Bir sabah huzurlu kalkamıyorum

Şımarması biraz benim suçum evet ama ben de aynı şekilde şımarmayı nazlanmayı çok seviyorum. CEza ödül yöntemi köpekleri eğitirken kullanırlar ya hahaha :KK70: bir şekilde anlaşma sağlıyoruz. kırgılıklar,kızgınlıklar oluyor ama bu demek değil ki
eşim KÖTÜ BENİ SEVMİYOR. böyle bir agı oluştu ve ben sonrasında korumaya geçmişim. Biraz ANLAYIŞLI OLSUN HERKES. Burda hepimiz kadınız ve dert anlatığ, dert ortağı arıyoruz. Gerekli gereksiz her şeyi yazdım canım ya kusura bakma :KK70:

Şımarması biraz benim suçum evet ama ben de aynı şekilde şımarmayı nazlanmayı çok seviyorum. CEza ödül yöntemi köpekleri eğitirken kullanırlar ya hahaha :KK70: bir şekilde anlaşma sağlıyoruz. kırgılıklar,kızgınlıklar oluyor ama bu demek değil ki

eşim KÖTÜ BENİ SEVMİYOR. böyle bir agı oluştu ve ben sonrasında korumaya geçmişim. Biraz ANLAYIŞLI OLSUN HERKES. Burda hepimiz kadınız ve dert anlatığ, dert ortağı arıyoruz. Gerekli gereksiz her şeyi yazdım canım ya kusura bakma :KK70:

İnan bana bu yöntem tüm canlılarda işe yarıyor :KK70:

Ne de olsa ilkel yaratıklarız hahahaha

Yani şımarmak bir karakter meselesi, bir tatlı tatlı şımarmak işveli olmak var, birde çocuk gibi şımarmak var. Dediğimi bir dene -cinsellik harici- muhakkak hayır diyemeyeceği bir şey vardır. Bir yemek olabilir, serbest zaman olabilir ne bileyim vardır birşeyler.

Bende silivrideyim, sen nerede yaşıyon iş yerin nerede ? Çanta ? selimpaşa? Köyler, Yada merkezden fabrikalara mı gidiyorsun? Genelde servis olur
Çantadayım, iş yerim silivride özel bir kuruluş. Sen neredesin :))

Allahım diyorum iyi ki buraya üye olmuşum. Meğer ne bitmez tükenmez sıkıntılarım varmış :) İnsan yazdıkça açılıyor, açıldıkça rahatlıyor...
Eşimi çokk çokk sevmeme rağmen kv problemim var takip ettiyseniz görmüşsünüzdür. Bir de bunun dışında eşim tam bir ikizler burcu ve ben bazen katlanamıyorum. 4 yaşındaki çocuğa anlatsan anlar adam anlamıyor! Her sabah araba kavgası yapıyoruz. Onun iş yeri evimizin altındayken benimki daha uzak ve arabayı alması greken benim. Yok bugün işim var bankaya gidicem diye sürekli beni sinir ediyor. Cevap vermiyorum çoğunlukla bu sefer de yüzüme yapışıyo aynı şeyleri tekrarlıyor. Bu sabah iyice sinirlendim yeter dedim ittirdim onu. arabanın anahtarlarını aldı indi aşağı şimdi neyle gidersen git dedi. Bir insan hergün sinir stres içinde evden çıkar mı ya.. Bütün işim rast gitmiyor resmen.
Birde ee geldiğimde hemen koşarım öperim yanına uzanırım dün gece başım ağrıyordu hiç yanına gitmedim diye bütün gece konuşmadı benimle derdin ne anlamıyorum falan gibi bağırdı. Ya hep ben mi yanına gelmeliyim biraz da ben ilgi istiyorum dedim ama yok ANLAMIYOR KAFA BASMIYOR :KK43:
ay tam bir sinir yıkıcı benm koca da çocuk gıbı küser konuşmaz bende üstüne gıtmem umursmaayacan taktın mı bıse sanıolr

X