tesekkür ederim Lady cigim...şu zayıflama şeysi için bana link verseniz cancazım...28 temmuz pazar gidiyorum gerçi ama o zamana kadar telefonumu aktiflerim net olayını...
ben gayet disiplinli bir zayıflamacıyımdır :)) tatlı sevmem şeker kullanmam az yag kullanırım saglıklı beslenirim vs vs
gel gör ki özellikle yazın bu metabolizma bolize olmuy:))
****canı sıkılan arkadasım benim kapılada tozlu yaa:))
şimdi kaldı cam kapı salon tüllerinin yıkanması...
kızımın odasını belki yarın boyarım...belki diyorum şayet uyanamıyorum arkadaşlar.sabahın kör saatine kadar uyuyamıyorum 5 i buluyor...sonra da yataktan kalkamıyorum...yoksa bir günde boyar temizler yerleştiririm.
Koca kişisi evde yarın:)) oruçlu tabii ki...bakalım yarın ne gibi bir macera yaşıyacagız...bu sabah şöforlerden birini haşlamış:)) adresi kaç kez anlattım anlamayınca tırlattı beni diyor.Benim sakin sabır küpü güleryüzlü kocam oruçken boga oluy....oyyy oyyy ...
Allah ım yarını tek parça atlatmayı nasip et amin:)) öpüldünüz hanımlar...sahur vakti menemen beni bekliyor...
canım cam kapı seve seve silinir aklanıp paklanır şuan iştahlıyım ama sabah bende aynı yürüyen cenaze gibi oluyorum ruhsuzz cansızz