Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir prensesin külkedisi olma macerası
- Konu Sahibi chentiq
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım şöyle yapalım o zaman ben 1 hafta boyunca takımını takip edeyim kuralları iyice okuyayım ve haftaya cuma sana kararımı bildireyim anladığım kadarıyla çok ciddi bir yarışma sizinki başlayıp yarıda bırakmak istemem birazda zayıf bir bünyem var migren hastasıyım yorgunluk açlık hastanelik ediyor beni ben iyice takip edip yazıcam
- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Chentiq cim cuma yarışmaları için illaki katılmak isteyenler topiğine yazmalarına gerek yok. Takımın linkini ver gelsinler senin takıma. Direkt yarışmacı alabilirsin sakınca yok.
Bu arada yarışmanın amacı listedeki işlerin hemen bitirilmesi değil dimi 10 gün süremiz var? Kim önce bitirecek yarışması mı?
Bu arada yarışmanın amacı listedeki işlerin hemen bitirilmesi değil dimi 10 gün süremiz var? Kim önce bitirecek yarışması mı?
- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
Chentic canım sana canım gurban annem:)) geleyim...5 kilo degil hepisini vereyimm...ama söz verecen bi daha aldırmayacan söz mü?
ne diyetisyenler verdirdi o kiloları da yine yeniden 40 beden oldum (
Bu ne leyyn bir gün gezelim tozalım dedik firari olduk yagmur gibin yazışmısınız:) geyikten olmuşuk iyi mi?
İkea ya seferim oldu sonunda...ne aldım...mutfagıma sandalyeeeee...benim masa sandalye takımım saglam ama dandikti anacım.Nasıl dersen mabad koyulan yeri dar ve de kuru.Dar olunca yastık neyin de koyulmuy...
Naptık 8/9 yıl kullandık yeter beee ayyyhhh dedik gittik aldık.
tanesi 139 tl den aldıgım sandalyeleri ucuzluk fırsat köşesinde azıcık çizikle 89 tl inmiş görünce naparsın? İkea nın gıcık elemanları sökmeme azıcık yardım ettiler.Söktüm ugraştım ama tanesinde 50 tl kar elde ettim yihuuuu...sankim de bedava...
eşim de begendi hatta şu an yeni sandalye de ilk kez güllaç yiyecem diye anons yapıp beni --aşkısını çağırıy...adamı kırmamak lazım:)) gittim gelicemmmm...
Bu ne leyyn bir gün gezelim tozalım dedik firari olduk yagmur gibin yazışmısınız:) geyikten olmuşuk iyi mi?
İkea ya seferim oldu sonunda...ne aldım...mutfagıma sandalyeeeee...benim masa sandalye takımım saglam ama dandikti anacım.Nasıl dersen mabad koyulan yeri dar ve de kuru.Dar olunca yastık neyin de koyulmuy...
tanesi 139 tl den aldıgım sandalyeleri ucuzluk fırsat köşesinde azıcık çizikle 89 tl inmiş görünce naparsın? İkea nın gıcık elemanları sökmeme azıcık yardım ettiler.Söktüm ugraştım ama tanesinde 50 tl kar elde ettim yihuuuu...sankim de bedava...
eşim de begendi hatta şu an yeni sandalye de ilk kez güllaç yiyecem diye anons yapıp beni --aşkısını çağırıy...adamı kırmamak lazım:)) gittim gelicemmmm...
- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Chentic canım sana canım gurban annem:)) geleyim...5 kilo degil hepisini vereyimm...ama söz verecen bi daha aldırmayacan söz mü?
