• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir prensesin külkedisi olma macerası

buraya yazarsam sözümü tutmak zorundayım..

tot yu kaldıracak halim yok o kadar uykusuz ve uyuşuğum ki..

yarına misafirim var o yüzden napcaaaan mecburrr

• yerleri silmek
  • toz almak
  • kızı yıkamak
  • lavabo dusakabin ciflemek
  • temizlik bezlerini ayıklamak
  • kapı silme ödevinden kalan diğer kapıları silmek
  • görünen camları silmek :)
  • cam önlerinin tozunu almak
  • oyuncakları toplamak (off ama nasıl)
  • bulasık mak calıstırmak
  • bosaltmak
  • asılı camasırları toplamak (kartlasmıslardır artık tee dün astım)
  • 2 posta cam mak calıstırmak
  • bıraz (ama biraz) ütü yapmak
  • buzdolabının kalan kısmını temizlemek
  • tezgahı ocagı fırını silmek
  • beyaz esyaları silmek

akşama da gitmem gereken yer var.. hemen halletsem de gitsem bari... :25::25::25:

Slm chentiqciğim kaptanım ve topiğin hamarat hatunları..

Şu an PC başında uyuklar durumdayım.. Dün akşam 9 u az geçe yatmış ve yaklaşık 12 saat uyumuş olmama rağmen hala deli gibi uykum var.. Ben böyleysem Chentiq napsın.. oyy kıyamammm.

Hafta içi hergün az buz ev işi yapmaya çalıştım hafta sonuna birikmesin diyene ama şuna evi yine bok götürüyooo
yarın bizimde evlilik yıl dönümümüz. Yarına şöyyle değişik bişeler yapasım var ama halim yok !!

Neyse yapılacak çok iş var..Şuan yazmaya bile üşeniyorum :P

Çamaşır attım makineye, onlar çıkmadan balkondakilerin toplanıp, balkonun yıkanması lazım.
Oğlanın odasının çamur kaplamalı camı silinecek, perdeleri yıkancak. oda toplancak
Mutfak savaş yeri gibi, bulaşık makinesi boşaltılıp tezgahtakiler makineye koyulacak,
Ev silip, süpürülecek (en önemlisi bu, bunu yapmam kesin gerekiyor)
yemek yapılacak
Ütü yapılacak
Toz alınacak

Amaaaaaannnnnn, bu işler niye hiç bitmiyooo

bugüvvbbbugün yaptıklarım uff ben niye artık maddeler halinde yazamıyorum bi alt satıra geçmiyor artık kızlar yaa evi süpürdüm sildim toz aldım 3 kilo taze fasülye kavurup dolaba attım tuvalet banyo ciflendi tezgah ciflendi camların önü silindi şimdi kapı ödevine geçiyorum zaten temizdi geçen ödevden 2 tane kalmıştı onları silicem diğerlerininde öyle bi üstünden geçicem sonra ütü yapcam

selam kızlar,
geçmiş sayfalarda bir merhaba deyip gitmek zorunda kaldım aranıza katılamadım,
pek nete giremiyorum, 2 tane şeytan velet var. Haliyle temizlik falan yapamıyorum yapmaya çalışıyorum.
bizimki hayatı idame ettirmek daha çok. karnımızı doyurursak şanslıyız. bugün sabahtan beri sadece evi topladım( akşama kadar sürekli topluyorum ve sürekli dağılıyor) ve bir makine çamaşır attım, yıkandı ve astım.

merhaba hanımlar netle, ,kk ve topiklerle yeni yeni tanışan biriyim hamaratlığınıza bayıldım benide ateşliyecek birşeyler lazım
biraz üşengecim itiraf ediyorum ama sizleri okumak iyi geldi bende yapabilirim heralde görüşmek üzere:3:

selam kızlar,
pek nete giremiyorum, 2 tane şeytan velet var. Haliyle temizlik falan yapamıyorum yapmaya çalışıyorum.
bizimki hayatı idame ettirmek daha çok. karnımızı doyurursak şanslıyız. bugün sabahtan beri sadece evi topladım( akşama kadar sürekli topluyorum ve sürekli dağılıyor) ve bir makine çamaşır attım, yıkandı ve astım.

