• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bir süredir gebelik düşünenler ve olmayanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba
Yaşadığım şey yerleşme kanaması mıydı bilmiyorum ama anlatayım
Adrtim bittikten yaklaşık 10 gün sonra kahverengi akıntı başladı
Her silmede geliyordu
Ertesi gün pembe ve bordo geldi ama oeçeteye silince geliuordu daha çok
Sonra yine kahve rengi ve az az devam etti yaklaşık 6 gün sürdü

şuan gecikmemin 7.günü
Bugün test yaptım çoook silik bir çizgi belirdi
Yarın tekratlamayı düşünüyorum
İnşallah hamileyimdir :)
İnşallah canım🥰 benim de dün akşamdan beri sadece silince gelen bi kanamam var. İlk krem gibi beyaz bi akıntıyla birlikte geldi gece hiç gelmemiş sabah uyandığımda birşey yoktu gün içindede peçeteye çok çok az açık renkli geldi. Adetime 8-9 gün var .

bizde cocugu yeni dusunmeye basladik ilk korunmasiz ayindan hamile kalmisi.. ama kimyasal gebelikmis cok acili bi sekilde duusrdum. suan agir depresyona girdim. ya tekrar duserse ya bidaha olmazsa diye...

bizde cocugu yeni dusunmeye basladik ilk korunmasiz ayindan hamile kalmisi.. ama kimyasal gebelikmis cok acili bi sekilde duusrdum. suan agir depresyona girdim. ya tekrar duserse ya bidaha olmazsa diye...

Böyle düşününce daha fena oluyor. Ama yaşayan bilir sadece o tecrübeden sonra ya tekrar böyle bişey yaşarsam fikrinden de alıkoyamıyor insan kendini. Sizi anlıyorum. Geçen yıl mol gebelik şüphesiyle kürtaj oldum ki biz korunuyoduk eşimle hiç hesapta yokken oldu böyle bi durum. Kürtaj ayrı felaketti, iyileşemedim haftalarca. Tam iyileştim zihnen de kendimi iyi hissettim derken bu kez bilinçli olarak bebek düşündük. 2ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Ki daha sevinemeden 2 gün sonra düştü😔 Tsh değerim yüksek sınırdaydı en son, haftaya gidip tekrar test yaptırıcam. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah

İnşallah canım🥰 benim de dün akşamdan beri sadece silince gelen bi kanamam var. İlk krem gibi beyaz bi akıntıyla birlikte geldi gece hiç gelmemiş sabah uyandığımda birşey yoktu gün içindede peçeteye çok çok az açık renkli geldi. Adetime 8-9 gün var .

Daha önce başına geldi mi böyle bişey
İnşallah yerleşme kanamsıdır canımm 🌸🌸😍😍

Böyle düşününce daha fena oluyor. Ama yaşayan bilir sadece o tecrübeden sonra ya tekrar böyle bişey yaşarsam fikrinden de alıkoyamıyor insan kendini. Sizi anlıyorum. Geçen yıl mol gebelik şüphesiyle kürtaj oldum ki biz korunuyoduk eşimle hiç hesapta yokken oldu böyle bi durum. Kürtaj ayrı felaketti, iyileşemedim haftalarca. Tam iyileştim zihnen de kendimi iyi hissettim derken bu kez bilinçli olarak bebek düşündük. 2ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Ki daha sevinemeden 2 gün sonra düştü😔 Tsh değerim yüksek sınırdaydı en son, haftaya gidip tekrar test yaptırıcam. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah
insallah. ruyamda surekli bunlarla bogusuyorum. Npcam bilmiyorum. allah hepimizin yardmciisi olsun

Arkadaşlar hamilelik düşündüğüm zaman hemen gebe kalabileceğimi sanmıştım oysaki 11. Ayımdayım hala gelen giden yok 😔
#
*Sİzler ne durumdasınız denemede kaçıncı ayınız?
Bu başlığı açtım çünkü siz yapıyormusunuz bilmiyorum ben arada bir zamanında çocukları olmamış insanların profiline bakıp aaa bak onunda olmamış beklemiş bir süre ama şimdi çocuklu ne güzel benimde olacak diye düşünüp umutlanıyorum. Bizde paylaşalım yarın bir gün birlikte sevinelim başkaları da benim gibi sevinsin istedim
4 sene bitti benim olmayınca olmuyor. Belkide böylesi hayırlıdır. 😣😣

Canım öncelikle çok geçmiş olsun burda kayıp yaşayan bir sürü insan var senin gibi benim gibi, seni cok iyi anliyorum...Boyle kayiplardan sonra daha kolay gebe kaliniyormus bu bilimsel bir gerçek kuzum yeter ki strese ve depresyona girmeyelim...Biran önce toparlan ve önüne bak gelecek bebeğin için 🌸 Ben de çok kötüyüm acım çok taze aynı korkuları yaşıyorum ama günden güne iyileşiyorum Allah'a sığınıyorum ve bebeğim için toparlanıyorum 🙏 En hayırlı zamanda olması için dua edeceğim senin için de 🌸