Gidince para harcamadan çıkamıyorsun zaten. Ben bundan sonra bi süre hafta sonu alışveriş merkezi gezmelerini yasakladım kendime. Durduk yere gereksiz şekilde para harcamaya bayılıyorum. Yeni sandalyelerin hayırlı olsun bu arada. Sen öyle deyince benimde mutfak masası alasım var ama bi süre çok acil olmadığı süre eve eşya almayacağım. 40 beden diyorsun hala güllaç derdindesin yeme bence yeme bu saatte
- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
Hayatımda Güllaç yemedim LayD lıne bacım:)) bıyykkk...ama itiraf ediyorum iki yada üç tane küççük ekler attım agzıma:))
ben yedigim için degil az hareket ettigim için kilo alıyorum ve de saglık sorunum var :)))
ne sorunmuş kardeşim ...dr yok desede, ondan ondan...kedidir kediii:))
sandalyeler için sagol,valla son 1 senedir kemer sıkmaktan anam aglamıştı...ohh iyi geldi harcadım...
ara ara iyidir...,kea yı seviyorum her şey temiz beyaz ve fonksiyonel:))
ben yedigim için degil az hareket ettigim için kilo alıyorum ve de saglık sorunum var :)))
ne sorunmuş kardeşim ...dr yok desede, ondan ondan...kedidir kediii:))
sandalyeler için sagol,valla son 1 senedir kemer sıkmaktan anam aglamıştı...ohh iyi geldi harcadım...
ara ara iyidir...,kea yı seviyorum her şey temiz beyaz ve fonksiyonel:))
bugün yaptıklarım
tuvalet banyo yıkandı
mutfak iki kere toplandı
dolmamı pişirdim
kompostu yaptım
tatlı yaptım
mutfak dolaplarını düzenledim
dolabımı düzenledim
çöplerimi attım kovayı yıkadım
camların önlerini sildim
yarında süpürge açar silerim heryeri
bi de toz aldım mı tamam
sonrada diğer yemeklere geçerim :))) öpüyorum hepinizi canlarım ohhh buraya da yazdım hafifledim :))))))
tuvalet banyo yıkandı
mutfak iki kere toplandı
dolmamı pişirdim
kompostu yaptım
tatlı yaptım
mutfak dolaplarını düzenledim
dolabımı düzenledim
çöplerimi attım kovayı yıkadım
camların önlerini sildim
yarında süpürge açar silerim heryeri
bi de toz aldım mı tamam
sonrada diğer yemeklere geçerim :))) öpüyorum hepinizi canlarım ohhh buraya da yazdım hafifledim :))))))
ben geldim hatunlar
dün neler yaptım
mutfakta bulaşık vardı makineye attım çalıştırdım
2 makine çamaşır yıkandı astım ütütsü kaldı
oturma odasını süpürdüm
sildim tozunu aldım
camların önünü sildim
yatak odamın tozunu aldım
süpürdüm
sildim
dolabımı düzenledim
kızımın odasını süpürdüm
halısını sildim
tozunu aldım
sonacıma mutfağa girdim yemek yaptım günü bitirdim
bugün pek işim yok dolma yapıcam yanına da çorba yeter yoruldum gari bugün tatildeyim
dün neler yaptım
mutfakta bulaşık vardı makineye attım çalıştırdım
2 makine çamaşır yıkandı astım ütütsü kaldı
oturma odasını süpürdüm
sildim tozunu aldım
camların önünü sildim
yatak odamın tozunu aldım
süpürdüm
sildim
dolabımı düzenledim
kızımın odasını süpürdüm
halısını sildim
tozunu aldım
sonacıma mutfağa girdim yemek yaptım günü bitirdim
bugün pek işim yok dolma yapıcam yanına da çorba yeter yoruldum gari bugün tatildeyim
- 29 Haziran 2013
- 419
- 8
- 68
Slm hamarat hanımlar,
10 gün evde yoktum dönüşte hemen işe başladım. Haliyle evimi pok götürüyor...
Bugün sabah işteydim yine..
Eve geldim iş güç ben bekler yapılacaklar listem çokk çokkkk uzun allah yardımcım olssun..
eve gelince ilk bir mutfağa daldım,
Makineye çamasır attım..
bulaşık makinesini boşalttım
uzunca zamandır temizlenmek için yalvaran kaşıklık çekmecesini boşaltıp sildim, kaşıklığı yıkadım.
tıkanmış yağ tabakaları kaplanmış lavabomu yıkadım, lavabo açıcı döküp açtırdım.
Makineye çamasır attım..
Şimdii...
Balkon yıkanacak, çamaşırlar asılacak
mutfak toplanacak
yemek yapılacak
yine çamaşır yıkacak
ütü var
ev silinip süpürülecek
nevresimler değişecek
banyo temizlenecek
Allahım tüm bu işleri ben yapacaaammmmmm...
