Bir prensesin külkedisi olma macerası

Cansın canım benim...arkadan kurdunuz pisliklerin üzerine saldınız beni

Şaka bir yana kocam her ramazan böyle...

ikna ettim ramazandan sonra iyi bir tohtora gidiyoruz...şeker mi yüklerler yoksa aşırı yük yükledigi için ceza mı keserler bilemicem deldiricem Denyoyu bir iki yerinden:))

içsin o pis şerbet şurubunu da aklı başına gelsin...anacım bir iştah şunu yap bunu yap yedigi ise kuş kadar:))

sinir de cabası normal de sakindir çok sabırlıdır...koca kişisine de yazık yaaa 17 saat aç susuz sigarasız...

neyse ... idare etcez tek başına koyup kaçıyorum kızımla son 3 gün.
dayanamaz özler takılır peşimize iş güç az zaten...orada da kök söktürecek 3/5 günü kaldı...gerisi Allah kerim :))

ben buna kızdıgım için bayramlaşmadıgım bayram var heee...ehi ehi ehiiiii...ben de az sabırlı degilim haniiii:))

Gelemiyorum gelemiyorum gelemeyince de hiç bir iş yapamıyorum. Gerçi gelsem de sizin ışık hızına yetişmem zor oluyor. Ama sıkı durun yarından itibaren bitiriyorum bütün tembelliği. Eee artık bitirmem lazım yoksa ramazan bitecek ben daha kimseyi davet edemedim.

arkadaşlar merhaba kaç gündür yazaamıyorum ama benim işler bitti kitabımı bilene okudum ütüm çok yoktu yapmadım ama şimdi dolu gardolabım da temiz düzenli evlerim genel anlamda düzenli duruyo ama bugün her yeri süpürüp silmeyi düşünüyorum yaptıklarımı işim bitince rapor ederim ben yarışma kısmına bakınca burayı unuttum maşallah ne kadar güzel külkedisi olmuşsunuz hepiniz..insan okudukça iştaha geliyo

Kızlar eminim herkes ocak başında közü külü temizliyor....açık ara öndesiniz:)) netekim ben dujumu aldım...dışarı kaçıyorummm...

Avşama görüşürüz...sizin için de gezicim...öpüldünüz...

Son zamanlarda düzenli yazamiyorum kızımla tablet kavgası yapıyoruz hep kazananda hep benim cadı oluyor o yüzdende düzenli yazamiyorum

Bugün yaptıklarım

Lavaboyu ve tuvaleti yıkadım
Ebeveyn banyoyu yıkadım ( uzun zamandır elimi sürmüyordum )
Kapıları sildim
Mutfağı düzenledim
Tezgahı domestosla temizledim
Ocağı temizledim
Bulaşıkları makineye atıverdim
Beyaz eşyaları sildim
Evi süpürdüm
Salonun tozunu aldım
Ütü yaptım

Yapmam gerekenler

Evi silmek
Makineye çamaşır atacam
Yemek yapacam
Ve duş alacam

bugün yaptıgım işler
mutfagımın halısını yıkadım banyoda
salonumdaki kanepeleri çektim arkalarını süpürdüm sildim tekrar yerleştirdim salonumda silinmedik yer kalmadı
banyom yıkandı
akşam iftar için yemek hazırladım tatlı yaptım
agda bilene yaptım
arkadaşlarla parka giitik çay içtik bulaşıkları yıkayamamıştım yenice geldik evimize eşim mis gibi uyuyo ama ben bulaşıkları yıkamadan yatmam çünkü ben külkedisiyimmmm

Son düzenleme:
hakkaten ha, pesimist bizi beğenmiyon mu, ezikmiyiz lan biz

pessi artık bizi beğenmiyor elifcino... gece yarısı gizliden gelip okuyor, bir şey yazmadan gidiyor..

bu arada ultraanne sen bizim takıma geldin mi gelmedin mi şimdi?

slm kızlar
Kızmayın bana gelmiyorum diye sadece uzun zamandır kayda değer bişeyler yapmadığım için yazmıyorum ve bazı problemlerden kaynaklı, ama aklıma geldikçe sahuru beklerken okuyorumm sizleri çünkü hoşuma gidiyor yaptıklarınızı okumak ve sohbetiniz tabi
kolay gelsin hepinize..

dun aksam ve bu sabah yaptıklarım

aksam yemekk hazırladım
yemekten sonra mutfak toplandı
tezgah sılındı
bulasıklar makıneye dızıldı
uyumadan heryer toparlandı

sabah salon harıcbutun camlar sılındı cam balkonlar dahıl
kahvaltı sofrası toplandı bulasıklar makıneye dızıldı

yapmam gerekenler

camasır yıkamak en az 3 makıne bırıkmıstır
yemek hazırlamak

bugün şunları şunları yaptım diyemiyorum günlerim karıştı artık gece gündüz sürekli birşeylerle ugraşıyorum gece yaptıklarım
mutfagın yerlerini çamaşır suyuyla sildim bulaşıklarımın hepsini yıkadım yerlerine yerleştirdim mutfak masamı güzelce yıkadım lavabo, tuvaleti cifle yıkadım sahur için hazırlık yaptım balkona hazırladım romantik olsun diye eşimi uyandırdım sahurumuzu yaptık bulaşıklarımı yıkadım ve uyudum akşama kayınvalidemgili iftara davet ettim gelirlerse ailece iftar yaparız gelmezlerse bugün evlilik yıldönümümüz daha güzel şekilde degerlendiririz inşallah

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inşallah Ama bugün kayınvalide davet edilir mi iftara yaaaa, şöyle daha romantik bişeyler yapsaydınız. En azından evde yalnız kalsanız daha iyi olurdu. :26:

ay maşallahevlılık yıldonumunde bıle kv lerı cagırmıssın. cok güzel allah bozmasın

bır de geceleyın balkonda sahur fıkrıne bayıldım... en kısa zamanda ben de yapmalıım... ama dolunayda gıttı...keske kacırmasaydık...

