Gebeliğe Hazırlık Bir süredir gebelik düşünenler ve olmayanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu an burda sana hele bi hamile kalayım da 9 ay kusayım diyecek o kadar çok insan var ki biri de benim keşke olsa da tek düşüneceğim şey kusmalarım olsa tabi ki küçümsemiyorum durumunu ama sana ağır gelen şey bizlere o kadar hafif gelecek ki çünkü hamile kalmak için maddi manevi çok yoruluyoruz

Bu ay ovulasyon testi siparis ettim ben kizlar. Reglimin 2. Gunu bugun. Ilk kez deneyecegim bu testi regl bittikten sonra. Bakalim... bir umut

Haklisiniz aslinda ben kendimi degilde evladimi dusunuyorum onun piskolojisini onunla ilgilenebilirmiyim onu dusunuyorum Rabbim her isteyene versin kimsenin kucagini bos birakmasin ve su da bir gercek ki olacak mi olmayacak mi onu Rabbim bilir biz sadece dusunuruz veya isteriz

Tabiki öyle ama sonunu düşünen kahraman olamaz eğer iki evladı iyi bir şekilde büyüteceğini düşünüyorsan ki en önemli kısmı bu bana göre 9 ay bi şekilde geçer o süreçte eşin de sana yardımcı olur çocuğunuzla daha fazla ilgilenir

Hsg filminde sıkıntı çektin mi canım çok ağrılı diyorlar, bendende istedi doktorum korkuyorum eşimden de test istediler ama nisan ayına gün verdiler çok canım sıkıldı uzun bir zaman herkesin bu derdi var kimle konuşsam bebeği olmuyor bu artık hastalık değil bence, başka bir sıkıntımız var ülkece,

Benimde 2 oğlum var 3cü için uğraşıyorum olmuyor 3 kere düştü yaşım 37 oldu nasip değil sanırım oğluşlarım çok istiyordu kardeş

Ben bu ay klomen kullandım arkasında da çatlama iğnesi. Bugün iğnenin 5.günü bekliyorum
Bir şey sorabilir miyim bu çatlatma iğnesi klomen gibi tedavilere doktor hangi aşamada ne sebeple karar veriyor, benim adet düzensizliğim var troitlerim de sıkıntı var eşim kalp krizi geçirdi kalp damar hastası 1 buçuk yıllık evliyim ve olmuyor bir çok test istedi yarısını yaptırdım yarısını yaptırcam yumurtalıklarıma baktılar hormonlarıma sorun yok, bana sadece yumurtalık kalitesi artırıcı takviye ilaç verdi o kadar, acaba yaşımdan ötürü mü yoksa 1 buçuk yıllık evliyim diye mi

InsaAllah Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Benim eşimin yurtdışına gitme ihtimali olduğu için erkenden ilaç vermeye başlamış olabilir. Ben 2 3 aydır deniyorum 4 aylık evliyim. Bende adet düzensizliği oldu tarlusal ile adet oldum diğer ay da klomene başlattı 3. Günde başladım günde 2 tane gideceğim günü kendi belirledi 2 hafta sonra çarşamba gel dedi adetin 11. Günü gittim yumurtalara baktı tahlil yaptı yumurta sayısı için iyi bulunca da İğneyi yazdı

Hsg filminde hiçbir sıkıntı çekmedim canım. Çektirmeden önce bir sürü kötü şeyler okudum hatta eltim önceden çektirmişti ona çektireceğimi söylemeden çaktırmadan sormuştum öyle bir anlattı ki ölsem daha iyiymiş gibi devlet hastanesinden randevu alamadım bende özelleri araştırıp özelde çektirdim. Gittim anestezi istemedim doktor çok ilgiliydi yapacağı her şeyi anlattı zaten 5 dakikalık bir işlem. Muayene gibi düşün, içeriye sıvıyı verirken saniyelik irkildim ama acı değil yani o. Zaten doktor hep konuştu benimle açıkladı her şeyi. O işlemi yaparken beraber izledik sıvının gidişini falan. İşlem öncesi doktor oradayken alerji iğnesi yaptılar bana onda birkaç saniye karıncalanma ve soğukluk hissettim hemen geçti. Normal dediler onun içinde. İşlemin bittiğini anlamadım bile. Belki benim şansımdı bilmiyorum ama herkesin anlattığının aksine ben bir şey hissetmedim.
Bize doktor her şey 1 ay içinde hallolur dedi devlete gittik. Benim özelde gittiğim doktorum var ama devlete gidip şansımızı deneyelim dedik. Onlarda hemen aşılama yapalım diyince umutlandık. O yüzden alelacele hsg çektirdim ben ama iş öyle olmadı eşime mayısa randevu verdiler sperm testleri için. Bizde işte o zamana kadar deneyelim dedik. Ovülasyon testleri aldım hatta ama bu ay hiçbir problem olmamasına rağmen bugün adetimin gecikmesinin 16. Günü

bu konuda bende benzer şeyleri yaşıyorum. bir buçuk yıldır deniyoruz ancak mutlu sona ulaşamadık. gerekli testleri yaptırdık. Benim FSH hormonum 11.83 çıktı. 0-10 arasında olması gerekiyormuş değerin. benimki yüksek çıktı. AMH hormonuma bakmak istediler. 2.2 çıktı. Normal dediler. biraz daha süre verdiler müdahale etmediler. Ama içimdeki acaba benim çocuğum olmayacak mı duygusunu bastıramıyorum.

bende koruyucu aile evlat edinme biriminde çalışıyorum. Çocuk sahibi olamayan aileler ile çalışıyorum. onları gördükçe daha kötü oluyorum. hepsiyle birlikte ağlayasım geliyor. sanırım bu da beni yıpratıyor.

Kızlar ovülasyon testim yorumlarmıısnız

Eklentiler

• IMG_20200207_201434.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 18
Merhaba yerleşme kanamanız nasıl oldu hamile misiniz

Merhaba yerleşme kanamanız nasıl oldu hamile misiniz

Merhaba
Yaşadığım şey yerleşme kanaması mıydı bilmiyorum ama anlatayım
Adrtim bittikten yaklaşık 10 gün sonra kahverengi akıntı başladı
Her silmede geliyordu
Ertesi gün pembe ve bordo geldi ama oeçeteye silince geliuordu daha çok
Sonra yine kahve rengi ve az az devam etti yaklaşık 6 gün sürdü

şuan gecikmemin 7.günü
Bugün test yaptım çoook silik bir çizgi belirdi
Yarın tekratlamayı düşünüyorum
İnşallah hamileyimdir :)

Merhaba inşAllah hamilesinizdir gönlünüzden geçen olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…