Eve geldim iş güç ben bekler yapılacaklar listem çokk çokkkk uzun allah yardımcım olssun..
Makineye çamasır attım..
uzunca zamandır temizlenmek için yalvaran kaşıklık çekmecesini boşaltıp sildim, kaşıklığı yıkadım.
tıkanmış yağ tabakaları kaplanmış lavabomu yıkadım, lavabo açıcı döküp açtırdım.
Makineye çamasır attım..
Şimdii...
mutfak toplanacak
yemek yapılacak
yine çamaşır yıkacak
ütü var
ev silinip süpürülecek
nevresimler değişecek
banyo temizlenecek
- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
evi süürdüm
paspasladım
toz aldım
çarşafları degistirdim
ilaç çekmecemi temziledim zamanı dolanları attim
iç çamaşırı çekmecemi düzelttim
dolapları şöyle bir düzellttim ki geçen akşam ütü sonrası düzenliydiler
oturma odamdaki koltugu sildim
deterjan çekmecemi düzenledim sildim eksikleri listeledim
banyo dolaplarımı düzelttim tem.bez katladım yıpranan gereksizleri attım
terliklerimin durdugu rafı düzenledim sildim
ayakkabılığı komple sildim...bir süre temiz kokarlar...
temizlik bezlerini çamaşır suyunda elde ve makina da kırkladım astım
nevresim astım
bulaşık makinası boşalttım
elde yıkananları yıkadım
gerisni makinaya doldurdum
mutfak lavabosunu çam suyu ile ovdum
tuvalet ve banyoları dezenfekte ettim
çöpleri boşaltım
dış kapımı sildim ovdum üztündeki kapı süsünü bile yıkadım a dostlar
dış kapıda bekleyen çöpün suyu leke yapmış orayı da sildim.
VE SADECE SAAT 2 DE UYANDIM DİYEYİM:)) YARIŞ ATI DEMEMDE Kİ KASIT BUYDU CHENTIQ CAN...
Şimdi kaçmam lazım taa İzmit e iftara gidilcek ...dujjj ve de rujjj sürücem ...yani azıcık tipimi düzelticem yoksa rujjjsevmem:))
öpüldünüz tembel tenekeler...oley oley oley...kemiklerimden gelen iç ses:))
paspasladım
toz aldım
çarşafları degistirdim
ilaç çekmecemi temziledim zamanı dolanları attim
iç çamaşırı çekmecemi düzelttim
dolapları şöyle bir düzellttim ki geçen akşam ütü sonrası düzenliydiler
oturma odamdaki koltugu sildim
deterjan çekmecemi düzenledim sildim eksikleri listeledim
banyo dolaplarımı düzelttim tem.bez katladım yıpranan gereksizleri attım
terliklerimin durdugu rafı düzenledim sildim
ayakkabılığı komple sildim...bir süre temiz kokarlar...
temizlik bezlerini çamaşır suyunda elde ve makina da kırkladım astım
nevresim astım
bulaşık makinası boşalttım
elde yıkananları yıkadım
gerisni makinaya doldurdum
mutfak lavabosunu çam suyu ile ovdum
tuvalet ve banyoları dezenfekte ettim
çöpleri boşaltım
dış kapımı sildim ovdum üztündeki kapı süsünü bile yıkadım a dostlar
dış kapıda bekleyen çöpün suyu leke yapmış orayı da sildim.
VE SADECE SAAT 2 DE UYANDIM DİYEYİM:)) YARIŞ ATI DEMEMDE Kİ KASIT BUYDU CHENTIQ CAN...
Şimdi kaçmam lazım taa İzmit e iftara gidilcek ...dujjj ve de rujjj sürücem ...yani azıcık tipimi düzelticem yoksa rujjjsevmem:))
öpüldünüz tembel tenekeler...oley oley oley...kemiklerimden gelen iç ses:))
- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448
Slm hamarat hanımlar,
Makineye çamasır attım..
Makineye çamasır attım..
