Bir sabah huzurlu kalkamıyorum

Ayrica ben fedakarlik yapmak zorundamiyim ki yapiyorum cocugumuzu yetistiriyor okuyorum ev isleriyle ugrasiyorum yani daha napiyim. Kimse kusura bakmasin. Kendinize siz deger vermezseniz kimse size deger vermez. Erkeklere cok yuz vermemek gerekir bence. O beni idare edecek ben onu degil

Su tavirlardan sonra parmaklarimi yoramam canim sana laf yetistrmk mecburyetinde deglm.kelime hazinem.cok sen.anlamiyorsan ac sozluk oku.nerede ne kullanmasi gerektigini bilen biriyim. Konuyu kelimelere takilarak mi cozmeye calisiyorsun

Ayrica ben fedakarlik yapmak zorundamiyim ki yapiyorum cocugumuzu yetistiriyor okuyorum ev isleriyle ugrasiyorum yani daha napiyim. Kimse kusura bakmasin. Kendinize siz deger vermezseniz kimse size deger vermez. Erkeklere cok yuz vermemek gerekir bence. O beni idare edecek ben onu degil

katılıyorum yüz verince tepene çıkıyorlar

Sucu burclara atarak mi rahatlatiyorsunuz kendinizi? Benim esim de ikizler. Calismadigim haldr kendi onca yol yuruyup servisle gider evde acil bir sey olur yada canim gezmek ister diye arabayi birakir. Onun disinda hep beni giydirir yedirip icirir kendi hep ikinci planda olmalidir ona gore. Cunku o bir erkek, iliskideki koruyup kollayan olmasi gereken taraf bilmem anlatabildim mi? Kendi konforu icin karisini zor durumda birakan birine kusura bakmayin da ben erkek demem. Size deger verse sizi dusunup siz teklif etmeden birakir arabayi. Inanin bana burclarla alakasi yok, sizi seven deger veren birinin davranisi degil bunlar.

Eşim beni sevmiyor bana değer vermiyor o erkek değil :KK70: maşallah hepiniz teşhisi koymuşsunuz. Burca yormadım farkındaysanız o bir detay :KK66:

Arkadasim kadina kocasi arabayi vermedi diye deger vermedigini dusunemeyiz, bu konda anlasmazliktalar diyebiliriz.kadin bizden bu kinuyu nasil cozerim diye yardim.istiyor esiyle duygusal anlamda problemi yok seviyor ve seviliyor bunu soyluyor kendisi, ne diye kadini supheye dusurme calismalari...fikrin varsa cozume dair onu soyle.tamam anladik kocan sen calismadgin halde arabayi sana birakiyor
guzel.ama evde oturdugun halde adam.ise giderken kirk yilin basi araba sana lazim olcak diye baska vasitalarla gondermenin kocana eziyet oldugunu dusunuyorum bu mesaji aldim malesef daha cok.evlilik tek tarafli fedakarlik degildir cif tarafli ozveridir. Kendine gore iyi diye tanimladigin seyleri ortaya atip kiyaslama yaparak ancak kendi egonu tatmin edersin...

Vallahi ağzına sağlık. Adam akıllı yorum yapanlardansın arkadaşım. Herkesin koca iyi benimki tü kaka :KK70:

Vallahi ağzına sağlık. Adam akıllı yorum yapanlardansın arkadaşım. Herkesin koca iyi benimki tü kaka :KK70:
Imkani oldugu halde karisini otobuslere atip onun bunun agiz kokusunu her turlu tacizini cekmek zorunda birakan erkek evet tu kaka dir hatta daha fazlasidir da yazamam burda şu an. Islerine gelince namus abidesi kesilen erkekler akillarina yatmayinca nasil da her seyi kendilerine gore yontuyolar. Keske esinize okutsaniz burayi da akli basina gelse biraz

Imkani oldugu halde karisini otobuslere atip onun bunun agiz kokusunu her turlu tacizini cekmek zorunda birakan erkek evet tu kaka dir hatta daha fazlasidir da yazamam burda şu an. Islerine gelince namus abidesi kesilen erkekler akillarina yatmayinca nasil da her seyi kendilerine gore yontuyolar. Keske esinize okutsaniz burayi da akli basina gelse biraz

Ya sen bebeğinle ilgilenip temizliğini yapsana.. Valla bak sana bu daha iyi gelir. Milletin karı-koca ilişkilerine karışmamalısın kesinlikle. Evde dura dura ufkunuz daralmış. bilgisayardan başınızı biraz kaldırın ve pencereden temiz bir hava alın. Oksijen beyin damarlarına iyi gelir.
İyi günleeerrrr

5-6 bin tl bi uno bakın :KK70:

siz işinize nasıl ulaşım sağlıyorsunuz? Yani gerçekten zormu? yoksa hazır araba varken ben gidip geleyim mi diye istiyorsun

Sevgili Bujju,

Bazen anlatmak istediklerimizi doğru yollarla, karşımızdakinin anlayabileceği kelimelerle ifade edemiyoruz, hal böyleyken ne anlattığımızın da bir önemi kalmıyor.

