Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inşallahAma bugün kayınvalide davet edilir mi iftara yaaaa, şöyle daha romantik bişeyler yapsaydınız. En azından evde yalnız kalsanız daha iyi olurdu. :26:
[/QUOTE
teşekkür ederim canım evet normalde çagrılmaz kv ama eşimin babası bi olaydan dolayı evimize gelmiyodu kendi çokardıgı sorun oldugu için bizde gel diye ısrar etmiyoduk açıkcası ama eşim çok üzülüyodu ona kıyamadım evlilik yıldönümümüzü hep birlikte kutlayalım gelin dedim geldiler hatta hesapda yokken eşimin amcasıgil de çıktı geldiler ama benim yemeklerim yetti evimde temizdi herşey çok güzeldi kocamda çok mutlu oldu o mutlu olunca bende mutlu oldum
ay maşallahevlılık yıldonumunde bıle kv lerı cagırmıssın. cok güzel allah bozmasın
bır de geceleyın balkonda sahur fıkrıne bayıldım... en kısa zamanda ben de yapmalıım... ama dolunayda gıttı...keske kacırmasaydık...
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inşallahAma bugün kayınvalide davet edilir mi iftara yaaaa, şöyle daha romantik bişeyler yapsaydınız. En azından evde yalnız kalsanız daha iyi olurdu. :26:
[/QUOTE
teşekkür ederim canım evet normalde çagrılmaz kv ama eşimin babası bi olaydan dolayı evimize gelmiyodu kendi çokardıgı sorun oldugu için bizde gel diye ısrar etmiyoduk açıkcası ama eşim çok üzülüyodu ona kıyamadım evlilik yıldönümümüzü hep birlikte kutlayalım gelin dedim geldiler hatta hesapda yokken eşimin amcasıgil de çıktı geldiler ama benim yemeklerim yetti evimde temizdi herşey çok güzeldi kocamda çok mutlu oldu o mutlu olunca bende mutlu oldum
Allah muhabbetinizi bozmasın maşallah size..
Harika maddeler ama bunların bi çoğu ince iş canım yaaa, aynı anda olmasa iyi olur, Zira benim çekmeceler ana baba günü gibichentiqcan;
görevler çok güzeldi, önümüzdeki on günlük süreçte hangi görevleri vercem diye düşünüyorsundur :)))9 sana biraz fikir vermek istedim, gece yatarken bin tane iş geldi aklıma darlandım :))
meselaaaaa
- çorap ve iç çamaşır çekmecelerinin düzenlenmesi, eskiyenlerin atılması, ihtiyaçların alınması
- bazalı kanepelerin bazalarının kontrol edilmesi, baza içlerinin silinmesi, içindeki kullanılmayan eşyaların atılması
-makyaj malzemelerinin ve takıların elden geçirilmesi, gereksiz olan ya da eskiyenlerin atılması
-konsol/vitrin içlerinin temizlenmesi
- koltukların silinmesi ve dahası mümkünse yıkanması
- mutfak dolaplarının iç dış temizlenmesi
-kilerin ya da kiler olarak kullanılan dolabın temizlenip düzenlenmesi
- ütü için de bir madde bekliyorum, yoksa ütülenecek çamaşırlarım eşyli/eşeysiz/sporlu falan neyse işte ürüyorlar yahu
-ayakkabılığın silinip düzenlenmesi, hiç giymediğimiz ama atmaya kıyamadığmız ayakkabılara yol verilmesi
- en azından 3 saat spor yapılması, hep külkedisi hep külkedisi nereye kadar. külkedileri sporda :)))
- dip boyası gelen saçların boyatılması, kaşların alınması, ağda yapılması ve bir günü çoluk çocuğu babaya emanet ederek arkadaşlarla dışarda görüşme ayarlamak, ya da çocuğu ve kocayı da alıp bi restoranta, pikniğe ya da denize gitmek. ama avm gezmesi buna dahil değil.
falan falan işte, işine yarayanları al kullan canımcım :)))
Benimde başıma daha beteri gelmişti Chentiq' cim. Aynen uykusuzum senin gibi 2-2,5 yaşlarında felandı kızım. Hangi ara gittin mutfağa, bir koli yumurtayı nasıl taşıdın salondaki kanepeye allahım kabus gibiydi.Gececiler naber...
Benim yüzüm çöktü kırışıklıklarım doldu.. uyku uyuyamıyorum .. kız ortada dolanıyor hala.. uyku yok.. ben yerlerde sürünüyorum. klavyenin başına çökebilirim..