Şimdii...
mutfak toplanacak
yemek yapılacak
yine çamaşır yıkacak
ütü var
ev silinip süpürülecek
nevresimler değişecek
banyo temizlenecek
hay maşallahhh... listeye bakk..
psikom güllacım nasılsın? kilo verdiririz nşallah da, almasını bilemeyeceğim.. o senin elinde.. koruma günlüğü falan açarsan beraber takılırız.. sen hala yarışmak istiyorsan, paylaşım alanına yazmadan da gelebilirmişsin. lady öyle dedi...
ben bugün nasıl geçti anlamadım.. saat 14:30 da eşim kızı da alıp parka gitti. ben de kendi kendime kk ya girmeyeceğim dedim. hiç boş da durmadım ama saat 16:30 a kadar yaptıklarım sadece az bulaşık yıkamak, ocak tezgah silmek, mutfağın yerlerini iki kez silmek, banyo tabanını ciflemek.. bir de ortadaki kıyafetleri çekmecelere koymak.. ya hu elim ne kadar yavaş.. neden pratik olamıyorum ben ya.. bunun yolu yok mu.. inanın herhangi biri 40 dk da bitirir o işi.. çok üzgünüm şu an.. 2 koca saat hemde kızım yokken.. off off.. çöktüm moralmen...
hay maşallahhh... listeye bakk..
psikom güllacım nasılsın? kilo verdiririz nşallah da, almasını bilemeyeceğim.. o senin elinde.. koruma günlüğü falan açarsan beraber takılırız.. sen hala yarışmak istiyorsan, paylaşım alanına yazmadan da gelebilirmişsin. lady öyle dedi...
ben bugün nasıl geçti anlamadım.. saat 14:30 da eşim kızı da alıp parka gitti. ben de kendi kendime kk ya girmeyeceğim dedim. hiç boş da durmadım ama saat 16:30 a kadar yaptıklarım sadece az bulaşık yıkamak, ocak tezgah silmek, mutfağın yerlerini iki kez silmek, banyo tabanını ciflemek.. bir de ortadaki kıyafetleri çekmecelere koymak.. ya hu elim ne kadar yavaş.. neden pratik olamıyorum ben ya.. bunun yolu yok mu.. inanın herhangi biri 40 dk da bitirir o işi.. çok üzgünüm şu an.. 2 koca saat hemde kızım yokken.. off off.. çöktüm moralmen...
Canım moralini hiç bozma yalnız değilsin benim bir salonu süpürüp silmek ve toz almam tam 3 saatimi aliyor 3saate bütün evin dip köşe temizliğini yapan var..
Bir kaç gündür yaptıklarımı yazamiyorum ama baya iş yaptım aslında:)
Bugün eşime topikten bahsettim ve bir yarışma düzenlediğimizi anlattım bana söylediği tek şey KESİN SONUNCU OLURSUN eşim bana işte bu kadar güveniyor gülsemmi ağlasammı
- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Canım moralini hiç bozma yalnız değilsin benim bir salonu süpürüp silmek ve toz almam tam 3 saatimi aliyor 3saate bütün evin dip köşe temizliğini yapan var..
