Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir şarkıya takılmışsan Üstüne çökmüşse sözleri, yanında hüzün Ruhuna ucundan dokunmuşsa, Kararmışsa gün gibi aydınlık yüzün Her telefon çaldığında Karşındaki yine bir başkasıysa Ağlamak, beklemekten çok kolay Bir parça bile umut kalmadıysa
Sen benim içimdeki büyük yangınların adı.. Ben senin gecendeki mavi yada günündeki sarı.. Sen benim şehrimdeki bütün sokakların adı.. Ben senin yüzündeki çizgi ya da dünündeki anı..
Hadi kalk gel... Bul bi bahane.. Birazcık heves... biraz cesaret . İlk gün ki gibi duruyor hala.. Kalbin ömürlük ben de Emanet...
..kaşın gözünden cok için bir parcam annem sen benim yanıma kalansın hani bir biblon vardı kırdıgım üstüne ne kırgınlıklar yasadın.. ama bilki bende parcalandım annem sen benim yanıma kalansın annem annem sen üzülme sözlerin hep yüregimde annem annem gel üzülme ben hala senin dizlerinde... ..ben kararlı ucarken yolumda sen catık kaslarının altında her yeni güne sevgiyle baslarsın annem ben senin yanına kalanım annem annem sen üzülme SÖZLERİN HEP YÜREGİMDE... yazarken bile gözlerim doldu :gitme: