• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir prensesin külkedisi olma macerası

tesekkür ederim Lady cigim...şu zayıflama şeysi için bana link verseniz cancazım...28 temmuz pazar gidiyorum gerçi ama o zamana kadar telefonumu aktiflerim net olayını...

ben gayet disiplinli bir zayıflamacıyımdır :)) tatlı sevmem şeker kullanmam az yag kullanırım saglıklı beslenirim vs vs

gel gör ki özellikle yazın bu metabolizma bolize olmuy:))

****canı sıkılan arkadasım benim kapılada tozlu yaa:))

şimdi kaldı cam kapı salon tüllerinin yıkanması...

kızımın odasını belki yarın boyarım...belki diyorum şayet uyanamıyorum arkadaşlar.sabahın kör saatine kadar uyuyamıyorum 5 i buluyor...sonra da yataktan kalkamıyorum...yoksa bir günde boyar temizler yerleştiririm.

Koca kişisi evde yarın:)) oruçlu tabii ki...bakalım yarın ne gibi bir macera yaşıyacagız...bu sabah şöforlerden birini haşlamış:)) adresi kaç kez anlattım anlamayınca tırlattı beni diyor.Benim sakin sabır küpü güleryüzlü kocam oruçken boga oluy....oyyy oyyy ...

Allah ım yarını tek parça atlatmayı nasip et amin:)) öpüldünüz hanımlar...sahur vakti menemen beni bekliyor...

canım cam kapı seve seve silinir aklanıp paklanır şuan iştahlıyım ama sabah bende aynı yürüyen cenaze gibi oluyorum ruhsuzz cansızz

Şöyle bişey anlatayım ben size rahatlayın biraz. Bende sizdenim çünkü. Benim salonumda biraz büyük, koltuklarım büyük ve ağır. Bir tane 3 lü koltuk, bir tane 2 li koltuk, iki tane tekli koltuk, tv ünitesi, küçük bir kitaplık, 6 kişilik yemek masası ve sehpalarım var salonda. Halım shagy. Yaklaşık bende 2,5 3 saatte temizliyorum. Önce halımı üstten süpürüyorum, sonra ters çevirip yere silkeliyorum. İçindeki kırıntılar dökülüyor makinanın çekemediği. Arkasından ünitedeki küçük aksesuarların tek tek tozunu alıyorum. Televizyonu temizliyorum. Koltukların baş kısımları deri. Onların tozunu alıp siliyorum. Daha önceden koltuğun deri olan bütün kısımlarını arkaları dahil her yeri siliyordum. Şu sıralar sadece kol kısımlarını siliyorum. Sonra masanın, sandalyelerin ve sehpaların tozunu alıyorum. Vazoları çıkartıp banyoda yıkıyorum çiçekleri felan. Kitapların tozunu alıyorum. Sonra en baştan süpürüp silmeye başlıyorum. Bundan önce bütün eşyaları ortaya çekiyorum. Süpürüp sildikten sonra kurumalarını bekliyorum çünkü kurumadan çekersem eşyaları parkede iz kalıyor ve sinir oluyorum. Yavaş yavaş salonu yeniden eski haline getiriyorum yaklaşık 3 saat sürüyor. Geçenlerde misafirim gelecek. Ama aynı gün bütün evi temizlemem lazım. Hayatımda ilk defa görünen yerleri temizledim. Salondaki hiç bir eşyayı yerinden oynatmadan süpürdüm sildim. Diğer yerleri de öyle. Yaklaşık 5-6 saat kadar bir zamanda bütün evi temizledim. Ama sadece görünen yerleri süpürüp, silip, tozunu aldım. İçim hiç rahat etmedi. Biliyorum ki ev temiz değil ama dışardan baktığında tertemiz görünüyor. Anladım ki ben temizlik işini çok abartıyorum. Çoğu insan özellikle o çok kısa zamanda bitiren insanlar yüzeysel yapıyor. Elimde yavaş biraz. Ama temizlik yaptığımda bütün ev tertemiz olur. Tek bir toz bulamazsınız hiç bir yerde. Böyle olunca da çok ama çok yorucu ve sıkıcı oluyor. Yapmam gereken işi düşündükçe de içimden temizlik yapmak gelmiyor. :26: Bir hafta sonu temizlik yaptım, camlardan tut bütün evi kırkladım resmen. Pazartesi oldu işe gittim. O zamanlar hastanenin acil servisinde çalışıyorum. Dışarı çıkarken camlar dikkatimi çekti. İçimden elime bez alıp camları silmek geldi. Sonra silkelendim kendime geldim. Anladım ki ben bu işi biraz abartmışım hastalık olacak ( zaten simetri hastalığı var) o gündür bu gündür çok üstüne düşmüyorum. Ama biliyorum ki düzenli bir şekilde iş yapılırsa ki ben yapamıyorum ev tamamen kirlenmeden temizlik çok daha kolay oluyor. Ben tamamen kirlenmesini bekleyenlerdenim. :53::20::50::4::26:

