- 5 Kasım 2011
- 115
- 15
kızlar size maşallah
ben bir gün akşama kadar anca evi süpürüyorum çocukla (süpürgeden korkuyorlar uyurkende uyanırlar diye yapamıyorum)
silme işi yapamıyorum ikiside kovanın içine giriyor ona bir çözüm bulamadım hala, toz alamıyorum cam sili alıcaz diye kıyamet kopuyor
Slm kızlar nasıl gidiyor ev işi olayları..
Yemek işinin içinden çıkamadım henüz. Yaptıklarıma gelince..
-Kıvırcıkların tamamı kurultu saklama kabına yerleştirildi.
-Kocaman bir tencere yemek harcı yapıldı. (8-10 kuru soğan, yarım kilodan fazla domates, yarım kilo kadar kıyma tenecere kavruldu çevirildi)
-Semizotu ayıklandı yıkandı doğrandı, Hazırlanan harcın bir kısmı ile yemek olmak üzere tencerede.
-Bu arada karnıyarık harcıda aradan çıktı.
-Patlıcanlar yıkandı tuzlu suya bastırıldı.
-3. parti çamaşır bitti makineden çıkacak..
Ben şimdi yemek olayına ara verip (yemekler pişerken, hazır oğlanda uyuyorken) Banyoya dalacağım..
17:00 de görüşürüz
ayy çocukları gözümde canlandırdım bi an
tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olacaktır zira benim bilgim yok
son girdiğimden beri;
balkonu sildim ama güneşten içeri girince geçici görlük yaşadım
mutfağımı topladım, süpürdüm ve sildim
mutfak tezgahını boşaltım çamaşır suyuyla ovdum yerleştirdim
yoruldum ,şimdi çayımı alıp biraz dinleniyorum
ben de yapacam
bana da 1 bardak göndersen çok ii olur çay bile içemiyorum
Arkadaşlar.
Belirsiz süreliğine aranızdan ayrılıyorum. Kuzenimi kaybettik. Dualarınızı esirgemeyin.
karnıyarık günü bugün desene
göndereyim hemen canımçay kadar yorgunluğa iyi gelen bişey daha yok
Arkadaşlar.
Belirsiz süreliğine aranızdan ayrılıyorum. Kuzenimi kaybettik. Dualarınızı esirgemeyin.
Arkadaşlar.
Arkadaşlar.
Arkadaşlar.