Sizi anlayabilecek kapasite var mı ki onda, söylüyorsunuz? Yazık. Nefret ediyorum bu tip insanlardan
Bizim kadar pis insanlar olamaz.
Milletçe pisiz.
Bir de övünürler işte temizlik imandandır imanın yarısıdır filan.
Dine getirmiyorum ama şimdi ülkedeki çoğu insan bu dine mensup bu sözü söylemeyi marifet biliyor ama pislikten geçilmiyor.
Hele kadınlar daha da pis.
O tuvaletler, o kanlı pedler. (Özür dilerim midesi bulananlar olmuştur garanti ama tuvalete girince de ben bu sahneyle karşılaşıyorum midem bulanıyor her seferinde...)
Ben o iğrençlikleri görmek zorunda mıyım?
O tuvaleti, tuvaletteki çöp kutusunu temizleyip içini boşaltmıyorsun diye kendini ne zannediyorsun demek istiyorum çoğu kadına.
Her seferinde aynı şeyi diyorum her seferinde de diyeceğim.
Bir toplumu kadın şekillendirir.
Kadını böyle olan toplumdan da bir şey beklememek gerek.
Daha insanlar öz bakım yapmayı, koltuk altlarına deodorant sıkmayı bilmiyor hehey ben neler diyorum...
Uyarmanıza rağmen almadı yani öyle mi
Ortak alanları bu şekilde kullanmak kimsenin haddibe değil.
Bulmak istediğin gibi bırak
Helal olsun, ben de hiç acımam gördüğüm yerde rezil ederimTrafikte camdan attığı kutu şişeyi kırmızı ışıkta camından atıp "bunu düşürdünüz"demişliğim var.
Hakedene hakettiği gibi davranmak lazım
Akşam kapısının önüne 3-4 tane dondurma mı bıraksamTrafikte camdan attığı kutu şişeyi kırmızı ışıkta camından atıp "bunu düşürdünüz"demişliğim var.
Hakedene hakettiği gibi davranmak lazım
Bir kaç ay önce Türkiye’ye gitmiştimBizim kadar pis insanlar olamaz.
Milletçe pisiz.
Bir de övünürler işte temizlik imandandır imanın yarısıdır filan.
Dine getirmiyorum ama şimdi ülkedeki çoğu insan bu dine mensup bu sözü söylemeyi marifet biliyor ama pislikten geçilmiyor.
Hele kadınlar daha da pis.
O tuvaletler, o kanlı pedler. (Özür dilerim midesi bulananlar olmuştur garanti ama tuvalete girince de ben bu sahneyle karşılaşıyorum midem bulanıyor her seferinde...)
Ben o iğrençlikleri görmek zorunda mıyım?
O tuvaleti, tuvaletteki çöp kutusunu temizleyip içini boşaltmıyorsun diye kendini ne zannediyorsun demek istiyorum çoğu kadına.
Her seferinde aynı şeyi diyorum her seferinde de diyeceğim.
Bir toplumu kadın şekillendirir.
Kadını böyle olan toplumdan da bir şey beklememek gerek.
Daha insanlar öz bakım yapmayı, koltuk altlarına deodorant sıkmayı bilmiyor hehey ben neler diyorum...
MantıklıAkşam kapısının önüne 3-4 tane dondurma mı bıraksam
Bükemediğim bileğe benzedim diyesim geldi...
Apartmanın merdivenlerinde her gün farklı bir cips paketi, çikolata ambalajı görüyorum. Milyon kere söyledim, dinletemedim.
Apartman çatısında kaç kere mangal yapıldı, çocukların kömürlerle gelip bi beni boyamadığı kaldı. Milyon kere söyledim, dinletemedim.
Apartman önüne evlerine yeni ciciler alanlar boş kolileri yığdı, çöp sadece 15 adım ötede. "Yağmur gelmeden bari kaldırın, çamur gibi olacak iyice, berbat görünüyor" dedim anlatamadım.
Apartman bahçe duvarını çocuklar deşmiş, tuğlaların yarısını indirmiş her yer taş toprak. "Kalan duvar bi çocuğun, arabanın tepesine inecek bakın böyle olmaz" dedim, umursanmadım.
Tek başımıza eşimle düzeltebildiğimiz kadarını düzelttik, yine aynı...
Benim de umurumda değil artık Umurumda oldukça ben sinirleniyorum.
Apartman içinde paket mi var, bi tekme koyuyor yoluma devam ediyorum.
Elimde çikolatayla mı geliyorum, yalnız mıyım, arada atıveriyoum apartmanın içine "Alın bu da benden!" diye.
Utanç verici kendi adıma ama öfkemi kontrol yöntemim bu, bu konuda üzgünüm.
Turistik yerde yaşıyorum. Yabancıları da kendimize benzettik. Adamlar kendi ülkelerinde saçamadığı pisliği burada saçıp gidiyor. Bakıyor, bankların altı çekirdek, "Ha buranın tarzı böyle demek" diyor adam aynını yapıyor.
Daha çok yazarım bu konuda... Çook...
Mantıklı
Keşke o zaman daha sert tepki verseydiniz
Sitenin watsap grubuna atabilirsiniz mesela
Adı gibi biliyor yaptığının yanlış olduğunu ve aklı sıra sizi kandırmaya çalışmış.
Siz bu şekilde kandırılmak istemişsiniz ama o sizi başka şekilde kandırmış.Biliyor musunuz kandırmalıydı.
Demeliydi ki
Hemen gönderiyorum kadını bir poşetle.
Göndermese idi bile,
Ben de iyi niyetimi koruyup, herhalde çocuklarla kriz anı oldu aklından çıktı derdim.
Ama bildiğiniz kandırmaya bile tenezzül etmedi.
Bile isteye, bir şey olmaz dedi
yazdıktan sonra fark ettim,Biliyor musunuz kandırmalıydı.
Demeliydi ki
Hemen gönderiyorum kadını bir poşetle.
Göndermese idi bile,
Ben de iyi niyetimi koruyup, herhalde çocuklarla kriz anı oldu aklından çıktı derdim.
Ama bildiğiniz kandırmaya bile tenezzül etmedi.
Bile isteye, bir şey olmaz dedi