Canım beni anlatmışsın resmen ya tek fark benim köşe koltuğum var ve koyu renk toz tutuyor 8 tanekocaman midei var hepsini tek tek süpürüyorum 5 tanede küçük minder onlarda tek tek süpürülüyor.. Shaggy halı başlı başına dert nerden aldıysam o kadar pişmanım ki temizlemesi büyük bir dert 2 halı nerden baksan 45 dkk nı alıyor temizlemesi.. Annem bana çok kızıyor benim gibimi olmak istiyorsun diye annemde çok titizdi ama gel gör ki şimdi genç başında olmayan hastalık yok dikkat etmezse kolu felçli kalabilir hep ev işi yüzünden halıları yıkayıp kaldırmaktan:( ama napayım kızım doğduktan sonra hastalık derecesine geldi

Dün yazdığım listedekilerin hiç birini yapamadım, geçtim televizyonun karşısına oturdum 2 tane film seyrettim..

Ama Bugünnn.....

Sabah kalktım, kahvaltıdan sonra balkonumu yıkadım, çamaşırlarımı serdim.
Çıktım ufak tefek temizlik eşyaları aldım
önceden yıkanmış toplanmış ama katlanmamış çamaşır yığınını katladım,yerleştirdim,ütülenecekleri ayırdım.
Bir makine daha çamaşır serdim
yatakğın nevresimlerini çıkardım yastıkların iç kılıflarını değiştirdim.Yenilerini akşama sercem.
yatak odasının camlarını sildim, süpürdüm, sildim, tozunu aldım. Kapısını bile sildim parlattım.

ama şimdi yine üzerime ağırlık çöktü..
Bugün pazar acilen yemek yapmam lazım en iyi işe mutfaktan devam edeyim

evi topladım süpürdüm
sofra bezlerimi yıkadım
mutfağı topladım
şimdi yapacaklarım:)))
ev silincek
sofra bezleri kurumuştur ipten alınıp katlanacak
tezgah çamaşırsuyuyla temizlencek mutfak dolabı kapakları silincek
toz alıncak
yemek yapmıcam iftara davetliyiz ben kaçtım gidene kadar bu işlerin bitmesi lazım

Ben bittim bu işler bitmedi yahuuu..

Dolma yaptım, semizotu yemeği yaptım. Küçük bir tencere de kabak yemeği yaptım..

Makinedeki çamaşırı astım.

Kuruyanları topladım kaldırdım. Ütü oldu dağ gibi. Beni bekliyor.

Daha ev süpürülecek, banyo duruyor olduğu gibi..

Bulaşık mak. boşalacak ve dağılmış mutfak toplanacak..

Ve gözümde büyüyorda büyüyorr..

Akşam yemeği saati geldi çattıı

offfffff offff kaçmak istiyorummm

Bugün yaptıklarım :

Evi toparladım
Süpürdüm - sildim
Mutfak tezgahını domestosla ovdum
Banyo dolabını düzenledim içini temizledim
Portmantonun dolabını düzenledim temizledim
Balkonları süpürdüm sildim
Ütü yaptım

Chentıq ya aşkolsun...içimdeki uyuyan güzel bir uyandı ki ocak sönmüş...Ateşi alevleyeyim,önünü sileyim,çamaşırı asayım ateş varken bir tencere de yemek pişireyim derken bir baktı gençlik ocak başında heba oldu:)

Güya bugün pazar,eşim evde.Sabahın 7/8 gibi uykuya dalan beni ögle saatlerinde yataktan zor kazıdılar.

Kızımı doyurdum,mutfak zaten akşamdan topluydu.

