kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için ewet canım fazla yüz verdim eşime en büyük hatam onu dünyanın merkezi zannetmem oldu ailemle aram çok şükür iyi ama biliyorum onlar bana çok kırgın bu zayıflığım yüzünden benimle iyi olduklarını biliyorum onlar beni affetmiş gibi gözüksede ben onları tanıyorum artık bunu takmamayı dabaşarabildim evde oturma konusuna gelince bu evli kaldığım sürece kocamın keyfine bakıcak buna emin oldum değişik bi kişilik bazen çok çok iyi o kadar mutlu oluyorum ki yanında ama bazen hiçbir neden yokken hayatı zindan ediyo bana benim isteklerim önemli olmuyo kendi sabit fikirleri giriyor devreye höt höt hakaretler havlarda uçuşuyo kendi kendine çıkardığı nedenlerden ötürü o unutuyo söylediklerini çünkü ona göre sinirle söylenmiş şeyler sonradan önemi kalmıyor ama bence bütün bu hakaretleri mahalleli dinliyosa onlara malzeme oluyosa unutulmaz yanlış anlaşılmasın sorun başkalarının duyması değil dedikoducuların sölemleri beni ilgilendirmez ama ortada hiçbişey yokken söylenen bu laflar benim beynimi kemiriyor neyse kızlar artık bugün toparladım bayağı kendimi hem burda kendimi değerli hissettim çok teşekkürler öğlen gelip raporlarımıda veririm artık öö