Bir kaç gündür yaptıklarımı yazamiyorum ama baya iş yaptım aslında:)
Bugün eşime topikten bahsettim ve bir yarışma düzenlediğimizi anlattım bana söylediği tek şey KESİN SONUNCU OLURSUN eşim bana işte bu kadar güveniyor gülsemmi ağlasammı
Şöyle bişey anlatayım ben size rahatlayın biraz. Bende sizdenim çünkü. Benim salonumda biraz büyük, koltuklarım büyük ve ağır. Bir tane 3 lü koltuk, bir tane 2 li koltuk, iki tane tekli koltuk, tv ünitesi, küçük bir kitaplık, 6 kişilik yemek masası ve sehpalarım var salonda. Halım shagy. Yaklaşık bende 2,5 3 saatte temizliyorum. Önce halımı üstten süpürüyorum, sonra ters çevirip yere silkeliyorum. İçindeki kırıntılar dökülüyor makinanın çekemediği. Arkasından ünitedeki küçük aksesuarların tek tek tozunu alıyorum. Televizyonu temizliyorum. Koltukların baş kısımları deri. Onların tozunu alıp siliyorum. Daha önceden koltuğun deri olan bütün kısımlarını arkaları dahil her yeri siliyordum. Şu sıralar sadece kol kısımlarını siliyorum. Sonra masanın, sandalyelerin ve sehpaların tozunu alıyorum. Vazoları çıkartıp banyoda yıkıyorum çiçekleri felan. Kitapların tozunu alıyorum. Sonra en baştan süpürüp silmeye başlıyorum. Bundan önce bütün eşyaları ortaya çekiyorum. Süpürüp sildikten sonra kurumalarını bekliyorum çünkü kurumadan çekersem eşyaları parkede iz kalıyor ve sinir oluyorum. Yavaş yavaş salonu yeniden eski haline getiriyorum yaklaşık 3 saat sürüyor. Geçenlerde misafirim gelecek. Ama aynı gün bütün evi temizlemem lazım. Hayatımda ilk defa görünen yerleri temizledim. Salondaki hiç bir eşyayı yerinden oynatmadan süpürdüm sildim. Diğer yerleri de öyle. Yaklaşık 5-6 saat kadar bir zamanda bütün evi temizledim. Ama sadece görünen yerleri süpürüp, silip, tozunu aldım. İçim hiç rahat etmedi. Biliyorum ki ev temiz değil ama dışardan baktığında tertemiz görünüyor. Anladım ki ben temizlik işini çok abartıyorum. Çoğu insan özellikle o çok kısa zamanda bitiren insanlar yüzeysel yapıyor. Elimde yavaş biraz. Ama temizlik yaptığımda bütün ev tertemiz olur. Tek bir toz bulamazsınız hiç bir yerde. Böyle olunca da çok ama çok yorucu ve sıkıcı oluyor. Yapmam gereken işi düşündükçe de içimden temizlik yapmak gelmiyor. :26: Bir hafta sonu temizlik yaptım, camlardan tut bütün evi kırkladım resmen. Pazartesi oldu işe gittim. O zamanlar hastanenin acil servisinde çalışıyorum. Dışarı çıkarken camlar dikkatimi çekti. İçimden elime bez alıp camları silmek geldi. Sonra silkelendim kendime geldim. Anladım ki ben bu işi biraz abartmışım hastalık olacak ( zaten simetri hastalığı var) o gündür bu gündür çok üstüne düşmüyorum. Ama biliyorum ki düzenli bir şekilde iş yapılırsa ki ben yapamıyorum ev tamamen kirlenmeden temizlik çok daha kolay oluyor. Ben tamamen kirlenmesini bekleyenlerdenim. :26:
- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
Kızlar ben -annem-büyük ablam ailenin speedy gonzalessleriyizdir.Öyle üstten vs degil dip köşe camlar hariç 3 saatte evi temizler silkeler atarız...ama sor hangi eklemimiz saglam hiiiiiç biri:))
Yavaş olan insana hızlı olmak ne kadar zorsa hızlı olana da yavaş olmak zordur.Benim 3 yaş büyük ablam var çocuklugumuz beraber geçti onun eli yavaştır ben sabır çekerdim ev işi yaparken...tabiii evin tamamına yakınını ben temizlerdim küçük olsamda...
Hızlı olunca eve temizlikçi almak zulum mesela...Kadın evde dönendikçe kaldırıp estirdikçe ev bütün gün talan halde durdukça bana gelenler geliyor.Ayda bir kez bile tahammül edemiyorum evin içinde o dagınıklıga ve yabancı bir kadına(
sonra haydi speedy yine kendin sil süpür evini:)) şikayetim var benim de hayatım hızlıyım diye zor...
Eşim bana hep takılır.seni bir kızdırıyorum 2 saatte evi fulll temizliyorsun diye...İşte böle ...bir de bir şeye kızdıysam vay evin haline...
Kızım tazmanya canavarı döndükçe dagıtıyor ben speedy yolumun üzerindekileri toplaya katlaya gidiyorum.
kendinizi sıkmayın.yani ikiside iyi degil.Lady lıne sen harbi çok dip kıyı giriyorsun canına yazık.benim koltuklarım genelde altları üpürülecek gibi yüksek çekmek yerine muhakkak süpürüp iyice uzanıp siliyorum...valla öyle de böyle de sürekli kirleniyor nasılsa boşver..