Alışverişe çıktık dün Chentıq ın dedigi eksiklerin oldugu liste alındı yerleşti

yataklar yapıldı

bilmem kaç bin kez kısa programlarda azar azar çamaşır yıkandı

asıldı asıldı asıla--cak:))

kuruyanlar katlandı ütülüklerin arasına koyuldu...uyumadan Defnemel in ödevini yapıcam inşallah:)) sözzz...

eşim yemegi ben yapıcam dedi...olanlar oldu:) mutfak bir baştan bir başa benim koca kafadan şorta yaga bulandı:))

eşimin dagıttıgı çöpler toplandı defaten kap kacak yıkandı kurulandı yerine kondu

tezgah ovuldu ovuldu,,,yine dagıldı...

kızartma türü şeyler yaptı ocak battı

bu arada tüm evi sildim

balkonu sildim

balkon eşyalarının tozunu sildim

masa kurdum

yemek yendi

mutfak a dan z ye yag çözücülerle kırklandı ocak lavabo tezgah yerler vs vs

bezler yıkandı asıldı.

makina hala yıkıyor...

asılacak çamaşırlarım var.

balkonda dondurma yiyorum:)) yeme deme ***yeme deme...

benden bu kadar dinlenemedim...ama şunu diyebilirim evim daha derli toplu ...ben topu diktim...ev tuttu:))

İyi uykular mutlu sabahlar topikin canları..

Pazar hiç giremedim. Dolayısıyla defnemel in 5 parça ütü ödevini görmedim.. Malesef + yı kapamadım :5::5::5: Ama kimse kapamamış çok sevindirik oldum.... :46::46:

Şimdi gelelim benim cepheden haberlere..

Elimin ağırlığına destek çıkan tüm prenseslere selam olsun.. Benim sorunum da, ya da takıntım diyelim... Ocağı silerken önce cifliyorum sonra ovalıyorum, sonra su açıkken bezi en az 7 kez sıkıp durulayıp siliyorum. taki tüm cif gidene kadar.. kalan suyu bezle siliyorum. O hav bırakırsa onu da havlu kağıtla siliyorum. Tek bir noktacık yağ lekesi kalacak olursa çılgınlar gibi ovuyorum.. Buzdolabı silerken de keza öyle.. minnacık su lekesi kalmayacak, ekmek kırıntısı gibi şeyler olmayacak.. ufacık dahi olsa.. Sonra da elim neden ağır.. Bir de kütüphane yerleştirirken bir kağıt düşse vay halime.. Resmen oradaki yazıyı okurum, hayallere dalarım.. Oturur duvara bakar düşünürüm.. Çocuğun oyuncağını yerleştirirsem biraz da ben oynarım.. :53::53::53: Bu neymiş nasıl çalışırmış vs gibi... Neyse bunların farkına varmak da güzel oldu ya.. Ben biraz da buna yöneleyim.. :1::1:

Dün annemlere gittik. Saat 00:00 da kızı uyutma çalışmalarına başladım.. 1 e doğru nihayet uyudu. Sonra biz ailecek film izledik. Saat 2:30 u geçe uyandı ve sallamamı istedi. Sahur vakti tam.. Neyse zoraki uyuttum. Sonra yemeği yedik falandı fişmandı kız saat 4 e doğru uyandı.. Veeeeeeeeeeeee. Uyumadı!!!!!!!!!! Ben zaten uyumamıştım. Salla babam salla. 12 kilo eşek kadar kız.. Bacaklarım ağrıdan öldü.. Babası sallasın dedim çünkü kıyameti koparıyor uyumuyor, babayı da istemedi. Anne sallasın dedi. Ama bacağım ağrıyor ben de sallamadım.. Resmen eklemlerim sızladı ya 1 saati geçkiin sallıyorum uyuyor, yatağa koyuyorum gene uyanıyor.. böyle saatler geçti. ne babası ne ben uyuyabildik. eminim annemler de uyuyamamıştır.. Sonra oturma odasına gittik film açtım. saat sabahın 7 si.. Ben daha uyumamışım.. İlk filmi btirdik. baktım uyumuyor 2. yi açtım.. sonra uykuya daldı ama film beni de açtı... gözlerim öyle :53: sabahın 10 unda film izliyorum.. O uykuya daldı.. film bitti... 3. ye geçtim.. geceyi de sayarsak 4.. babam da geldi kızın uyumuşken sen de yat dedi.. Saat 11:30.. Ayy manyak gibi şaştı uyku düzenim... 16 gibi uyandım.. Sonra akşamında da başka yere davetliydik oraya gittik.. Velhasıl kelam.. Külkedisi olamadım.. Ama prenses miydin desen o da değildim...

