- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
-
- Konu Sahibi ipektuncer
Canım bebecik de üzülüyor İpek yeter yapma artık..
Bak bizler seni hiç tanımadığımız halde kavrulduk o nasıl dayansın,değil mi?
Seni yıllardır çok üzmüş gerçeklerdir bunlar eminim ama bu saatten sonra geçmişi düzeltme şansımız var mı?
Sen evlatlarını düşünen ve seven bir annesin,çok mantıklı güçlü bir kadınsın ve çok iyi bir eşsin..
Bebeciğin ağlamasına üzülmesine dayanabilir misin?Bunca zaman sonra bu yarayı kanatma artık..
Daha sonra oğlumuz sağ sağlim dünyaya geldiğinde dertleşir,ağlaşırız,çocuklarımızla güzel hayaller kurarız,olmaz mı bitanem?
Senin olmayan şans çocuklarının olacak İpek. Senin gibi bir anneye sahip olmak her evlat için bulunur bir şans değil
Allah razı olsun canım, inşallah evlatlarım da böyle düşünürler.
Beni dinlediniz, okudunuz, benimle dertlendiniz. Hepiniz sağolun.
Az önce son damla gözyaşımı da aşağıdaki şarkı eşliğinde döktüm ve bitirdim.
Aklıma gelse de kovalayacağım artık..
Benden hepinize gelsin..:
YouTube - ‪Bana Bir Masal Anlat Baba‬‏
beni de ağlattın iyi mi
bendeee.....ben de ağlıyorum şu an.
babalar günü değil mi bu pazar..
Aslında aramak lazım pazar günü. Yaşatmadıkları ve içinde kalanları söylemek için. Son kez. Anlar mı acaba.
Aslında aramak lazım pazar günü. Yaşatmadıkları ve içinde kalanları söylemek için. Son kez. Anlar mı acaba.
Denemiştim 2 sene önce..
Yüzüme kapattı..
Ondan önceki sene de hediye alıp gitmiştik, kızım vermişti. Kaldırıp fırlattı hediyeyi, açmadı bile.
Sonra oğlunun kullandığını gördüm o hediyeyi.
Şimdiye dek ona ne alsam hep oğluna verdi.
Hep iyi markalar aldım.
Kendisi giydiğinde değil, oğlu giydiğinde daha mutlu oluyormuş, karısı öyle söyledi.
Allah belalarını...
Neyse..
Denemiştim 2 sene önce..
Yüzüme kapattı..
Ondan önceki sene de hediye alıp gitmiştik, kızım vermişti. Kaldırıp fırlattı hediyeyi, açmadı bile.
Hep iyi markalar aldım.
Kendisi giydiğinde değil, oğlu giydiğinde daha mutlu oluyormuş, karısı öyle söyledi.
Allah belalarını...
Neyse..
Denemiştim 2 sene önce..
Yüzüme kapattı..
Hep iyi markalar aldım.
Allah belalarını...
Neyse..