Sabahın da7 3o unda uyandı velet.. tabi anne pert.. 1.5 saatlik uykuyla kalkılabilir mi o saatte.. ben uyanamayınca o da tuzlardan sanat çalışması yapmış yatağıma.. ha bir de kayısı ezmesi denemiş çarşafımda... uyku yokk diyor ya... yar bana bir eglence...
oynatmaya az kaldı..... :18::18::18:
chentiqcan;
görevler çok güzeldi, önümüzdeki on günlük süreçte hangi görevleri vercem diye düşünüyorsundur :)))9 sana biraz fikir vermek istedim, gece yatarken bin tane iş geldi aklıma darlandım :))
meselaaaaa
- çorap ve iç çamaşır çekmecelerinin düzenlenmesi, eskiyenlerin atılması, ihtiyaçların alınması
- bazalı kanepelerin bazalarının kontrol edilmesi, baza içlerinin silinmesi, içindeki kullanılmayan eşyaların atılması
-makyaj malzemelerinin ve takıların elden geçirilmesi, gereksiz olan ya da eskiyenlerin atılması
- ütü için de bir madde bekliyorum, yoksa ütülenecek çamaşırlarım eşyli/eşeysiz/sporlu falan neyse işte ürüyorlar yahu
-ayakkabılığın silinip düzenlenmesi, hiç giymediğimiz ama atmaya kıyamadığmız ayakkabılara yol verilmesi
- en azından 3 saat spor yapılması, hep külkedisi hep külkedisi nereye kadar. külkedileri sporda :)))
- dip boyası gelen saçların boyatılması, kaşların alınması, ağda yapılması ve bir günü çoluk çocuğu babaya emanet ederek arkadaşlarla dışarda görüşme ayarlamak, ya da çocuğu ve kocayı da alıp bi restoranta, pikniğe ya da denize gitmek. ama avm gezmesi buna dahil değil.
chentiqcan;
meselaaaaa
Selam cicişler:)) kaçıyorum 15 gün kadar yokum ...pışşşııkkk geç buldum ayrılmam.gittigim yerde wıreless duruyorsa hemen akşamına yok yoksam eşim bayram arefesinden 2 gün önce damlar onun hattından bağlanırım size:))
Gıcık VODAFONE kocama madik attı.Adam şirketin sahibisi salagın biri işlem yetkin yok demiş...hep beni bulur :))
Neyse pertim CHENTIQ ciğim seni en iyi ben anlarım,o kızın varya totosunda ısır aglasın aglasın yorulsun uyusun :) inşallah düzelir ne diyelim bebek daha :))
sanki tatile gitmiyorum taşınıyorum ya eşime de dedim bir sırt çantasıyla tatile gitmeyi ne çok istiyorum yada artık bir yazlık ev:))
anam agladı diyeyim valLa agladı yaaa.ayaklarmı ve belimi hissetmiyorum.allah tan 15gün boyunca sadece pinekliycem okuyacagım denize giricem...ohhhh beee...
LADY LINE bacım evlilik yıldönümün kutlu olsun...nice senelere inşallah...
ELİFCİNOM aşk olsun hep ben meşgülken geliyorsun,o ütüler yok mu onlar bence amip amip...yada virus asla ölmüy bitmiy ...Yeni iş listene hasta oldum...okudum valla şimdiden hasta hissediyorum:)) hepsini biz mi yapıcaz yaaa...hiç acıman yok...hiççç:)))
DEFNEMEL cim kızının ayagı nasıl oldu inşallah iyidir ?
SEEVDAA tatlım sen teşhisi koymuşsun şimdi sıra tedavide ...ama yavaş yavaş...ürkütmeden...güç savaşına sokmadan ...olacak ...sakin,sabırlı ve umutla:) erkekler istedigi kadar essin gürlesin onlar ÇOCUK:)) Alİm allah biz buralarda oldukça başına ne geldi anlamadan bir bakmışssın beni baştan yarat programına girmiş gibin olur...arkandayız hep destek tam destek:))
Kendimi kıymetli hissettim de ne demek miş...sen zaten özel ve kıymetlisin...Chentıq ın dedigi gibi önce kendini seveceksinnn:)) hımmm canım benim benim diye sar kollarını kendine :)) bizim yerimize...
diger arkadaşlar her birinize kolay gelsin...çalışın köleler eheheheheh ben tatile gidiyorum.