Ben bir mısır patlağıydım sinema salonunda... Patlak çatlak yusyusyuvarlak... Yuvarlak demişken; psikom takımımın linki canım, sana kurallarımızın olduğu sayfanın linkini yolluyorum oku uyarsa gel yarın işe başla :52::52::52:: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/460862-10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-200.html

pessi artık bizi beğenmiyor elifcino... gece yarısı gizliden gelip okuyor, bir şey yazmadan gidiyor..

bu arada ultraanne sen bizim takıma geldin mi gelmedin mi şimdi?

selam ahali;

cumartesi pazar yazamadım hiç, şimdi rapor edeyim.

cumartesi iftara misafirlerim vardı, menüyü abarttıkca abartmışım: mercimek çorbası, fırında sebzeli tavuk, zeytinyağlı fasulye, pilav, yeşil salata, havuç salatası, közlenmiş biber salatası, makarna salatası :52: tatlıyı da hazır aldık :1:
cumartesi hem bi taraftan evi süpürüp sildim, balkonları sildim, tuvalet banyoyu yıkadım,toz aldım hem de yemekleri yaptım. kkya girmeye bile fırsat bulamadım.
neyse iftardan sonra çay içmeye dışarı çıktık, gece 2 de geldik, misafirlerim ben de kaldı zaten.
pazar günü tüm gün gezdik durduk. ayaklarım şişti :)) akşam 10 gibi eve geldik, misafirlerim gitti.

bugün sizınlayım :1:
listedekileri yapıciğim yavaş yavaş, ama nedense ilk yapmam gereken yayılarak 150 sayfa kitap okumakmış gibi geliyor :1:

neyse gece raporumu veririm tekrar.

hakkaten ha, pesimist bizi beğenmiyon mu, ezikmiyiz lan biz :51:

Kaçak Elifcinom nasılsın bakalım,

seni bilmem ama ben bugün ezigim ...valla ezildimmmmm...

Kızlar evin tüm camları silindi...

Üstüne sineklik storlar söküldü bulaşık sabunuyla yıkandı temizlendi ciflendi kurudu.

Yerlerine takıldı...

Evde 7 cam var...bir 2 kanat yani 9 stor yıkamışım ki asfalt rengi toz aktı be yaa:)) resmen şeyin içinde yaşıyormusuk:((

O kadar esinti cereyan varki toz bunlara bunlardan eve...

şarzlı vidalamayla söktüm taktım,sildim ,ovdum,yıkadım kuruladım derken kollar ve eller pert...

CHENTIQ beni görsen valla bu ayın KÜLKEDİSİ beni seçersin...)) ellerim iki yerden elim kesildi...

Chentıq cim link için sagol az dinleneyim bakıcam hemen...Bu c.tesi gidiyorum bir terslik olmasa bayram ertesi gelicem...

eger kurallar basit se ve ben telefonu aktifleyebilirsem amenna hemen yarın iş başı ...ama yoksa tatil dönüşü olsun ...olur dimi ??? ben yarışmam ...kenardan size bakar zayıflarım olmazsa:))

Telefonuma net i bir türlü baglatmadı koca kişisi...Vodafonu arayıp 3 e bas 5 e bas şimdi ananın kızlık soy ismi durumuna sabrı yok garibimin:)) hat onun ismine kayıtlı da...beni kimse kaale almıyo yaaa:))

Chentıq can öyle milim santim iş yapılmaz...Yaparsan bıkarsın:))yine kirleniyor ki...elinden geldiginin en iyisini yapmaya çalış...ama abartma ...canına yazık.ki obsesif sayılmasam da KATI BİR MÜKEMMELİYETÇİYDİM...Savaşa savaşa kendimi biraz geliştirdim.Eşim bile farkında.evliliğimizin ilk yıllarında bana CİF MANYAGI derdi...ve şikayet ederdi...başka kadınlar makyaja para harcar benim hatun deterjana diye ...benim ailem de obsesyon derecesinde temizlik yapmak gençlikl hastalıgı:)) yaş alıp civatalar gevşeyince bırakmak zorunda kalıyorsun...Kafayı çok takmayacaksın...yoksa dibi yok...

