tesekkür ederim Lady cigim...şu zayıflama şeysi için bana link verseniz cancazım...28 temmuz pazar gidiyorum gerçi ama o zamana kadar telefonumu aktiflerim net olayını...
ben gayet disiplinli bir zayıflamacıyımdır :)) tatlı sevmem şeker kullanmam az yag kullanırım saglıklı beslenirim vs vs
gel gör ki özellikle yazın bu metabolizma bolize olmuy:))
****canı sıkılan arkadasım benim kapılada tozlu yaa:))
şimdi kaldı cam kapı salon tüllerinin yıkanması...
kızımın odasını belki yarın boyarım...belki diyorum şayet uyanamıyorum arkadaşlar.sabahın kör saatine kadar uyuyamıyorum 5 i buluyor...sonra da yataktan kalkamıyorum...yoksa bir günde boyar temizler yerleştiririm.
Koca kişisi evde yarın:)) oruçlu tabii ki...bakalım yarın ne gibi bir macera yaşıyacagız...bu sabah şöforlerden birini haşlamış:)) adresi kaç kez anlattım anlamayınca tırlattı beni diyor.Benim sakin sabır küpü güleryüzlü kocam oruçken boga oluy....oyyy oyyy ...
Allah ım yarını tek parça atlatmayı nasip et amin:)) öpüldünüz hanımlar...sahur vakti menemen beni bekliyor...
Şöyle bişey anlatayım ben size rahatlayın biraz. Bende sizdenim çünkü. Benim salonumda biraz büyük, koltuklarım büyük ve ağır. Bir tane 3 lü koltuk, bir tane 2 li koltuk, iki tane tekli koltuk, tv ünitesi, küçük bir kitaplık, 6 kişilik yemek masası ve sehpalarım var salonda. Halım shagy. Yaklaşık bende 2,5 3 saatte temizliyorum. Önce halımı üstten süpürüyorum, sonra ters çevirip yere silkeliyorum. İçindeki kırıntılar dökülüyor makinanın çekemediği. Arkasından ünitedeki küçük aksesuarların tek tek tozunu alıyorum. Televizyonu temizliyorum. Koltukların baş kısımları deri. Onların tozunu alıp siliyorum. Daha önceden koltuğun deri olan bütün kısımlarını arkaları dahil her yeri siliyordum. Şu sıralar sadece kol kısımlarını siliyorum. Sonra masanın, sandalyelerin ve sehpaların tozunu alıyorum. Vazoları çıkartıp banyoda yıkıyorum çiçekleri felan. Kitapların tozunu alıyorum. Sonra en baştan süpürüp silmeye başlıyorum. Bundan önce bütün eşyaları ortaya çekiyorum. Süpürüp sildikten sonra kurumalarını bekliyorum çünkü kurumadan çekersem eşyaları parkede iz kalıyor ve sinir oluyorum. Yavaş yavaş salonu yeniden eski haline getiriyorum yaklaşık 3 saat sürüyor. Geçenlerde misafirim gelecek. Ama aynı gün bütün evi temizlemem lazım. Hayatımda ilk defa görünen yerleri temizledim. Salondaki hiç bir eşyayı yerinden oynatmadan süpürdüm sildim. Diğer yerleri de öyle. Yaklaşık 5-6 saat kadar bir zamanda bütün evi temizledim. Ama sadece görünen yerleri süpürüp, silip, tozunu aldım. İçim hiç rahat etmedi. Biliyorum ki ev temiz değil ama dışardan baktığında tertemiz görünüyor. Anladım ki ben temizlik işini çok abartıyorum. Çoğu insan özellikle o çok kısa zamanda bitiren insanlar yüzeysel yapıyor. Elimde yavaş biraz. Ama temizlik yaptığımda bütün ev tertemiz olur. Tek bir toz bulamazsınız hiç bir yerde. Böyle olunca da çok ama çok yorucu ve sıkıcı oluyor. Yapmam gereken işi düşündükçe de içimden temizlik yapmak gelmiyor. :26: Bir hafta sonu temizlik yaptım, camlardan tut bütün evi kırkladım resmen. Pazartesi oldu işe gittim. O zamanlar hastanenin acil servisinde çalışıyorum. Dışarı çıkarken camlar dikkatimi çekti. İçimden elime bez alıp camları silmek geldi. Sonra silkelendim kendime geldim. Anladım ki ben bu işi biraz abartmışım hastalık olacak ( zaten simetri hastalığı var) o gündür bu gündür çok üstüne düşmüyorum. Ama biliyorum ki düzenli bir şekilde iş yapılırsa ki ben yapamıyorum ev tamamen kirlenmeden temizlik çok daha kolay oluyor. Ben tamamen kirlenmesini bekleyenlerdenim.:26:
pessi artık bizi beğenmiyor elifcino... gece yarısı gizliden gelip okuyor, bir şey yazmadan gidiyor..
bu arada ultraanne sen bizim takıma geldin mi gelmedin mi şimdi?
hakkaten ha, pesimist bizi beğenmiyon mu, ezikmiyiz lan biz
Sizin gibi kadınlara hayranım ya keşke bende bu kadar azimli olabilsem[/QUO
Yok annem ne azimi ya deli misin? Arıza nedeniyle bakımdayız...Dedim ya temizlikçilere allejim var.Kadın evin içinde dolanıp dolanıp iki ucunu bir araya getiremeyince ben kabusta gibi oluyorum.
bulsam anahtarı verip kaçacak birini bir dakika durmam onun içinde yaşanmışlık lazım...bu saatten sonra kim bulacak kim güvenecek?
Tam bir hatun buldum sadece cam silip gidecekti.Bir kez geldi ikincide iki kolundan ameliyat oldu daha çalışmıyor...iyileşirse belki ...inşallah...
Öyle ucunu koyvermişim ki..Chentıq i bana Allah yolladı:)) yada beni buraya Allah yolladı.
Valla MIZIKLANIYORUM farkındayım ama gaza geldim mi geldim...iyi oldu...iyi ki açmış burayı Chentıq...
Birde hakikaten agır işler uc uca geldi günlük ev turu vız gelir artık:))
Ben normal bir kadına göre iki kat yoruluyorum şayet koca kişisi evde tadilat tamirat yapmaz.usta gelince de sen anlıyorsun diye işe kaçar:))
bilmedigim nalbur,tanımadıgım alet edevat,elimden gelmiyen iş yok sanırım:)) bunu karşıda ki bilince o araziye uyuyor ben malum:)
siz siz olun gençler başınıza iş almayın öyle her işten anlamayın garriii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?