Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşa mecnun eylemişim ben beni Hata benim günah benim suç benim
Bilirim sevdiğim kendi özümden Gel deseydin gelir idim izinden Ben mecnun olmuşum senin yüzünden Hata benim günah benim suç benim mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Götür tozlarımı burdan uzağa Yarın çıplak ayağına sür beni Gel ey hilal kaşlım dizim üstüne Ay bir yandan sen bir yandan sar beni Geleceksen bir gün düşüp ardıma Kula değil, yüreğine sor beni
Engelleri tuzakları aştım geldim bu yolları Bir cümleyle anlatılsa anlatırdım olanları Bilsen kimler vurdu beni üç kuruşa sattı beni Hiç umudum yitirmedim hayat kucakladı beni
Tek düşmanım cehalettir tek korkumsa ihanettir Hep son gülen iyi güler devran döner zaman gelir Bilsen kimler vurdu beni babam bile sattı beni Hiç umudum yitirmedim hayat kucakladı beni
beni burada arama anne kapıda adımı sorma saçlarına yıldız düşmüş koparma anne, ağlama
kaç zamandır yüzüm tıraşlı gözlerim şafak bekledim uzarken ellerim kulağım kirişte ölümü özledim anne yaşamak isterken delice . gecenin kıyısında durmuşum kefenin cebi yok koynuma yıldız doldurmuşum koşun çocuklar çocuklar koşun sabah üstüme üstüme geliyor
bir sabah anne bir sabah acını süpürmek için açtığında kapını adı başka sesi başka nice yaşıtım koynunda çiçekler çiçekler içinde bir ülke getirirler başlarını koymak için yorgun dizine sen hazır tut dizini anne o mükemmel güne
Ahmet Kaya'nın seslendirdiği bu parça bütünüyle etkileyici, hiçbir cümlesini ayıramadım.:1no2:
Sensizliği tıbbi bir tanım sanırdım -- bittiğin bulvarda yağmur diner gözlerin başlardı bittiğin gören her damla senden bir parçaydı bittiğin gün elimden tutmuştun kalsaydın bittiğin gün öldü sen doğurdun deniz çıldırdı