Bir prensesin külkedisi olma macerası

yatak odamı topladım,süpürdüm,havalandırdım
ama hava çok sıcak iflahım kesildi şimdiden

16:00 da bende burdayım

14:00 ile 15:15 arası yaptıklarım
-misafir odam süpürüldü,silindi
-şark odam süpürüldü silindi
-öğle yemeği yendi ve bulaşıkları yıkandı
sırada diğerleri vae haydeeeeeeeeeeee

kızlar size maşallah
ben bir gün akşama kadar anca evi süpürüyorum çocukla (süpürgeden korkuyorlar uyurkende uyanırlar diye yapamıyorum)
silme işi yapamıyorum ikiside kovanın içine giriyor ona bir çözüm bulamadım hala, toz alamıyorum cam sili alıcaz diye kıyamet kopuyor

Slm kızlar nasıl gidiyor ev işi olayları..

Yemek işinin içinden çıkamadım henüz. Yaptıklarıma gelince..

-Kıvırcıkların tamamı kurultu saklama kabına yerleştirildi.
-Kocaman bir tencere yemek harcı yapıldı. (8-10 kuru soğan, yarım kilodan fazla domates, yarım kilo kadar kıyma tenecere kavruldu çevirildi)
-Semizotu ayıklandı yıkandı doğrandı, Hazırlanan harcın bir kısmı ile yemek olmak üzere tencerede.
-Bu arada karnıyarık harcıda aradan çıktı.
-Patlıcanlar yıkandı tuzlu suya bastırıldı.
-3. parti çamaşır bitti makineden çıkacak..

Ben şimdi yemek olayına ara verip (yemekler pişerken, hazır oğlanda uyuyorken) Banyoya dalacağım..

17:00 de görüşürüz

Son düzenleme:

ayy çocukları gözümde canlandırdım bi an
tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olacaktır zira benim bilgim yok

son girdiğimden beri;
balkonu sildim ama güneşten içeri girince geçici görlük yaşadım
mutfağımı topladım, süpürdüm ve sildim
mutfak tezgahını boşaltım çamaşır suyuyla ovdum yerleştirdim

yoruldum ,şimdi çayımı alıp biraz dinleniyorum

kız bende karnıyarık yaptım bugüne

bana da 1 bardak göndersen çok ii olur çay bile içemiyorum

15:30 işe 16:30 arası
-mutfak,yatak odası,oturma odasının camlar haledildi (işlerimin arasında yokken kendime iş çıktı halledildi merkez)
-salon süpürüldü düzenlendi

Chentiq Nerde kızlar ??

İşlerin içine daldı çıkmadı heralde..

Saat 17:20 olmuş.. Ben daha banyonun işini bitiremedim..

Tam banyonun tabanını çamaşır suyu ile fırçalıyordum. Fırça birden kombinin vanasına çarptı. Vana kırıldı kombinin tüm suyu boşaldı..
Simsiyah su .. o suyu akıtıp tekrar çamaşırsuyu döktüm mecburen ama vana kırık napıcam bilmiyorum

Bu arada patlıcanları da halletmiş bulunuyorum..

ama banyo durulanacak birde duşakabin kaldı... iş tam bitmedi. Çok hımbılım çokkk

Arkadaşlar.

Belirsiz süreliğine aranızdan ayrılıyorum. Kuzenimi kaybettik. Dualarınızı esirgemeyin.

kızlar 16:30 dan sonra
-yemek yaptım karnıyarık,çorba,pilav cacık
-mutfağı süpürdüm,yemek masası silindi sandalyeleri ile
-mutfak tezgahı düzenlendi,temizlendi
-1 adet battaniye yıkandı asıldı
-kuruyan 1 makine çamaşır toplandı yerleştirildi
-1 makine çamaşır yıkandı asıldı
-akşam yemeği yendi
benim kociş hastalanmış 2 pencere açmışlar iş yerinde ceyrana kaptırmış kendini onunlada ilgilendim ve yatağına yatırdım koca bebek uyuyyana kadar bırkmadı beni şimdi bir tek
-lavabo,banyo kaldı
-balkonu yarın yıkayacam çamaşırlar kurumadı için birde öldüm bugün yaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Arkadaşlar.

Belirsiz süreliğine aranızdan ayrılıyorum. Kuzenimi kaybettik. Dualarınızı esirgemeyin.

başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. diyecek söz yok.

sabah söylediğim listedeki balkon silmek, her yeri süpürmek silmek ve toz almak eylemleri gerçekleşemedi :18: çünkü bütün gün ütü yaptığım odayla meşguldüm. ben oraya ütü odası diyorum ama bir evde atıntı olarak tabir edilen ne varsa hepiciği o odada.kabus gibi. önce koltuğun bazasındaki eski kıyafetlerimin pek çoğunu, eski bir valize koyarak atmış bulunuyorum. sonra 4 adet oynanmayan oyuncakların olduğu koli adedini teke düşürdüm. kocaman bir çanta oyuncağı ihtiyaç sahipleri için ayırdım, işe yaramayan oyuncakları da attım. sonra orda burda her yerdeki,oğlumun etkinlik dosyalarıyla benim dosyaları düzene soktum. kendi dosyalarımı ayrıca bi ara ayıklicam yine. miyadı dolmuş kitaplarla müsvette olarak kullandığım kağıtları attım. oğlumun etkinliklerini dosyalayıp kitaplığa yerleştirdim. bebekken kullandığımız ana kucağını attım. oda azıcık ama hakkaten azıcık nefes aldı, ben de bütün evi temizlemiş kadar yoruldum. sonra odayı süpürdüm, sildim, tozunu aldım. birazcık ütü yaptım. balkondan topladığım çamaşırlar da eklenince ütülediğimden çok daha fazla ütülenecek çamaşır çıktı. saat 10 itibariyle tekrar ütüme dönüyorum.

innuk, pesimist ve ohh4;

hepiciğiniz de fazlasıyla yorulmuş ve çok iş yapmışsınız. oylamalar ne şekilde olur bilmiyorum ama ben 10 puan 10 puan 10 puanla hepiciğinizi günün birincisi seçtim :)))

yarına yapılacak işleriniz kalmamıştır herhalde, benim fazlasıyla var zira. yarın da ben birinci olurum artık tabi topağa bir atom karınca gelip, beni vaadedilmiş tahtımdan etmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…