Selam hatunlar,

bugün buzdolabımı temizledim...diger tarafa da eklerim birazdan...bozulan ne varsa attım...dolap tamtakır oldu...zaten ben yokum eşim oruç 5 gün yeter kalanlar ona:))

buzdolabı temizlendi

yemek pişirildi

bulaşık makinasına çıkanlar yerleşti çalıştırıldı

elde yıkananlar haledildi

çatal bıçak kaşık çekmecem tümüyle yıkandı... bulaşık makinamdaki dandiklik nedeniyle su lekesi ve kararma vardı özel bir ilaçla ovdum

mutfak bezlerinin durdugu çekmeceleri sildim eskiyen bezleri kaldırdım.

yenilerini tekrar yerleştirdim...4 çekmece temiz ve düzenlendi.

kaşık çatallıgı cifledim...

2 kez çamaşır yıkandı asılacak bekliyor

yapılacak işler ise

çıkan tek tük ütü bitecek

bavul yapılacak

ev süpürülecek silinecek

alışveriş yapılacak ufak tefek eksikler alınacak.

cuma akşamına kadar bitecekler...ya nasip...

o kadar bunaldım ki bu bunalım beni külkedisi yapmaya yetti temizlik bezleriyle kapılarla konuşur oldum bütün evi kırkladım halada yapmaya devam ediyorum
bi kk bide temizlik var zaten ee etme bulma dünyası sen anne babanı dinleme üz sonra mutlu olmayı bekle beklede görr
Rabbim büyük verir böyle cezamı işte hayatımdan herşeyden herşeyden nefret ediyorum yok ya bana mutluluk haram
buraya yazılcak şeyler değildi ama artık kusuruma bakmayın hepinize kolay gelsin hayırlı günler

Biz en başından beri balkonda yapıyoruz Chentiq cim hem sahuru hem iftarı. İftarda güzel oluyor her yer sessiz yaprak bile kıpırdamıyor ezan okunduktan sonra. Çok güzel bir an oluyor.

İnşallah biran önce herşey yoluna girer canım. Üzme sen kendini. Eminim sende en kısa zamanda mutlu olacaksın. Buraya yazma meselesine gelince de biz arkadaşız, artık aile gibi olduk. Tabiiki birileriyle paylaşacaksan bu birileri biz olmalıyız. Belki uzağız birbirimize ama kelimeler yetirmeye çalışırız. Üzme sen kendini. :26:

O kadar iyi anliyorumki seni cnm kendini üzme buraya yazmakla çok iyi yaptın arada dertleşmek iyi gelebilir.. Bu aralar bende bunalım takılıyorum dediğin gibi anne baba sözü dinlemeyince insan tam olarak mutlu olamiyor hep birşeyler eksik kaliyor.. Ama herşeyi bir kenara bırakıp hayattan zevk almaya çalışmak gerek insanları oldukları gibi kabul etmek.. Hakkında hayırlısı olsun kendini üzme

Seevda neredesin tatlım ya ,attın bombayı gittin? merak ettik seni ...gülen arkadasımıza ne oldu?

benim bdv yorumlarımı okuduysan feminik biri oldugumu anlamışındır....oturtan kim seni orada öle zorla...

ben ne dedim sana? şımartmayacan koca kişisini? zamanında tepemize çıkardık,sonra demokrat olmamıza ragmen DARBECİ olduk al aşağı ettik adamı oradan biliyoruz:))

gel şuraya iki satır yaz...külkedileri sadece kir temizlemez pat pat la döveriz kim üzüyorsa seni...

notat pat 80 lerde kullanılan halı dövmek için bir aletin ismidir.demir teldendir:))

sevdaa,

temizlik sadece haricen olmaz dahilen de olur.. şu bdv lere takılmayın arkadaşlar. zamanınıza yazık.. dertlerin tasaların arasında yuvarlanıp gidersiniz.. haa birbirimizi destek olmayacakmıyız elbette olacağız ama ben çok dalmamaktan bahsediyorum..

ben senin hayattan nefret ettiğini sanmıyorum.

1- oyle olsan hic bir sey yapmak elinden gelmez ki sen temizlik yapıyorsun.. nicelerinin yapamadıgı bir seyi basarıyorsun.. kendini seven insan temizdir

2- yasadıgın olumsuzlukların nedeni olarak ailene yaptıklarını düşünüyorsun. bu da olayları degerlendırebılen mantıklı bır ınsan oldugunu gosterır. hatır biliyorsun demekkii...

bundan sonra yapman gereken

yasadıgın bu sıkıntının sebeplerını dusundugun gıbı nasıl kurtulabılecegını dusunmen.. cunku o dert sana bır sey anlatmak ıcın var.. belkı aılenle ılıskılerını guclendırme vaktın gelmıstır... son olarak ben bılmem elalemın hangı sehırdekı hangı kadını senı sevıosam ee bı zahmet sen de kendını seviver....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…