KV ve kaynım ile görüşmüyorum, bu sebeple eşim, akrabalarının hiçbirisi ile görüşmek istemediğimi düşünmüş.Ben dayina gerekli açıklamayı yap lütfen,benim böyle birsoylemim olmadı ki dedimNeden görüşmek istemediğim hakkında yalan attin dediniz mi eşinize? Ben merak ettim ne diyeceğini. Buraya takıldım gerekçesi neymiş
Gercekten böyle anlamış olabilir mi? Olabilirse yalan söylemiş olmuyor bence bir problem yok. Kuzen konusunda da Kuzeninin sizinle tatile gelmesi bence bir sorun değil yani ben kiskanmazdimKV ve kaynım ile görüşmüyorum, bu sebeple eşim, akrabalarının hiçbirisi ile görüşmek istemediğimi düşünmüş.Ben dayina gerekli açıklamayı yap lütfen,benim böyle birsoylemim olmadı ki dedim
Tatilde esiniz ve cocuklarizla yalniz vakit gecirmek istemeniz cok normal.eşim bu yaz tatilimizi bekar olan amcasının kızının ayarlayacagi bir yazlıkta ve onunda geleceği bir tatil beldesine tatile gideceğimizi söyledi.ben de anahtarı bize ulaştıracaksa tamam dedim.ama amcanın kızınin yanında bir sevgilisi, nişanlısı gibi partneri olmayacaksa bizimle tatil yapması uygun değil dedim, adam bir anda parladı,ve uzayan bir tartışma...
Ben aile ortamına kendisi de bir aile olduğu için yalnız gitmesinin uygun olmadığını ve neden gıyabımda onlara yalan söylediğini konuştum? Yersizlik nerede ki?Yersiz kıskançlığınızdan olmasın 2. Kısım? Amca/Dayı kızı ya kendinize gelin sapık muamelesi yapmışsınız kaç senelik eşinize nasıl bir tepki bekliyorsunuz?
İlk seferinde amca kızına taktığınız için dayınında kızları var diye huzursuzluk çıkartabileceğini düşünmüş olabilir.Ben aile ortamına kendisi de bir aile olduğu için yalnız gitmesinin uygun olmadığını ve neden gıyabımda onlara yalan söylediğini konuştum? Yersizlik nerede ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?