merhaba hanımlar netle, ,kk ve topiklerle yeni yeni tanışan biriyim hamaratlığınıza bayıldım benide ateşliyecek birşeyler lazım
biraz üşengecim itiraf ediyorum ama sizleri okumak iyi geldi bende yapabilirim heralde görüşmek üzere:3:

Hoş geldiniz kızlar :16:

• yerleri silmek
  • toz almak
  • kızı yıkamak
  • lavabo dusakabin ciflemek
  • temizlik bezlerini ayıklamak
  • kapı silme ödevinden kalan diğer kapıları silmek
  • görünen camları silmek :)
  • cam önlerinin tozunu almak
  • oyuncakları toplamak (off ama nasıl)
  • bulasık mak calıstırmak
  • bosaltmak
  • asılı camasırları toplamak (kartlasmıslardır artık tee dün astım)
  • 2 posta cam mak calıstırmak
  • bıraz (ama biraz) ütü yapmak
  • buzdolabının kalan kısmını temizlemek
  • tezgahı ocagı fırını silmek
  • beyaz esyaları silmek

akşama da gitmem gereken yer var.. hemen halletsem de gitsem bari... :25::25::25:

altı çizili olanları yaptım gerisini yarına bıraktım... oyuncak kısmını yapmasam da olurmuş.. gene dağıldı.. o kısmı yarın da yapmayacağım soolleee mısafır gelmeden on dk once kaldırcam.. nasılsa geri dagılır tüm oyuncaklar.. bir dakıka da olsa salonumun nefes almıs halini görmeye hakları var değil mi gelenlerin..

yukarıda yazdığım kalanlara eklenecek:

• yemek hazırlamak
  • masa hazırlamak
  • ön balkonu yıkamak

var.. zannımca cam ve ütü işini gene erteleyeceğim... ve elifin dediği gibi mayoz bölünme yapacak onlar :52::52:

selam kızlar,

datluu haftalardır gözükmüyordun naparsın_

evet ismini hatırlıyorum. okuduğu halde cevap vermeyenlerdendin sen de...:33::33:

eşim bugünde çalışıyor ev işi yaparım artık yapacaklarım
evi süpürüp silcem aslında dün yaptım ama bahçeli ev olduğu için çabuk kirleniyo
toz alıncak
tuvalet banyo ciflencek
mutfak toplu dolapları silincek işlerim bitince tekrar raporumu veririm öpüldüz şekerler

kusura bakmayın hamile ve oruçlu olduğum için nete sürekli giremiyorum netle yeni tanıştım
biraz acemiyim akşamları giremiyorum yorgunluktan fazla yazdım galiba HOŞBULDUK benide aranıza alırsanız sevinirim
yalnız tam olarak ne yapıyoruz bana biraz anlatırsanız sevirim mesajlara gördükçe cevap vericem görüşürüz:3::3::3::3::3::3::3::3:

uleeeen 3 gündür bütün odaları silip süpürüyorum yine de ayağımın altına toz yapışıp duruyor? bu ne ya? halılar yok diye, mahvoldum , hayır bi işe de yarasa bari; günde iki kere mi silip süpürmek lazım aaaanamadım ki?

bugün ayrıyeten oğluşumun odasının tozunu aldım, kapısını sildim. mutfağı kaç kere topladım, bulaşık-çamaşır makinelerini kaç kere doldurup boşalttım hatırlamıyorum, sistemimin yeniden yüklenmesi gerek :p

çamaşır da topladım, yenilerini de astım, oğluşumu banyo yaptırdım, banyoyu yıkadım. balkonu sildim. pöööf

çarşafları değiştirdim.

şimdi de düzeneği salona hazırladım, yüzüklerin efendisi 2 kuleyi açtım, ütü yapıciğim, bendeki zevke geeeel :32:

uleeeen 3 gündür bütün odaları silip süpürüyorum yine de ayağımın altına toz yapışıp duruyor? bu ne ya? halılar yok diye, mahvoldum , hayır bi işe de yarasa bari; günde iki kere mi silip süpürmek lazım aaaanamadım ki?

bugün ayrıyeten oğluşumun odasının tozunu aldım, kapısını sildim. mutfağı kaç kere topladım, bulaşık-çamaşır makinelerini kaç kere doldurup boşalttım hatırlamıyorum, sistemimin yeniden yüklenmesi gerek :p

çamaşır da topladım, yenilerini de astım, oğluşumu banyo yaptırdım, banyoyu yıkadım. balkonu sildim. pöööf

çarşafları değiştirdim.

