayanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar ben göbek düşüklüğü ve bel açıklığı için bitine gittim ve çok faydasını gördüm bunu yapan doktorlar da varmış tabiki gebelik ile ilgili bişey söylemek için çok erken ama çok rahatım ben bi araştırın derim

Teyzem umreye gitmişti oradan getirdi ama nette var satısı ne kadar güvenilir bilmiyorum tabiki
Hım tamam canım teşekkür ederim alamıyorum işte güvenemiyorum tadını rengini bilmiyoruz ki emin olalım ilk defa alcam

Canlar ben göbek düşüklüğü ve bel açıklığı için bitine gittim ve çok faydasını gördüm bunu yapan doktorlar da varmış tabiki gebelik ile ilgili bişey söylemek için çok erken ama çok rahatım ben bi araştırın derim
sonunda aynı fikirde birini buldum oleeyyy beee 💪 gerçekten göbek düşmesine inandım yaa çok rahatladım inanın bazı şeyleri doktorlar anlamıyor ,eskinin insanları biliyor 🤗

Hım tamam canım teşekkür ederim alamıyorum işte güvenemiyorum tadını rengini bilmiyoruz ki emin olalım ilk defa alcam
Allah verdimi meyveymiş sebzeymiş bahane bende inanmam ☺️ bir kere duydum Kabe duvarına elma sürülür ve o meyve yenilirse o kişi hamile kalır diye 😂😂😂😂😂 elmayı sindireli 1 dakika ,beklemesi 1.5 sene oldu 😂😂😂😂 ne gelen var ne giden 😂😂😂

Bende bu ayın başında yaptırdım aslında pocuk kemiğini yaptiriyordum kadın gibegimede yaptı ve atmıyor dedi çevirdi gobegimi

Nereye gittin acaba benimde sürekli göbeğim düşüyor ama kime gideceğimi bilmiyprum acaba sıkıntı o mu

Bizde 9 aydır deniyoruz. Bu ay beklenen adet tarihinden 1 gün önce pembe leke geldi ve bende ilk defa böyle birşey oldu bende dayanamadım gecikmenin 3.günü kan testi yaptırdım negatif çıktı 0.41 di değer. Halen adet olmadım 13 gün oldu adet gecikeli. Adet gecikmesi yaşayan biriyim belki de yine adet gecikmesi yaşıyorumdur
Arkadaşlar hamilelik düşündüğüm zaman hemen gebe kalabileceğimi sanmıştım oysaki 11. Ayımdayım hala gelen giden yok 😔
#
*Sİzler ne durumdasınız denemede kaçıncı ayınız?
Bu başlığı açtım çünkü siz yapıyormusunuz bilmiyorum ben arada bir zamanında çocukları olmamış insanların profiline bakıp aaa bak onunda olmamış beklemiş bir süre ama şimdi çocuklu ne güzel benimde olacak diye düşünüp umutlanıyorum. Bizde paylaşalım yarın bir gün birlikte sevinelim başkaları da benim gibi sevinsin istedim

Biz hem gec evlendik hem de sanki hemen cocugumuz olacakmis gibi yillarca korunduk 😀 Simdi de debeleniyoruz boyle

Biz hem gec evlendik hem de sanki hemen cocugumuz olacakmis gibi yillarca korunduk 😀 Simdi de debeleniyoruz boyle
ben geç evlendim tahmin ettim korunmadım yine yok onla alakasi yok.olacag varsa oluyor.arkadasim 3yil korundu yasida kucuk degil korumayı birakir birkamaz oldu nasib yani

ben geç evlendim tahmin ettim korunmadım yine yok onla alakasi yok.olacag varsa oluyor.arkadasim 3yil korundu yasida kucuk degil korumayı birakir birkamaz oldu nasib yani
Benim gebelik oldu ama 6.haftada kaybettim 8. haftada öğrendim kaybettiğimi hala kendime gelmeye çalışıyorum...Kürtaj oldum, toparlanmam lazim diyerek bugün ilk adımı attım gidip gerekli testleri verdim, birkac ay korunacagiz zaten, sonuclar ciktiginda ona gore bakacağız..

Benim gebelik oldu ama 6.haftada kaybettim 8. haftada öğrendim kaybettiğimi hala kendime gelmeye çalışıyorum...Kürtaj oldum, toparlanmam lazim diyerek bugün ilk adımı attım gidip gerekli testleri verdim, birkac ay korunacagiz zaten, sonuclar ciktiginda ona gore bakacağız..
gecmisolsun siz gebelik yasamissiniz yine olur inşalalh

Bebek olmadığından kesin olarak eminiz canım
Kana da baktırdık ama sırf formaliteden doktor ilaç yazmak için baktı. 1 buçuk aydır hiç ilişki olmadı. İyi ki de olmamış adet olmayınca sürekli heyecan yapardım
Canım benim bende aynı şeyleri yaşadım gerçekten. Benimde eşim askere gitti o sıra olmadım kandan vs baktırdım olmasa bile insan umutlanıyor

Back