Kabul edelim ki erkekler eşlerine araba kullanma konusunda hak/özgürlük tanımıyorlar, kavga dövüş alıyoruz :))

Ben de eşimle araba konusunda çok tartıştım hatta babam eşime " kızıma araba kullandırmayacaksan sana araba bakamam" dedi şaka yollu... Eh biraz anladı durumu eşim ama asıl kırılma noktası Özgecan olayından sonradır, dolmuşa binmemi istemiyor, arabayı veriyor :))))

Bir de ben eşimi karşıma aldım bir gün arabaya neden ihtiyaç duyduğumu, bana destek olmasını istediğimi, bana destek olmazsan araba kullanmaya cesaretimi tamamen kaybedeceğimi anlattım.

Ben bunun da etkisinin olduğunu düşünüyorum..

Kavga etmektense biraz duygusal konuşma yapmak gerekiyor.

Not: Evlenmeden önce annem arabayı kullanacaksın derdi ben kullanmayacağım diye kavga ederdim. Evlenince araba kullanıcaz diye ettik.. :)) hay Allahım baba evi, ana kucağı ne tatlı:)))

Sevgili Bujju,

Bazen anlatmak istediklerimizi doğru yollarla, karşımızdakinin anlayabileceği kelimelerle ifade edemiyoruz, hal böyleyken ne anlattığımızın da bir önemi kalmıyor.

Kabul edelim ki erkekler eşlerine araba kullanma konusunda hak/özgürlük tanımıyorlar, kavga dövüş alıyoruz :))

Ben de eşimle araba konusunda çok tartıştım hatta babam eşime " kızıma araba kullandırmayacaksan sana araba bakamam" dedi şaka yollu... Eh biraz anladı durumu eşim ama asıl kırılma noktası Özgecan olayından sonradır, dolmuşa binmemi istemiyor, arabayı veriyor :))))

Bir de ben eşimi karşıma aldım bir gün arabaya neden ihtiyaç duyduğumu, bana destek olmasını istediğimi, bana destek olmazsan araba kullanmaya cesaretimi tamamen kaybedeceğimi anlattım.

Ben bunun da etkisinin olduğunu düşünüyorum..

Kavga etmektense biraz duygusal konuşma yapmak gerekiyor.

Not: Evlenmeden önce annem arabayı kullanacaksın derdi ben kullanmayacağım diye kavga ederdim. Evlenince araba kullanıcaz diye ettik.. :)) hay Allahım baba evi, ana kucağı ne tatlı:)))

Canım.. O kadar güzel yazmışsın ki teşekkür ediyorum düşüncelerini ve yaşadıklarını paylaştığın için :) biz de konuştuk hallettik. Günleri böldük., 4 gün bende 3 gün onda sorunu ortadan kaldırdık :)
Paylaştıkça, tecrübeler anlatıkdıkça insan çözüm üretiyor. Tekrar teşekkür ederim :)

5-6 bin tl bi uno bakın :KK70:

siz işinize nasıl ulaşım sağlıyorsunuz? Yani gerçekten zormu? yoksa hazır araba varken ben gidip geleyim mi diye istiyorsun

Ulaşım çok kolay ya, Ben silivride oturuyorum yazlık yer olduğundan bomboş :) tek derdim uykuya düşkünlüğümden yetişememe. Bu yüzden arabaya ihtiyaç duyuyorum canım

Ya sen bebeğinle ilgilenip temizliğini yapsana.. Valla bak sana bu daha iyi gelir. Milletin karı-koca ilişkilerine karışmamalısın kesinlikle. Evde dura dura ufkunuz daralmış. bilgisayardan başınızı biraz kaldırın ve pencereden temiz bir hava alın. Oksijen beyin damarlarına iyi gelir.
İyi günleeerrrr
Evde durmuyorum canim arabam var geziyorum:KK70::KK71:

Eşim beni sevmiyor bana değer vermiyor o erkek değil :KK70: maşallah hepiniz teşhisi koymuşsunuz. Burca yormadım farkındaysanız o bir detay :KK66:

Yine bir kocasini sikayet edip gelen yorumlardan sonra pamuklara sarma sendromu.

Iliskiniz super arabayi istediginiz icin sorun sizsiniz araba tabii ki kocanizda durmali. Ikidebir araba isteyerek sorun cikartmayin lutfen...

Bu nasil?

Burcundan falan değil bu, adam alenen şımarık, bu yüzden çocukça hareket ediyor. İstediğini yaptırmak istiyorsan ödül-ceza yöntemini uygula... Yaptığı her iyi şeye karşılık bir ödül ver :KK48:

Burcundan falan değil bu, adam alenen şımarık, bu yüzden çocukça hareket ediyor. İstediğini yaptırmak istiyorsan ödül-ceza yöntemini uygula... Yaptığı her iyi şeye karşılık bir ödül ver :KK48:

Şımarması biraz benim suçum evet ama ben de aynı şekilde şımarmayı nazlanmayı çok seviyorum. CEza ödül yöntemi köpekleri eğitirken kullanırlar ya hahaha :KK70: bir şekilde anlaşma sağlıyoruz. kırgılıklar,kızgınlıklar oluyor ama bu demek değil ki

X