• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir saklama meselesi

Bana çok ama çok saçma geliyor bu durum. İleride oğlum -gelinim bana kendileri dahi teklif etseler altınlarım sende kalsın diye asssslllaaa almam .. Alan ,teklif eden kayinvalideleride asla iyi niyetli bulmuyorum.
Tedbirini alırsın birsey olacaksa nasibin yoksa zaten giden her yerden gider. .

bana özel den atar misin neolur:dua:
Ben özelden değil buradan da yazarım ben yıllarca en az 10 yıldan bahsediyorum ev almak için biriktirdiğim altınlarımı balkondaki kurularımın içinde sakladım hani yazdan kuruttuğumuz gıdalar var ya biber patlıcan ve işte onların içinde çünkü hırsızın çıkmayacağı tek yer bence balkondur

Nasıl verdiniz kv ye altınları?
Düğünden sonra hiç almadınız mi?
Kendisi mi dedi ver ben saklayayım diye?
Ay her türlü korkunç.
Siz artık eşinizle bir ailesiniz ve ekonomik olarak bağımsızsınız demektir bu.
Altınlar, paralar sizde durur.Birsey olması durumu da kimseyi alakadar etmez sizden başka.
Şimdi isteseniz altınları bir dünya tantana

Bende konuya benzer kendi hikayemi anlatayım. Düğünde eşimin iş arkadaşları bilezik getirmiş bende biraz büyük diye aldım Kv’ye verdim düğün esnasında bana sonra verir diye düşündüm. Balayı sonrası gittik bilezikten hiç söz etmiyor Kv.
Sofrada kp bileziği verdin mi diye sordu ağzının ucuyla yok veririm dedi. Aradan zaman geçti bana sordu aldın mı bileziğini diye yok dedim yine. En son gitmeden zorla diye diye verdirtti bileziği. O gün bugün değil bilezik günahımı vermem kendisine 🤣

Kp aklı başında imiş allahtan.

Ben özelden değil buradan da yazarım ben yıllarca en az 10 yıldan bahsediyorum ev almak için biriktirdiğim altınlarımı balkondaki kurularımın içinde sakladım hani yazdan kuruttuğumuz gıdalar var ya biber patlıcan ve işte onların içinde çünkü hırsızın çıkmayacağı tek yer bence balkondur
Bizim eve balkondan girmişlerdi 😥

Bir kvalide altınların bende dursun diye teklif ediyorsa onu harcamayı kafaya koymuş oluyor . Bunu demeye cüret eden biri ne yapıp edip o altınları alıyor. İnşallah alırsınız altınlarinizi ..

Ama balkondan girebilirler

Sizlere bir konuda danışacağım.
Benim altınlarımı kayınvalidem muhafaza ediyor ama bence çok büyük sorumluluk ve almak istiyorum onlardan. Kasa mı kiralasam yoksa evde tutup taksam mı bilmiyorum. Şuan zaten sürekli evdeyim. Evde tutsam bir şey olur mu? Kayınvalidem de evinde tutuyor. Alayım nasılsa evde tutuyor bende dursun diyorum.
Altın senin canım al sende dursun dünyanın binbir türlü hali var

Bir kvalide altınların bende dursun diye teklif ediyorsa onu harcamayı kafaya koymuş oluyor . Bunu demeye cüret eden biri ne yapıp edip o altınları alıyor. İnşallah alırsınız altınlarinizi ..

Kayınvalidem teklif etmedi aslında biz bıraktık çünkü tatile gidecektik. Zaten hep alın dedi durdu. Bu defa alalım dedik

Sizlere bir konuda danışacağım.
Benim altınlarımı kayınvalidem muhafaza ediyor ama bence çok büyük sorumluluk ve almak istiyorum onlardan. Kasa mı kiralasam yoksa evde tutup taksam mı bilmiyorum. Şuan zaten sürekli evdeyim. Evde tutsam bir şey olur mu? Kayınvalidem de evinde tutuyor. Alayım nasılsa evde tutuyor bende dursun diyorum.
En baştan onda olması hata zaten. Alın sizde dursun tabiki

Back
X