Size yazdıktan sonra bir makina daha çamaşır astım
koltugumun kırlent kılıflarını yıkayıp kuruttum taktım
ocagı sildim
duşa kabini ve kuveti yıkadım
üzerimizden çıkanları toparladım...
kuaföre gittim geldim...
giyindik çıkttık...şimdi döndük:))
Yavaş olan insana hızlı olmak ne kadar zorsa hızlı olana da yavaş olmak zordur.Benim 3 yaş büyük ablam var çocuklugumuz beraber geçti onun eli yavaştır ben sabır çekerdim ev işi yaparken...tabiii evin tamamına yakınını ben temizlerdim küçük olsamda...
Hızlı olunca eve temizlikçi almak zulum mesela...Kadın evde dönendikçe kaldırıp estirdikçe ev bütün gün talan halde durdukça bana gelenler geliyor.Ayda bir kez bile tahammül edemiyorum evin içinde o dagınıklıga ve yabancı bir kadına(
sonra haydi speedy yine kendin sil süpür evini:)) şikayetim var benim de hayatım hızlıyım diye zor...
Eşim bana hep takılır.seni bir kızdırıyorum 2 saatte evi fulll temizliyorsun diye...İşte böle ...bir de bir şeye kızdıysam vay evin haline...
Kızım tazmanya canavarı döndükçe dagıtıyor ben speedy yolumun üzerindekileri toplaya katlaya gidiyorum.
kendinizi sıkmayın.yani ikiside iyi degil.Lady lıne sen harbi çok dip kıyı giriyorsun canına yazık.benim koltuklarım genelde altları üpürülecek gibi yüksek çekmek yerine muhakkak süpürüp iyice uzanıp siliyorum...valla öyle de böyle de sürekli kirleniyor nasılsa boşver..
ocagı sildim
kuaföre gittim geldim...
Son düzenleme:
- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Bende hep özenmişimdir hızlı olanlara. Ama bi arkadaşım var öyle temiz öyle titiz ki hem dışarda saatlerce çalışır hem de eve gelir saatlerce temizlik yapar. Sağlığı nasıl dersen hem bel fıtığı, hem boyun fıtığı bilumum bütün hastalıklar var. Aman haaa sağlık herşeyden önemli. Dikkat edin kendinize. Bu arada pisikom benim koltuklarımda yüksek altına elektrikli süpürge giriyor, vileda da giriyor ama sen gelde onu bana anlat. İllaki çekeceğim öyle sileceğim. Takıntı yaaaa. Bir ara yatak odasından çıkamıyordum temizlik yaptığımda. Dolaptaki elbiseler çok dağılıyordu. Kıyafetleri çıkart dolabın içini dışını sil sonra tek tek katla yeniden koy. Ölümdü resmen çünkü çok zamanımı alıyordu. Ona çok güzel bir çözüm buldum. Yaklaşık 1-2 yıldır hiç dolap içi düzeltmem. En fazla yarım saatimi ya alır ya almaz oda silmek için. Aynen mağazalarda katladıkları gibi katlıyorum bütün çamaşırları. Kotları bile. Hiç ama hiç bozulmuyor böyle katladığım zaman. Çünkü eşimde kıyafet alırken bozulmamasına özen gösteriyor. En büyük derdim oydu bi zamanlar. Allaha şükür kurtuldum. Katlaması biraz zaman alıyor bide eve kayınvalidem ya da annem geldiği zaman sorun çıkıyor. Çamaşırları onlara katlattırmıyorum çünkü. Onun haricinde çok güzel bir çözüm oldu benim için. Bu arada maşallahın var psikom. Ben senin gibi olsam emin ol iş güç dayanmaz bana ama gel görki kaplumbağa gibiyim iş konusundaKızlar ben -annem-büyük ablam ailenin speedy gonzalessleriyizdir.Öyle üstten vs degil dip köşe camlar hariç 3 saatte evi temizler silkeler atarız...ama sor hangi eklemimiz saglam hiiiiiç biri:))
ocagı sildim
kuaföre gittim geldim...
arkadaşlar kimse yok mu yalnız kaldım canım çok sıkılıyooo temizlikle ilgili şeyleri okudukça canım gece yarısı temizlik yapmak istedi kimse olmadıgına ve benimde içimden temizlik geldigine göre kalkıp kapıları bari sileyim..