şimdi de düzeneği salona hazırladım, yüzüklerin efendisi 2 kuleyi açtım, ütü yapıciğim, bendeki zevke geeeel :32:

Daha ne yapacaksın canım sanki pazar değil de hafta içi gibi çalışmışsın. Maşallah sana. Ben bu hafta sürekli temizlik yapmak zorundayım çünkü aynı gün bütün evi temizleyemiyorum. Oda oda yapıyorum. Mutfak tamam, salon tamam, yarında koridor, yatak odası ve eğer vaktim kalırsa eğer çocuk odasını baştan sona temizlemem lazım. Bu arada hergün yapılan rutin işler ve minik bir bebiş var. Ayrıca büyük kızım babasına tatile gittiğinde söylediğim hiç bir ödevi yapmamış ve okuması çok gerilemiş. Ona ders yaptırıyorum arada da . Kendimi kaybedeceğim yakında :52:

Daha ne yapacaksın canım sanki pazar değil de hafta içi gibi çalışmışsın. Maşallah sana. Ben bu hafta sürekli temizlik yapmak zorundayım çünkü aynı gün bütün evi temizleyemiyorum. Oda oda yapıyorum. Mutfak tamam, salon tamam, yarında koridor, yatak odası ve eğer vaktim kalırsa eğer çocuk odasını baştan sona temizlemem lazım. Bu arada hergün yapılan rutin işler ve minik bir bebiş var. Ayrıca büyük kızım babasına tatile gittiğinde söylediğim hiç bir ödevi yapmamış ve okuması çok gerilemiş. Ona ders yaptırıyorum arada da . Kendimi kaybedeceğim yakında :52:

ütümü de yaptım ohh ama bitmedi sadece ütüleneceklerden bi kucak kaptım geldim, onları ütüledim :)))
hafta içi temizlik benim için daha zor oluyor laydcan. hafta sonu oğlumu babasına emanet edip yapıyorum işlerimi. bugün ikisinin de eline su tabancası verdim, "hadi bakalım bahçeye, iyice ıslatın birbirinizi" dedim. bizim efenin bahçedeki sevinç çığlıklarını bütün site duymuştur :))

senin işin daha da zormuş, iki çocuk ve çalışıyorsun, kolaylıklar diliyorum cancağızım. ben şimdi tatildeyim, biraz da o yüzden gevrek gevrek yapıyorum işlerimi. :))

Yaptıklarım:

Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Banyoyu lavaboyu wc yi yıkadım
Çamaşır attım makineye
Tüm evi süpürdüm
Sildim
Yatak odasının tozunu aldım
Gardorubun içini sildim
Balkonları süpürdüm
Balkonları sildim
Çamaşırları serdim
Salonun tozunu aldım
Konsol masasının içini sildım
Yemek masasının deri koltuklarını sildim
Kızımın odasının tozunu aldım
Bir. Kaç camda el izi vardı onları sildim

Yapmam gerekenler

Akşam için yemek
Nevresimleri takmak

vay başıma gelenler :27:

oğulcan huyu olmadığı üzere sabahın köründe kaldırdı beni. çoook uykusuzdum, evde savsaklanırken, bulaşık ve çamaşır makinelerinin fişlerinin takılı olduğu priz bozuldu. çamaşır mak. de mutfakta, hiç haz etmediğim halde öyle olmak zorunda. neyyüse, eşime süledim, elektrikçi aldı geldi. adam yaptı falan, sonra balkona çıktı, sigara içceeemiş, madem oruçlu değilsiniz bi kahve yapam dedim. fekaaat kaşıklık çekmecesinin önüne bulaşık makinesini çektiklerinden çekmeceye ulaşamadım, makineyi azıcık çekeyim dedim whuuuuuuuuuu bi güzel yıkandım, mutfakta duş aldım, mutfak da duş aldı. :1:
makinenin hortumunu kopartmışım :1: mahvoldum ya, şu an oramdan buramdan akan ter mi su mu bilemiyorum yani.

