Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ah ne hayatlar umidiyle zamansiz yollara dustum ilk yenilen biz degildik elbet gun oldu dunyaya kustum aglama anne benim icin aglama ben de herkes kadar aldim acilardan aglama anne benim icin aglama ben de herkes kadar yandim sen ne olur cocuklugumu sakla tek kalan bu elimde avucumda aglama anne benim icin aglama ben de herkes kadar aldim acilardan aglama anne benim icin aglama ben de herkes kadar yandim her birimiz baska bir hikaye anne bu ayriliklar niye sen yine bir ninni soyle bana yavrum uyusun da buyusun diye aglama anne benim icin aglama ben de herkes kadar aldim acilardan aglama anne benim icin aglama ben de herkes kadar yandim sen ne olur cocuklugumu sakla tek kalan bu elimde avucumda aglama anne benim icin aglama ben de herkes kadar aldim acilardan aglama anne benim icin aglama ben de herkes kadar yandim
Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir...