Bir şeytanın kızıyım ben..

ne vicdansız bir babanız varmış allah ıslah etsin.halkarasında derler ana sağken babalar tek gözüyle evlatlarını görürmüş, ana yokken o gözü de görmezmiş. allah size sabır versin cnm

Annemin ölümünün üstünden 1 sene geçmişti.
Babam bize bırak kızım,canım demeyi ismen bile hitap etmiyordu.
"şşt buraya bakın, heey hopp" böyle hitap ederdi.
Birgün eve teyzem geldi, onun yanında bize dönüp "kızım kardeşine bak ağlıyor" dedi.
Ablamla ben nasıl koştuk bebek odasına.
"bana dedi".. "hayır, bana dedi, kızım dedi, kardeşine bak dedi"..
İlk, tek ve sondur, bir daha ne teyzem geldi ne babam bize kızım dedi.
Tamam arkadaşlarım, dökülmüyorum artık. Evet, bebeğimi düşüneceğim söz.
Bu konuyu aklıma getirmemeye çalışacağım.
Sizlerin düşündüğünüzün yarısı kadar düşünseydi beni.
Kızıma hamileyken "kira da vermeden oturuyorsunuz ha iyisiniz" diye beni yemek masasında ağlatmıştı 1 saat..
Tamam, iyiyim, şükür iyiyim.
Sağolun hepiniz.

Bilmiyorum insanlar nasıl bu kadar acımasız, taş yürekli oluyor hadi o kadını geçtim de baban nasıl oluyor. Senin yerine koydum da kendimi ne o adamla ne de karısıyla asla görüşmezdim ben! doğru söylemişsin tam bir şeytanmış baban. Üzülme, dert etme kendine artık bunları sadece kendin, çocuğun ve eşin için yaşa. Hayatta tüm güzellikler seninle olsun

Senin olmayan şans çocuklarının olacak İpek. Senin gibi bir anneye sahip olmak her evlat için bulunur bir şans değil

Senin olmayan şans çocuklarının olacak İpek. Senin gibi bir anneye sahip olmak her evlat için bulunur bir şans değil

Allah razı olsun canım, inşallah evlatlarım da böyle düşünürler.
Beni dinlediniz, okudunuz, benimle dertlendiniz. Hepiniz sağolun.

Az önce son damla gözyaşımı da aşağıdaki şarkı eşliğinde döktüm ve bitirdim.
Aklıma gelse de kovalayacağım artık..

Benden hepinize gelsin..:
YouTube - ‪Bana Bir Masal Anlat Baba‬‏

Son düzenleme:
ipekcim sen çok güçlü ve şanslı bi kadınsın. anladığım kadarıyla şefkatli bi eşin var, güzel bi mesleğin ve çocukların da var. allah nazarlardan saklasın ve kötülerden korusun sizi

babalar günü değil mi bu pazar..

ınanaırmısın bılmıyroum ıpek hıc bılmıyorum
babam oldugunden berı hıc babalar gununu kutlamadım ben hıc

ama sımdı kızımın babası var ınanırmısın
esımın babalar gununu kutlarım sadece okadar

allah evlatlarımızı anasız babasız bırakmasın ıns...

çok sinirlendim bunlar insansa ben değilim ne utanma ne Allah korkusu öyle yetim hakkı yedim diye böbürlenmesin kimsenin hakkı kimsede kalmaz illa ki çıkar öyle bir tepe taklak olur ki o da şaşar !

Aslında aramak lazım pazar günü. Yaşatmadıkları ve içinde kalanları söylemek için. Son kez. Anlar mı acaba.

Denemiştim 2 sene önce..
Yüzüme kapattı..
Ondan önceki sene de hediye alıp gitmiştik, kızım vermişti. Kaldırıp fırlattı hediyeyi, açmadı bile.
Sonra oğlunun kullandığını gördüm o hediyeyi.
Şimdiye dek ona ne alsam hep oğluna verdi.
Hep iyi markalar aldım.
Kendisi giydiğinde değil, oğlu giydiğinde daha mutlu oluyormuş, karısı öyle söyledi.
Allah belalarını...
Neyse..

Aslında aramak lazım pazar günü. Yaşatmadıkları ve içinde kalanları söylemek için. Son kez. Anlar mı acaba.

Denemiştim 2 sene önce..
Yüzüme kapattı..
Ondan önceki sene de hediye alıp gitmiştik, kızım vermişti. Kaldırıp fırlattı hediyeyi, açmadı bile.
Sonra oğlunun kullandığını gördüm o hediyeyi.
Şimdiye dek ona ne alsam hep oğluna verdi.
Hep iyi markalar aldım.
Kendisi giydiğinde değil, oğlu giydiğinde daha mutlu oluyormuş, karısı öyle söyledi.
Allah belalarını...
Neyse..

Yok artık. Nasıl bir baba bu kadar şuursuz davranır. Anlamakta güçlük çekiyorum.
Hatta anlamak istemiyorum

Çok ciddi psikolojik sorunları var bence..

Şaka gibi ! Üvey anneden beklenirde babaya pes !
Ama allah onlardan çıkartır bunun hesabını...
evet onlar bize emek etti büyüttü onlardan kuruş saklamak olmaz
ama sizin mevzunuz başka.kandırarak kendine mal ediniyor...

Sadece birşeye şaşırdım.kızınızı nasıl üvey annenize bıraktınız ?
afedersiniz ama kazıklarını çok atmışlar size ama yinede aynı paraya onları tercih etmişsiniz.
Başıma gelmeden yorum yapmak doğru olmaz ama ben sanırım yabancıya baktırmayı tercih ederidm...

HErşeye rağmen insanlığınızı kaybetmediğiniz için tebrik ederim ....

ya canm sen kendı ustune dusen gorevı yapmısın ben senın yerınde olsam hayatta gorsmem onlarla mutlu olurum esımle cocugumla ne hallerı varsa gorsunler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…