Daha önce başına geldi mi böyle bişey
İnşallah yerleşme kanamsıdır canımm 🌸🌸😍😍
Amin canım🤲🏻🤲🏻 Yok canım ilk defa yaşıyorum Kardeşim de tüm çocuklarında yerleşme kanaması yaşamış annem dikkat et bugünlerde dedi. Çok istiyorum bebeğim olmasını 2 senedir uğraşıyorum. İnşallah hamileyimdir de evime evladımın sesi neşesi dolar🤲🏻🤲🏻

Amin canım🤲🏻🤲🏻 Yok canım ilk defa yaşıyorum Kardeşim de tüm çocuklarında yerleşme kanaması yaşamış annem dikkat et bugünlerde dedi. Çok istiyorum bebeğim olmasını 2 senedir uğraşıyorum. İnşallah hamileyimdir de evime evladımın sesi neşesi dolar🤲🏻🤲🏻
Insallah gebesindir ben yaşamıştım anlattığın şekilde,kahverengiydi benimkisi ve hayatımda ilk kez olmuştu, hafif de kasık ağrım vardı ama çok değişik bir ağrıydı minik minik çimdik atıyorlarmış gibiydi,bana gebeliğimin devamı nasip olmadı canım sana inşallah olur, haberini bekliyoruz

Mrb. Ben 5 senelik evliyim 5 senedir deniyorduk fakat olmuyordu. 2 sene önce bir düşük yaşadım. Hiç çocuğum olmayacak sanıyordum. Çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim hemde hiç beklemediğim birşeydi mucize gibi oldu. Rabbim istedikten sonra herşey olur😘

Insallah gebesindir ben yaşamıştım anlattığın şekilde,kahverengiydi benimkisi ve hayatımda ilk kez olmuştu, hafif de kasık ağrım vardı ama çok değişik bir ağrıydı minik minik çimdik atıyorlarmış gibiydi,bana gebeliğimin devamı nasip olmadı canım sana inşallah olur, haberini bekliyoruz
Amin canım inşallah🤲🏻🤲🏻 Rabbim tekrar sana ve benim gibi evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin . 🤲🏻🤲🏻 İnşallah tez vakitte tekrar gebe kalırsın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Mrb. Ben 5 senelik evliyim 5 senedir deniyorduk fakat olmuyordu. 2 sene önce bir düşük yaşadım. Hiç çocuğum olmayacak sanıyordum. Çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim hemde hiç beklemediğim birşeydi mucize gibi oldu. Rabbim istedikten sonra herşey olur😘
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🤲🏻🤲🏻

Canım öncelikle çok geçmiş olsun burda kayıp yaşayan bir sürü insan var senin gibi benim gibi, seni cok iyi anliyorum...Boyle kayiplardan sonra daha kolay gebe kaliniyormus bu bilimsel bir gerçek kuzum yeter ki strese ve depresyona girmeyelim...Biran önce toparlan ve önüne bak gelecek bebeğin için 🌸 Ben de çok kötüyüm acım çok taze aynı korkuları yaşıyorum ama günden güne iyileşiyorum Allah'a sığınıyorum ve bebeğim için toparlanıyorum 🙏 En hayırlı zamanda olması için dua edeceğim senin için de 🌸
tesekkur ederim. insallah hepimize allah yardim etsin

peki arkadaslar bu benim kimyasaldan sonraki ilk ayim. kanamayi gecireli 1hafta oldu olmadi. napayim ben simdi ovuluasyon testimi alayim. birsure kendim hesaayipmi deneyeyim. doktora detayli test yapsakmi bi sikintimmi var dedim. gerek yok herkes yasiyo dedi. ama beb korkuyorum

Amib canım benimm inşallah hamilesindir bende ilk kez yaşadım ve hala adet olmadım
Umudum her ay olduğu gibi bu ay da var
Rabbim hayırlısını versin 😍😍

1.5 sene olucak olmadı hala her ay ümitle bekliyoruz. Herşeyin hayırlısı olacak inşallah inancım devam ediyor 🤗

Göbek düşüklüğü için biriyle görüştüm ve gerçekten göbeğim düşükmüş belime de masaj yaptı iyi hissediyorum şimdi birde hurma poleni ile ilgili birçok şey okumuştum onu kullanıyorum okunmuş yağmur suları falan saymıyorum artık süre uzun olunca denemedik şey kalmadi🙈🙈🙈
Merhaba canım hurma polenini nerden aldın acaba.İnşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun canim

Back