selam kızlar,
geçmiş sayfalarda bir merhaba deyip gitmek zorunda kaldım aranıza katılamadım,
pek nete giremiyorum, 2 tane şeytan velet var. Haliyle temizlik falan yapamıyorum yapmaya çalışıyorum.
bizimki hayatı idame ettirmek daha çok. karnımızı doyurursak şanslıyız. bugün sabahtan beri sadece evi topladım( akşama kadar sürekli topluyorum ve sürekli dağılıyor) ve bir makine çamaşır attım, yıkandı ve astım.
merhaba hanımlar netle, ,kk ve topiklerle yeni yeni tanışan biriyim hamaratlığınıza bayıldım benide ateşliyecek birşeyler lazım
biraz üşengecim itiraf ediyorum ama sizleri okumak iyi geldi bende yapabilirim heralde görüşmek üzere
- yerleri silmek
- toz almak
- kızı yıkamak
- lavabo dusakabin ciflemek
- temizlik bezlerini ayıklamak
- kapı silme ödevinden kalan diğer kapıları silmek
- görünen camları silmek :)
- cam önlerinin tozunu almak
- oyuncakları toplamak (off ama nasıl)
- bulasık mak calıstırmak
- bosaltmak
- asılı camasırları toplamak (kartlasmıslardır artık tee dün astım)
- 2 posta cam mak calıstırmak
- bıraz (ama biraz) ütü yapmak
- buzdolabının kalan kısmını temizlemek
- tezgahı ocagı fırını silmek
- beyaz esyaları silmek
akşama da gitmem gereken yer var.. hemen halletsem de gitsem bari...
selam kızlar,
geçmiş sayfalarda bir merhaba deyip gitmek zorunda kaldım aranıza katılamadım,
pek nete giremiyorum, 2 tane şeytan velet var. Haliyle temizlik falan yapamıyorum yapmaya çalışıyorum.
bizimki hayatı idame ettirmek daha çok. karnımızı doyurursak şanslıyız. bugün sabahtan beri sadece evi topladım( akşama kadar sürekli topluyorum ve sürekli dağılıyor) ve bir makine çamaşır attım, yıkandı ve astım.
merhaba hanımlar netle, ,kk ve topiklerle yeni yeni tanışan biriyim hamaratlığınıza bayıldım benide ateşliyecek birşeyler lazım
biraz üşengecim itiraf ediyorum ama sizleri okumak iyi geldi bende yapabilirim heralde görüşmek üzere
uleeeen 3 gündür bütün odaları silip süpürüyorum yine de ayağımın altına toz yapışıp duruyor? bu ne ya? halılar yok diye, mahvoldum , hayır bi işe de yarasa bari; günde iki kere mi silip süpürmek lazım aaaanamadım ki?
bugün ayrıyeten oğluşumun odasının tozunu aldım, kapısını sildim. mutfağı kaç kere topladım, bulaşık-çamaşır makinelerini kaç kere doldurup boşalttım hatırlamıyorum, sistemimin yeniden yüklenmesi gerek
çamaşır da topladım, yenilerini de astım, oğluşumu banyo yaptırdım, banyoyu yıkadım. balkonu sildim. pöööf
çarşafları değiştirdim.
şimdi de düzeneği salona hazırladım, yüzüklerin efendisi 2 kuleyi açtım, ütü yapıciğim, bendeki zevke geeeel
Daha ne yapacaksın canım sanki pazar değil de hafta içi gibi çalışmışsın. Maşallah sana. Ben bu hafta sürekli temizlik yapmak zorundayım çünkü aynı gün bütün evi temizleyemiyorum. Oda oda yapıyorum. Mutfak tamam, salon tamam, yarında koridor, yatak odası ve eğer vaktim kalırsa eğer çocuk odasını baştan sona temizlemem lazım. Bu arada hergün yapılan rutin işler ve minik bir bebiş var. Ayrıca büyük kızım babasına tatile gittiğinde söylediğim hiç bir ödevi yapmamış ve okuması çok gerilemiş. Ona ders yaptırıyorum arada da . Kendimi kaybedeceğim yakında
vay başıma gelenler
oğulcan huyu olmadığı üzere sabahın köründe kaldırdı beni. çoook uykusuzdum, evde savsaklanırken, bulaşık ve çamaşır makinelerinin fişlerinin takılı olduğu priz bozuldu. çamaşır mak. de mutfakta, hiç haz etmediğim halde öyle olmak zorunda. neyyüse, eşime süledim, elektrikçi aldı geldi. adam yaptı falan, sonra balkona çıktı, sigara içceeemiş, madem oruçlu değilsiniz bi kahve yapam dedim. fekaaat kaşıklık çekmecesinin önüne bulaşık makinesini çektiklerinden çekmeceye ulaşamadım, makineyi azıcık çekeyim dedim whuuuuuuuuuu bi güzel yıkandım, mutfakta duş aldım, mutfak da duş aldı.
makinenin hortumunu kopartmışımmahvoldum ya, şu an oramdan buramdan akan ter mi su mu bilemiyorum yani.
normalde sakar değilimdir, zaman anormal anacım. çentigcanın verdiği baharat kavanozları düzenleme görevini yaptıktan sonra baharatları karıştırdım iyi mi? hangisini hangi kavanoza koymuştum yahu? karabiber mi kimyon mu aaaaanamadım, koklarsam anlarım diye bi kokladım, yemeğe koymaya karabiber kalmadı, hepiciği genzimde kaldınası bi çekişim varsa artık
aman be ya uykum var uykum. biri beni kendime getircek sihirli sözleri süleyebilir mi lütfen?
çok güzel yazı olmuş ellerine sağlık
elifim var ya filmsin hatunum... makinenin hortumuyla beraber beni de kopardın şu an.. baharatları düzenledin de üstüne kağıt yapıştırmadın mı anam ya? ben yapıştırdığım gibi ayrı bir kağıda da nnot aldım hangi baharatım var ne zaman alındı ne kadar kaldı.. ben aktar gibi olduğumdan dolayı hepsi böyle işaretli.. hatta düzenlerken kendimi hari potur da sandım.. biraz ından biraz bundan katıp uçacam yani yakında...
hoş geldin... burada herkesin yazdıkları çok güzel hangimiz üstümüze alınalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?