Hadi bakalım kolay gelsin sana. Gece gece gürültüsüz yapılacak güzel bir iş.
- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
tesekkür ederim Lady cigim...şu zayıflama şeysi için bana link verseniz cancazım...28 temmuz pazar gidiyorum gerçi ama o zamana kadar telefonumu aktiflerim net olayını...
ben gayet disiplinli bir zayıflamacıyımdır :)) tatlı sevmem şeker kullanmam az yag kullanırım saglıklı beslenirim vs vs
gel gör ki özellikle yazın bu metabolizma bolize olmuy:))
****canı sıkılan arkadasım benim kapılada tozlu yaa:))
şimdi kaldı cam kapı salon tüllerinin yıkanması...
kızımın odasını belki yarın boyarım...belki diyorum şayet uyanamıyorum arkadaşlar.sabahın kör saatine kadar uyuyamıyorum 5 i buluyor...sonra da yataktan kalkamıyorum...yoksa bir günde boyar temizler yerleştiririm.
Koca kişisi evde yarın:)) oruçlu tabii ki...bakalım yarın ne gibi bir macera yaşıyacagız...bu sabah şöforlerden birini haşlamış:)) adresi kaç kez anlattım anlamayınca tırlattı beni diyor.Benim sakin sabır küpü güleryüzlü kocam oruçken boga oluy....oyyy oyyy ...
Allah ım yarını tek parça atlatmayı nasip et amin:)) öpüldünüz hanımlar...sahur vakti menemen beni bekliyor...
ben gayet disiplinli bir zayıflamacıyımdır :)) tatlı sevmem şeker kullanmam az yag kullanırım saglıklı beslenirim vs vs
gel gör ki özellikle yazın bu metabolizma bolize olmuy:))
****canı sıkılan arkadasım benim kapılada tozlu yaa:))
şimdi kaldı cam kapı salon tüllerinin yıkanması...
kızımın odasını belki yarın boyarım...belki diyorum şayet uyanamıyorum arkadaşlar.sabahın kör saatine kadar uyuyamıyorum 5 i buluyor...sonra da yataktan kalkamıyorum...yoksa bir günde boyar temizler yerleştiririm.
Koca kişisi evde yarın:)) oruçlu tabii ki...bakalım yarın ne gibi bir macera yaşıyacagız...bu sabah şöforlerden birini haşlamış:)) adresi kaç kez anlattım anlamayınca tırlattı beni diyor.Benim sakin sabır küpü güleryüzlü kocam oruçken boga oluy....oyyy oyyy ...
Allah ım yarını tek parça atlatmayı nasip et amin:)) öpüldünüz hanımlar...sahur vakti menemen beni bekliyor...
misafirlerim yarım saat önce gitti kızlar bulaşıkların bi kısmını attım makineye kalanlarıda akıttım makine bitince bi daha doldurcam çokk yoruldum kızlar ya bugün tam bi külkedisiydim topiğime yakışır bi şekilde :))))))
gene çoğalmıştı misafirlerim davet ettiklerim ve onların davet etttikleri 17 kişiydik malum bugün cumartesi oturdukça oturdular ayaklarım fena ağrıyo koşuşturmaktan 5 kere çay demledim düşünün yarında temizlik var pazartesi yatıştayım valla:))))
gene çoğalmıştı misafirlerim davet ettiklerim ve onların davet etttikleri 17 kişiydik malum bugün cumartesi oturdukça oturdular ayaklarım fena ağrıyo koşuşturmaktan 5 kere çay demledim düşünün yarında temizlik var pazartesi yatıştayım valla:))))
bugün bende külkedisinin hakkını verdim gece gece kapılar silindi elim deymişken yatak odamın aynalarınıda hallettim çamaşır makinamdan yıkanmışları çıkarıp serdim kuruyanları topladım katlayıp yerine yerleştirdim kapılar tertemiz oldu ohhhh misss temizlik gibisi yok şimdi sahur için hazırlık yapıp eşimi kaldırcam sonrada dogruuu yatmaya