normalde sakar değilimdir, zaman anormal anacım. çentigcanın verdiği baharat kavanozları düzenleme görevini yaptıktan sonra baharatları karıştırdım iyi mi? hangisini hangi kavanoza koymuştum yahu? karabiber mi kimyon mu aaaaanamadım, koklarsam anlarım diye bi kokladım, yemeğe koymaya karabiber kalmadı, hepiciği genzimde kaldı :ssz: nası bi çekişim varsa artık :1:

aman be ya uykum var uykum. biri beni kendime getircek sihirli sözleri süleyebilir mi lütfen?

hepimize kolay gelsinnn

Eklentiler

• $geleneksel-bayram-temizligi.jpg
    $geleneksel-bayram-temizligi.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
arkadaşlar iyi akşamlarr. nasılsınız. chentiqcim volume 2 ne zaman gelecek sabırsızlıkla onu bekliyorum bayram temizliginide göz önünde bulunduralım mı yani daha çok bayram içerikli konular olsa olur mu

vay başıma gelenler :27:

oğulcan huyu olmadığı üzere sabahın köründe kaldırdı beni. çoook uykusuzdum, evde savsaklanırken, bulaşık ve çamaşır makinelerinin fişlerinin takılı olduğu priz bozuldu. çamaşır mak. de mutfakta, hiç haz etmediğim halde öyle olmak zorunda. neyyüse, eşime süledim, elektrikçi aldı geldi. adam yaptı falan, sonra balkona çıktı, sigara içceeemiş, madem oruçlu değilsiniz bi kahve yapam dedim. fekaaat kaşıklık çekmecesinin önüne bulaşık makinesini çektiklerinden çekmeceye ulaşamadım, makineyi azıcık çekeyim dedim whuuuuuuuuuu bi güzel yıkandım, mutfakta duş aldım, mutfak da duş aldı. :1:
makinenin hortumunu kopartmışım :1: mahvoldum ya, şu an oramdan buramdan akan ter mi su mu bilemiyorum yani.

normalde sakar değilimdir, zaman anormal anacım. çentigcanın verdiği baharat kavanozları düzenleme görevini yaptıktan sonra baharatları karıştırdım iyi mi? hangisini hangi kavanoza koymuştum yahu? karabiber mi kimyon mu aaaaanamadım, koklarsam anlarım diye bi kokladım, yemeğe koymaya karabiber kalmadı, hepiciği genzimde kaldı :ssz: nası bi çekişim varsa artık :1:

aman be ya uykum var uykum. biri beni kendime getircek sihirli sözleri süleyebilir mi lütfen?

elifim var ya filmsin hatunum... makinenin hortumuyla beraber beni de kopardın şu an.. baharatları düzenledin de üstüne kağıt yapıştırmadın mı anam ya? ben yapıştırdığım gibi ayrı bir kağıda da nnot aldım hangi baharatım var ne zaman alındı ne kadar kaldı.. ben aktar gibi olduğumdan dolayı hepsi böyle işaretli.. hatta düzenlerken kendimi hari potur da sandım.. biraz ından biraz bundan katıp uçacam yani yakında...

çok güzel yazı olmuş ellerine sağlık

hoş geldin... burada herkesin yazdıkları çok güzel hangimiz üstümüze alınalım? :1::1:

elifim var ya filmsin hatunum... makinenin hortumuyla beraber beni de kopardın şu an.. baharatları düzenledin de üstüne kağıt yapıştırmadın mı anam ya? ben yapıştırdığım gibi ayrı bir kağıda da nnot aldım hangi baharatım var ne zaman alındı ne kadar kaldı.. ben aktar gibi olduğumdan dolayı hepsi böyle işaretli.. hatta düzenlerken kendimi hari potur da sandım.. biraz ından biraz bundan katıp uçacam yani yakında...

hoş geldin... burada herkesin yazdıkları çok güzel hangimiz üstümüze alınalım? :1::1:

hepiniz alınabilirsiniz canikomm 25 i bulmaya çalışıyorum:23::52:

Back