ÜZÜLMEYİN EVİ DÖNÜŞTE EMİNİM Kİ ..OK GÖTÜRECEK ACISI ÇIKACAK.
KOCA KİŞİSİNİN EV İŞİYLE ARASI YOKTUR.SADECE YEMEK YAPMAYI SEVER,SALATA IZGARA KIZARTMA VS VS ONDA DA MUTFAK GÖÇER...
ALLAH A ISMARLADIKKKK...Nasip se döner sil baştan temizleriz napacan çekecen mecbuuurrrr:))
Ayy sagolasın Layd cim ne güzel sözler bunlar:)) yakındayım Erdek teyiz ocaklar köyünde pansiyona...zaten bu kaa yorulma sebebim bu:))
bu sene uzun ve ucuz olsun dedik tanıdık pansiyona gidiyoruz.ama ben takıntılı tipim ...sıfır klozet kapagından tut ,tabak çanağa yanımda gidiyor.önceden çamaşır suyuyla yıkayıp kullandım ama içime sinmiyor...neyse kızım bu sene 1 hafta fazladan denize girebilsin diye ben fedakarlık yapıyorum.
5 yıldızlı otellerde ki pislikten bıktım.butiklere de can dayanmıyor.kurban da kaçabilirsek Ayvalık-cunda-foça olabilir inşallah ama o aralarda orası sogur..Antalya ya tövbeliyim kolay kolay istemiyorum...Rus turistler yüzünden :)) kıskançlıktan deeegel...pisler yaaa...ve israfçılar hemde çok ki ben bu dünyada cimri olabilecek son kişiyim...sanki bile bile zarar veriyorlar ...ama bizim otellere müstehak anacım :))
siz nereye peki merak ettim bende:)) size de çok güzel bir tatil olur inşallah...güzel dileklerin için tekrar teşekkür ederim:))
baglanamazsam burayı ve sizi çok özlüyecegim...bende özlensem fena olmaz --mış:)) senin iltifatına mazhar olunca anladım...ne hoş duygu ,,ne hoşşş...
ladyline bizim ilaçlar da öyleydi ya, bi çanta ilaç attım bendaha önceden bu kadar uzun süre bakmadığım olmamıştı, en azından gider aile hekimliklerine verirdim. şimdi kutudaki ilaçları alfabetik sırayla bi kağıda yazcam, herhangi bi hastalık olduğunda doktora kağıdı göstercem, vereceği ilaçlardan evde olan varsa boşuna reçete yazmasın, yazık.
Harika maddeler ama bunların bi çoğu ince iş canım yaaa, aynı anda olmasa iyi olur, Zira benim çekmeceler ana baba günü gibiBu ödev olayına ve maddelere bende bayıldım. Yapımda bitsin diye uğraşıyorum. Hep ertelediğimiz işleri yapıyoruz çokta iyi oluyor.
Benimde başıma daha beteri gelmişti Chentiq' cim. Aynen uykusuzum senin gibi 2-2,5 yaşlarında felandı kızım. Hangi ara gittin mutfağa, bir koli yumurtayı nasıl taşıdın salondaki kanepeye allahım kabus gibiydi.Kolinin yarısı kanepenin üzerinde kırılmış vaziyetteydi. Bi güzelde karıştırmış elleriyle. Sırf o kanepeyi temizleyebilmek için dünya bir para verip halı yıkama makinası aldım.
canım innırmısın bir ara acaba evime mi geldi dagınık yerleri nerden biliyo gördümü ki diye bile düşündüm
Gerçekten de bu ilaç meselesi iyi oldu. Senin düşüncende süper. Ben sağlıkçıyım, hastanede çalışıyorum o yüzden hangi ilaç neye iyi gelir birazcık bildiğim için sorun olmuyor. Doktor yazarken ondan evde var yada muadili var diyebiliyorum. Tam olarak bilmeyenler ise senin çözümün süper. Bu arada ben sürekli son kullanma tarihlerini takip ederim. Bide takıntım vardır, son kullanma tarihine bakmadan önce hiç bişey almam. Lisedeyken bizim okulun karşısında bir bakkal amca vardı. Küflü bakkal derdim ben oraya. Raflardaki biçok şeyin son kullanma tarihi geçmiş olurdu. Ordan bir alışkanlık kalmış. Sonrada takıntı olmuş. Ama güzel bir takıntı çok işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?