Bir sabah huzurlu kalkamıyorum

ikizlerle yaşamak gerçekten çok ama çok zor dengesiz oluyorlar ama tatlı dille çözebilirsiniz sorunları biraz şımartılmayı sever ikizler suyuna gidin başka yolu yok maalesef
ne alaka benım esımde ıkızler burcudur 1 günden bır güne dengesızlıgını gormedım sorununu gormedım arkadasın kocası huysuz olabılırmı acaba

ne alaka benım esımde ıkızler burcudur 1 günden bır güne dengesızlıgını gormedım sorununu gormedım arkadasın kocası huysuz olabılırmı acaba

Huysuz değil de çok değişken yaa.. Merhameti sevgisini çok yoğun yaşar. Ama çocuksu tarafları da çok fazla

çok şanslısınız o zaman :) şuradan biliyorum ki benim eski eşim de ikizlerdi ve tam anlamıyla bir günde dört mevsim yaşatabilen biriydi. dediğiniz de doğru kişilik özellikleri de çok etkili tabi de genelde ikizler erkekleri böyle.

Seni ne kadar düşünüyorsa,sen de onu o kadar düşün.Sana ne kadar ilgi gösteriyorsa,sen de ona o kadar ilgi göster.Eve gelip hemen ona koşup öpmekten vazgeç mesela.Araba konusunda sıkıntıların varsa tavrında olmalı

Sucu burclara atarak mi rahatlatiyorsunuz kendinizi? Benim esim de ikizler. Calismadigim haldr kendi onca yol yuruyup servisle gider evde acil bir sey olur yada canim gezmek ister diye arabayi birakir. Onun disinda hep beni giydirir yedirip icirir kendi hep ikinci planda olmalidir ona gore. Cunku o bir erkek, iliskideki koruyup kollayan olmasi gereken taraf bilmem anlatabildim mi? Kendi konforu icin karisini zor durumda birakan birine kusura bakmayin da ben erkek demem. Size deger verse sizi dusunup siz teklif etmeden birakir arabayi. Inanin bana burclarla alakasi yok, sizi seven deger veren birinin davranisi degil bunlar.

Ikizlerle alakasi yok bu işin. Uzgunum ama ben de esinizin size deger vermedigini dusunuyorum..

Arkadasim kadina kocasi arabayi vermedi diye deger vermedigini dusunemeyiz, bu konda anlasmazliktalar diyebiliriz.kadin bizden bu kinuyu nasil cozerim diye yardim.istiyor esiyle duygusal anlamda problemi yok seviyor ve seviliyor bunu soyluyor kendisi, ne diye kadini supheye dusurme calismalari...fikrin varsa cozume dair onu soyle.tamam anladik kocan sen calismadgin halde arabayi sana birakiyor
guzel.ama evde oturdugun halde adam.ise giderken kirk yilin basi araba sana lazim olcak diye baska vasitalarla gondermenin kocana eziyet oldugunu dusunuyorum bu mesaji aldim malesef daha cok.evlilik tek tarafli fedakarlik degildir cif tarafli ozveridir. Kendine gore iyi diye tanimladigin seyleri ortaya atip kiyaslama yaparak ancak kendi egonu tatmin edersin...

Bilmem anlatabildim mi?

bence yıldırma politikası uygulayın..
bir sebepten ötürü araba sık sık size lazım olsun mesela..
ayağımı burktum akşam alabilir misin, gecikicem galiba beni bırakabilir misin vs vs sizin yaratıcılığınıza kalmış
bi değişik bu erkekler, çözmek zor..
bende ilk evlendiğimizde arabam olmasını çok istedim..
''aklım sende kalır aşkm, trafiğe güvenemiyorum, ben bırakır alırım seni'' dedi..
tam 2 yıldır, servis imkanım olmasına rağmen her sabah bırakıyor, her akşam alıyor..
haftasonuda programım olunca bırak al yapıyo,
velhasıl kelam şu ara bana araba arıyor

Aynisini yazmisiz

Bilmem anlatabildim mi?
Canim benim anlatamadin cunku anlamamissin. Esinin isi evin yanindaymis ve bu durumda hala esine araba vermiyosa bence deger vermiyodur. Benim bebegim var disari cikmak istesem nasil olucak arabasiz? Esim bi zahmet yurusun biraz zaten alti ustu 300 500 metre bi sey. Bunlar ufak seyler gibi gorunur ama onemlidir. Gercekler neden insanlarin zoruna gidiyoki ne egosu ne alaka ayrica. Daha tanimini bile bilmediginiz kelimeleri sarfetmenizde ayri bi isguzarlik. Neyse ikizler burcu kocasi arabasiyla keyif yapsin o da napiyosa yapsin banane aman

Ayrica ben fedakarlik yapmak zorundamiyim ki yapiyorum cocugumuzu yetistiriyor okuyorum ev isleriyle ugrasiyorum yani daha napiyim. Kimse kusura bakmasin. Kendinize siz deger vermezseniz kimse size deger vermez. Erkeklere cok yuz vermemek gerekir bence. O beni idare edecek ben onu degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…