- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
bana özel den atar misin neolurVallahi saklamak için öyle biryer biliyorum ki değil hırsız fbi cia gelse bulamazal kendin sakla kv asla bişiyimi vermem ne mana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana özel den atar misin neolurVallahi saklamak için öyle biryer biliyorum ki değil hırsız fbi cia gelse bulamazal kendin sakla kv asla bişiyimi vermem ne mana
Senelik kaç tl
Ala ala.neresi orası.bana da yazVallahi saklamak için öyle biryer biliyorum ki değil hırsız fbi cia gelse bulamazal kendin sakla kv asla bişiyimi vermem ne mana
Verirse tabii , asla vermez...En iyisi banka gibi duruyor hiç o kadar altınım olmadığı için düşünmedim ama olsa banka derim büyük ihtimal evde herşey olabilir ama siz önce kv.den alın altınlarınızı
dedektör işi bozdu asşdşfşfAla ala.neresi orası.bana da yaz![]()
Ben özelden değil buradan da yazarım ben yıllarca en az 10 yıldan bahsediyorum ev almak için biriktirdiğim altınlarımı balkondaki kurularımın içinde sakladım hani yazdan kuruttuğumuz gıdalar var ya biber patlıcan ve işte onların içinde çünkü hırsızın çıkmayacağı tek yer bence balkondurbana özel den atar misin neolur![]()
Bende konuya benzer kendi hikayemi anlatayım. Düğünde eşimin iş arkadaşları bilezik getirmiş bende biraz büyük diye aldım Kv’ye verdim düğün esnasında bana sonra verir diye düşündüm. Balayı sonrası gittik bilezikten hiç söz etmiyor Kv.
Sofrada kp bileziği verdin mi diye sordu ağzının ucuyla yok veririm dedi. Aradan zaman geçti bana sordu aldın mı bileziğini diye yok dedim yine. En son gitmeden zorla diye diye verdirtti bileziği. O gün bugün değil bilezik günahımı vermem kendisine![]()
Bizim eve balkondan girmişlerdiBen özelden değil buradan da yazarım ben yıllarca en az 10 yıldan bahsediyorum ev almak için biriktirdiğim altınlarımı balkondaki kurularımın içinde sakladım hani yazdan kuruttuğumuz gıdalar var ya biber patlıcan ve işte onların içinde çünkü hırsızın çıkmayacağı tek yer bence balkondur
LütfenYazacağım mutlaka buraya
Ama balkondan girebilirlerBen özelden değil buradan da yazarım ben yıllarca en az 10 yıldan bahsediyorum ev almak için biriktirdiğim altınlarımı balkondaki kurularımın içinde sakladım hani yazdan kuruttuğumuz gıdalar var ya biber patlıcan ve işte onların içinde çünkü hırsızın çıkmayacağı tek yer bence balkondur
Kasaya alüminyum folyo satılırsa sinyal geçmezBence sorun saklamak degıl, altın dedektöruyle eve gıriyor hırsızlar. Dedektörün gormemesı gereken bır yer olması önemlı. Öyle bır yer de yok. Yani belkı yanıltmak amaclı bısıler dusunulebılır.
Altın senin canım al sende dursun dünyanın binbir türlü hali varSizlere bir konuda danışacağım.
Benim altınlarımı kayınvalidem muhafaza ediyor ama bence çok büyük sorumluluk ve almak istiyorum onlardan. Kasa mı kiralasam yoksa evde tutup taksam mı bilmiyorum. Şuan zaten sürekli evdeyim. Evde tutsam bir şey olur mu? Kayınvalidem de evinde tutuyor. Alayım nasılsa evde tutuyor bende dursun diyorum.
Bir kvalide altınların bende dursun diye teklif ediyorsa onu harcamayı kafaya koymuş oluyor . Bunu demeye cüret eden biri ne yapıp edip o altınları alıyor. İnşallah alırsınız altınlarinizi ..
En baştan onda olması hata zaten. Alın sizde dursun tabikiSizlere bir konuda danışacağım.
Benim altınlarımı kayınvalidem muhafaza ediyor ama bence çok büyük sorumluluk ve almak istiyorum onlardan. Kasa mı kiralasam yoksa evde tutup taksam mı bilmiyorum. Şuan zaten sürekli evdeyim. Evde tutsam bir şey olur mu? Kayınvalidem de evinde tutuyor. Alayım nasılsa evde tutuyor bende dursun diyorum.