Allahım diyorum iyi ki buraya üye olmuşum. Meğer ne bitmez tükenmez sıkıntılarım varmış :) İnsan yazdıkça açılıyor, açıldıkça rahatlıyor...
Eşimi çokk çokk sevmeme rağmen kv problemim var takip ettiyseniz görmüşsünüzdür. Bir de bunun dışında eşim tam bir ikizler burcu ve ben bazen katlanamıyorum. 4 yaşındaki çocuğa anlatsan anlar adam anlamıyor! Her sabah araba kavgası yapıyoruz. Onun iş yeri evimizin altındayken benimki daha uzak ve arabayı alması greken benim. Yok bugün işim var bankaya gidicem diye sürekli beni sinir ediyor. Cevap vermiyorum çoğunlukla bu sefer de yüzüme yapışıyo aynı şeyleri tekrarlıyor. Bu sabah iyice sinirlendim yeter dedim ittirdim onu. arabanın anahtarlarını aldı indi aşağı şimdi neyle gidersen git dedi. Bir insan hergün sinir stres içinde evden çıkar mı ya.. Bütün işim rast gitmiyor resmen.
Birde ee geldiğimde hemen koşarım öperim yanına uzanırım dün gece başım ağrıyordu hiç yanına gitmedim diye bütün gece konuşmadı benimle derdin ne anlamıyorum falan gibi bağırdı. Ya hep ben mi yanına gelmeliyim biraz da ben ilgi istiyorum dedim ama yok ANLAMIYOR KAFA BASMIYOR