- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
psikom, keşke senin adamın sinirlerine de bi kanal tedavisi icat edilsezüppersin, hippersin. nası derler, senin hızın bize ekstra large, terfi alman lazım senin
ben de böööün azıcık derleme toparlama yaptım-yapıyom, diğer topakta bahsederim artıkın. onun dışında da defalarca bulaşık mak. çalıştırıp boşalttım, bi kaç kere mutfak topladım
hakkaten ha, pesimist bizi beğenmiyon mu, ezikmiyiz lan biz
pessi artık bizi beğenmiyor elifcino... gece yarısı gizliden gelip okuyor, bir şey yazmadan gidiyor..
bu arada ultraanne sen bizim takıma geldin mi gelmedin mi şimdi?
ewet canım geceden evin heryeri toplanınca rahat oluyo :))))hala uyumayıp temizlik yapan var mı???
bugün şunları şunları yaptım diyemiyorum günlerim karıştı artık gece gündüz sürekli birşeylerle ugraşıyorum gece yaptıklarım
mutfagın yerlerini çamaşır suyuyla sildim bulaşıklarımın hepsini yıkadım yerlerine yerleştirdim mutfak masamı güzelce yıkadım lavabo, tuvaleti cifle yıkadım sahur için hazırlık yaptım balkona hazırladım romantik olsun diye eşimi uyandırdım sahurumuzu yaptık bulaşıklarımı yıkadım ve uyudum akşama kayınvalidemgili iftara davet ettim gelirlerse ailece iftar yaparız gelmezlerse bugün evlilik yıldönümümüz daha güzel şekilde degerlendiririz inşallah
bugün şunları şunları yaptım diyemiyorum günlerim karıştı artık gece gündüz sürekli birşeylerle ugraşıyorum gece yaptıklarım
mutfagın yerlerini çamaşır suyuyla sildim bulaşıklarımın hepsini yıkadım yerlerine yerleştirdim mutfak masamı güzelce yıkadım lavabo, tuvaleti cifle yıkadım sahur için hazırlık yaptım balkona hazırladım romantik olsun diye eşimi uyandırdım sahurumuzu yaptık bulaşıklarımı yıkadım ve uyudum akşama kayınvalidemgili iftara davet ettim gelirlerse ailece iftar yaparız gelmezlerse bugün evlilik yıldönümümüz daha güzel şekilde degerlendiririz inşallah
Biz en başından beri balkonda yapıyoruz Chentiq cim hem sahuru hem iftarı. İftarda güzel oluyor her yer sessiz yaprak bile kıpırdamıyor ezan okunduktan sonra. Çok güzel bir an oluyor.ay maşallahevlılık yıldonumunde bıle kv lerı cagırmıssın. cok güzel allah bozmasın
bır de geceleyın balkonda sahur fıkrıne bayıldım... en kısa zamanda ben de yapmalıım... ama dolunayda gıttı...keske kacırmasaydık...
o kadar bunaldım ki bu bunalım beni külkedisi yapmaya yetti temizlik bezleriyle kapılarla konuşur oldum bütün evi kırkladım halada yapmaya devam ediyorum
bi kk bide temizlik var zaten ee etme bulma dünyası sen anne babanı dinleme üz sonra mutlu olmayı bekle beklede görr
Rabbim büyük verir böyle cezamı işte hayatımdan herşeyden herşeyden nefret ediyorum yok ya bana mutluluk haram
buraya yazılcak şeyler değildi ama artık kusuruma bakmayın hepinize kolay gelsin hayırlı günler
o kadar bunaldım ki bu bunalım beni külkedisi yapmaya yetti temizlik bezleriyle kapılarla konuşur oldum bütün evi kırkladım halada yapmaya devam ediyorum
bi kk bide temizlik var zaten ee etme bulma dünyası sen anne babanı dinleme üz sonra mutlu olmayı bekle beklede görr
Rabbim büyük verir böyle cezamı işte hayatımdan herşeyden herşeyden nefret ediyorum yok ya bana mutluluk haram
buraya yazılcak şeyler değildi ama artık kusuruma bakmayın hepinize kolay gelsin hayırlı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?