Bir sabah huzurlu kalkamıyorum

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
Allahım diyorum iyi ki buraya üye olmuşum. Meğer ne bitmez tükenmez sıkıntılarım varmış :) İnsan yazdıkça açılıyor, açıldıkça rahatlıyor...
Eşimi çokk çokk sevmeme rağmen kv problemim var takip ettiyseniz görmüşsünüzdür. Bir de bunun dışında eşim tam bir ikizler burcu ve ben bazen katlanamıyorum. 4 yaşındaki çocuğa anlatsan anlar adam anlamıyor! Her sabah araba kavgası yapıyoruz. Onun iş yeri evimizin altındayken benimki daha uzak ve arabayı alması greken benim. Yok bugün işim var bankaya gidicem diye sürekli beni sinir ediyor. Cevap vermiyorum çoğunlukla bu sefer de yüzüme yapışıyo aynı şeyleri tekrarlıyor. Bu sabah iyice sinirlendim yeter dedim ittirdim onu. arabanın anahtarlarını aldı indi aşağı şimdi neyle gidersen git dedi. Bir insan hergün sinir stres içinde evden çıkar mı ya.. Bütün işim rast gitmiyor resmen.
Birde ee geldiğimde hemen koşarım öperim yanına uzanırım dün gece başım ağrıyordu hiç yanına gitmedim diye bütün gece konuşmadı benimle derdin ne anlamıyorum falan gibi bağırdı. Ya hep ben mi yanına gelmeliyim biraz da ben ilgi istiyorum dedim ama yok ANLAMIYOR KAFA BASMIYOR

Ay ne ugrasacan ilgiymis isinmi Yok
Sende bir araba al gucunuz varsa nede olsa calisiyorsun

canım tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır tatlı dille söylemeyi dene veya eşine seni işe bırakmasını söyle bıraksın bıraktığı gibi de çıkışta geri alsın seni

Bu adamın seni sevdiğine emin misin? Senin iş yerin uzak ise arabayı sana zorla vermesi gerekirken daha da eziyet ediyor.

canım tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır tatlı dille söylemeyi dene veya eşine seni işe bırakmasını söyle bıraksın bıraktığı gibi de çıkışta geri alsın seni

Onu da yapamıyoruz fırında çalışıyor çünkü iş saati tam ekmek çıkarma saati

belkide şoförlüğünüze güvenmediği için bahane yapıyordur..

Amaan kendinizi ise biraktirsaniza sonra da dönüp alsın. Yada arabayi her vermediğinde taksiye binin de görsün.

Cok zor öylesi ya trip atan adam.Gelip noldu neyin var diyip kendi ilgi gösterecegine sorunun var gitmedin diye trip atıyor valla cok zor.Sende ona bi süre soguk yap biseyleri degistirir heralde.Bu erkekleri anlamak cok zor bide kadınları anlamak zor derler Bende araba konusundan cok o konuya taktım niyeyse.Sabah erken kalkın anahtarı alın kacın ya onla mı ugrasılır bankaya gidicekse otobüsle taksiyle yürüyerek gitsin erkek o ugrassın biraz

Bir de arıyor beni akşam gelip alayım mı diye ayy gel de sinir olmaaa.. ben kendim gelirim işine bak sen dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…