Hepiciginize öpücükler...yine gelir bakarım arada şimdi yatıcim dinlenicim şekerim:))

Son düzenleme:
Sizin gibi kadınlara hayranım ya keşke bende bu kadar azimli olabilsem:14:[/QUO

Yok annem ne azimi ya deli misin? Arıza nedeniyle bakımdayız...Dedim ya temizlikçilere allejim var.Kadın evin içinde dolanıp dolanıp iki ucunu bir araya getiremeyince ben kabusta gibi oluyorum.

bulsam anahtarı verip kaçacak birini bir dakika durmam onun içinde yaşanmışlık lazım...bu saatten sonra kim bulacak kim güvenecek?

Tam bir hatun buldum sadece cam silip gidecekti.Bir kez geldi ikincide iki kolundan ameliyat oldu daha çalışmıyor...iyileşirse belki ...inşallah...

Öyle ucunu koyvermişim ki..Chentıq i bana Allah yolladı:)) yada beni buraya Allah yolladı.

Valla MIZIKLANIYORUM farkındayım ama gaza geldim mi geldim...iyi oldu...iyi ki açmış burayı Chentıq...

Birde hakikaten agır işler uc uca geldi günlük ev turu vız gelir artık:))

Ben normal bir kadına göre iki kat yoruluyorum şayet koca kişisi evde tadilat tamirat yapmaz.usta gelince de sen anlıyorsun diye işe kaçar:))

bilmedigim nalbur,tanımadıgım alet edevat,elimden gelmiyen iş yok sanırım:)) bunu karşıda ki bilince o araziye uyuyor ben malum:)

siz siz olun gençler başınıza iş almayın öyle her işten anlamayın garriii...

Harkasın psikocum ya.. canım ablam şöyle sarılsam sana da çıt etse sağlam kalan kemiklerin de... :52::52:

Size gaz veriyorum kendim pert.. Bebekle yaşama sanatını öğrenmem lazım zannımca.. Ya da pc siz yaşama sanatı.. İkisi de aynı kapı nasılsa..

Öpüldünüz

bugün çok iş var çooookkk saat 17:00 a kadar bitirmeyi plnlıyorum rapor ederim tulumbalarım:23:
benim bebiş olsa varya bittim :emir_bebek:zaten çocuk hastasıyım akşama kadar bitek onla uğraşırım ev işi felan hak getire benim koca da beni :43:

bulaşıklar makineye dizildi
sığmayanlar yıkandı
tezgah temizlendi
ocak temizlendi
çöp atıldı kovası yıkandı
2 makine çamaşır yıkandı
asıldı katlandı
tuvalet yıkandı
lavabolar ovuldu
duşa kabin temizlendi
camların önü silindi
çarşaflar yastıklar değiştirildi
havlular değiştirildi
masa ve sandalyeler silindi
kavanozlar baharatlıklar boşaltıldı makineye atıldı
toz alındı
ev süpürüldü
şimdi silinecek:49:alkışşş bana:46::46::46::46::46::46::52:öpüyorum hepinizi:10:

Aceleniz nedir yahu...ben pertim ...hurdacılar gelicek kilosuna kaç lira verecek,hesabı var kitabı var...benden bir cacık olur mu olmaz mı :))

şaka bir yana tüm gün annemler bendeydi.ben sadece yemek yapabildim.hala da yapicim a dostlar:))

köfte patates kızartması --kadayıf dolması,,,şerbetini hallettim soguy...kızartıp kızartıp içine atıcim:))

bu gün yapılan işlere gelince

ev toparlandı
yataklar kapatıldı
çamaşır makinası çalıştırıldı
bulaşık makinası çalıştı
boşaldı
dolduruldu
mutfak toplandı
yerleri silindi
yemek yapıldı
2**3 kg kuru sogan rondolandı poşetlendi..15 gün yokum küflenmesin ev sıccak:))
çamaşırlar katlandı
tuvalet 2 kez kırklandı

eee sorun evin hali nicedir? ..om.ok:)) acayip karışık...kızım bir dalda eşim bir dalda adam iftar eyleyecek...zaman dolduruy...demin uyarı atışı yaptı ...şekerim düştü yaklaşma dedi...sıvıştım ...onlar pad de oyun oynasın ben size kaçtım...

Gelelim yapılacak işlere

köfte patates kızaracak
kadayıf dolması sarılacak
sofra kurulacak
sonra toplanacak ve mutfak ocak yerler silinecek...her kızartma sonrası batıyor ya siz de de öyle mi...?
çamaşır asılacak.
Duş yapılacak** her kızartma sonrası sogan kavurmak da dahil ben koktugumu hissediyorum yaa sizde öyle mi?

alın işte benim takıntım da bu...yemek pişirdigim kızartma yaptıgım zaman illa ki üstümü degiştirip dujj yaparım...
o kıyafetlerle misafir olsa dahi oturamam...gider degişirim.veeee kızartma yapmaktan nefffreeeetttt ederimmmm...ah koca kişisi de yemeyi sevmese...aslında yasak ama ramazan da işlemiy a dostlar...adam 10 kaplan gücünde sinirli oluy...kan beynine ordan da bana sıçrıyor:))
haydi kaçtım adam bı gidişle açççç kalıcak :)

Son düzenleme:
psikom, keşke senin adamın sinirlerine de bi kanal tedavisi icat edilse :ssz: züppersin, hippersin. nası derler, senin hızın bize ekstra large, terfi alman lazım senin :nazar:

ben de böööün azıcık derleme toparlama yaptım-yapıyom, diğer topakta bahsederim artıkın. onun dışında da defalarca bulaşık mak. çalıştırıp boşalttım, bi kaç kere mutfak topladım :1:

Anacım Chentıq canım ...Bu yarışma nasıl bir şey yaaa...okumayı seven,algısı yüksek,naçizhane zekası dahilik burcundan gelen kendim kişisinin gözüsü korktu...Bıraktım ucunu okumayı :))

Kırkpınar da güreşip ALTINKEMER mi kazanıyoruz anacım nedir bu kural,takım taklavat işi...Ben kuralcı,aşırı derece de adalet timsali,kimsenin hakkı kimseye Sezar ın ki bana diye yaşasamda oyy oyy oyy...

öööö--lece gelsem...Ben daha önce diyet yapmış kişi olarak yemesem içmesem her gün anladıgım üzre kısa kısa yazsam.

verdiginiz zıporu yapsam...ama birinci olmasam ya olmasam...incelsem bana yeter be yaa...Kalender meşrebim,azı çoğu aramam :))

haftada 250 gr versem talibiminiz:))

ŞAKA BİR YANA CHENTIQ CANIM...BEN SİZİ İYİCE HATMEDEYİM TATİL DÖNÜŞÜ YAPALIM ARKADAŞIM...NE FİZİKİ NE RUHİ HAZIR DEGİLİM NAYIR NOLAMAZ.DİYET SORUN DEGİL ZATEN KOCAMIN YAPTIRDIGI KIZARTMALARDAN KİLO ALIYORUM BEN BİLİYORUM:))

DEMİN BİR DESTUR ÇEKTİM ADAM ZIIIIRT KAYBOLDU :)) 3 GÜN KALDI GİDİCEM.yARIN YOK İFTARA DAVETLİ ŞİRKETE.

PERŞEMBE İÇİN YİNE KIZARTMA İSTEDİ...

HALİ HAZIRDA MUTFAGI KAZIMA SİLME,PASPAS KIRKLAMA TURUMUN İKİNCİSİNDEYDİM. NEY NEY NEYYYY OLDUM..!

BANA BAK KOCAAA!!! AÇSIN DİYE SES ETMİYOOOOM TEPEME ÇIKTINIZ HAAAA!!!

BIKTIM ULEN KIZARTMADAN ! KIZART MIYOOOOM ULAAAGGGGGNNN!! DİYEREKTEN ARTIKIN DOYDUN BAK DELİLİK TAKKESİ BANA KONDU HEEEE...DEDİM...
SEN ZOR GÖRÜRSÜN O KIZARTMAYI Bİ DAHA KOLLESTROL BİLMEM KAÇ YÜZLERDE BIDI BIDI BIDI...DERKEN BAKTIM SIVIŞMIŞ....

Ya işte böyle zıvanadan çıkartmayın kardeşimmmm!!! ikinci bir emre kadar kızartılan herşey yasaktır be yasaktırr!!!

bu arada geyigi keseyim rapor bir iki...

mutfak düzeltildi yine :))
makina çalıştırıldı
havlular asıldı
klozete çamaşır suyu sıkıldı ...

Back