Chentic canım sana canım gurban annem:)) geleyim...5 kilo degil hepisini vereyimm...ama söz verecen bi daha aldırmayacan söz mü?
ne diyetisyenler verdirdi o kiloları da yine yeniden 40 beden oldum(
Bu ne leyyn bir gün gezelim tozalım dedik firari olduk yagmur gibin yazışmısınız:) geyikten olmuşuk iyi mi?
İkea ya seferim oldu sonunda...ne aldım...mutfagıma sandalyeeeee...benim masa sandalye takımım saglam ama dandikti anacım.Nasıl dersen mabad koyulan yeri dar ve de kuru.Dar olunca yastık neyin de koyulmuy...
Naptık 8/9 yıl kullandık yeter beee ayyyhhh dedik gittik aldık.
tanesi 139 tl den aldıgım sandalyeleri ucuzluk fırsat köşesinde azıcık çizikle 89 tl inmiş görünce naparsın? İkea nın gıcık elemanları sökmeme azıcık yardım ettiler.Söktüm ugraştım ama tanesinde 50 tl kar elde ettim yihuuuu...sankim de bedava...
eşim de begendi hatta şu an yeni sandalye de ilk kez güllaç yiyecem diye anons yapıp beni --aşkısını çağırıy...adamı kırmamak lazım:)) gittim gelicemmmm...
Slm hamarat hanımlar,
10 gün evde yoktum dönüşte hemen işe başladım. Haliyle evimi pok götürüyor...
Bugün sabah işteydim yine..
Eve geldim iş güç ben bekler yapılacaklar listem çokk çokkkk uzun allah yardımcım olssun..
eve gelince ilk bir mutfağa daldım,
Makineye çamasır attım..
bulaşık makinesini boşalttım
uzunca zamandır temizlenmek için yalvaran kaşıklık çekmecesini boşaltıp sildim, kaşıklığı yıkadım.
tıkanmış yağ tabakaları kaplanmış lavabomu yıkadım, lavabo açıcı döküp açtırdım.
Makineye çamasır attım..
Şimdii...
Balkon yıkanacak, çamaşırlar asılacak
mutfak toplanacak
yemek yapılacak
yine çamaşır yıkacak
ütü var
ev silinip süpürülecek
nevresimler değişecek
banyo temizlenecek
Allahım tüm bu işleri ben yapacaaammmmmm...
hay maşallahhh... listeye bakk..
psikom güllacım nasılsın? kilo verdiririz nşallah da, almasını bilemeyeceğim.. o senin elinde.. koruma günlüğü falan açarsan beraber takılırız.. sen hala yarışmak istiyorsan, paylaşım alanına yazmadan da gelebilirmişsin. lady öyle dedi...
ben bugün nasıl geçti anlamadım.. saat 14:30 da eşim kızı da alıp parka gitti. ben de kendi kendime kk ya girmeyeceğim dedim. hiç boş da durmadım ama saat 16:30 a kadar yaptıklarım sadece az bulaşık yıkamak, ocak tezgah silmek, mutfağın yerlerini iki kez silmek, banyo tabanını ciflemek.. bir de ortadaki kıyafetleri çekmecelere koymak.. ya hu elim ne kadar yavaş.. neden pratik olamıyorum ben ya.. bunun yolu yok mu.. inanın herhangi biri 40 dk da bitirir o işi.. çok üzgünüm şu an.. 2 koca saat hemde kızım yokken.. off off.. çöktüm moralmen...
Canım moralini hiç bozma yalnız değilsin benim bir salonu süpürüp silmek ve toz almam tam 3 saatimi aliyor 3saate bütün evin dip köşe temizliğini yapan var..
Bir kaç gündür yaptıklarımı yazamiyorum ama baya iş yaptım aslında:)
Bugün eşime topikten bahsettim ve bir yarışma düzenlediğimizi anlattım bana söylediği tek şey KESİN SONUNCU OLURSUN eşim bana işte bu kadar güveniyor gülsemmi ağlasammı
Bende hep özenmişimdir hızlı olanlara. Ama bi arkadaşım var öyle temiz öyle titiz ki hem dışarda saatlerce çalışır hem de eve gelir saatlerce temizlik yapar. Sağlığı nasıl dersen hem bel fıtığı, hem boyun fıtığı bilumum bütün hastalıklar var. Aman haaa sağlık herşeyden önemli. Dikkat edin kendinize. Bu arada pisikom benim koltuklarımda yüksek altına elektrikli süpürge giriyor, vileda da giriyor ama sen gelde onu bana anlat. İllaki çekeceğim öyle sileceğim. Takıntı yaaaa.Kızlar ben -annem-büyük ablam ailenin speedy gonzalessleriyizdir.Öyle üstten vs degil dip köşe camlar hariç 3 saatte evi temizler silkeler atarız...ama sor hangi eklemimiz saglam hiiiiiç biri:))
Yavaş olan insana hızlı olmak ne kadar zorsa hızlı olana da yavaş olmak zordur.Benim 3 yaş büyük ablam var çocuklugumuz beraber geçti onun eli yavaştır ben sabır çekerdim ev işi yaparken...tabiii evin tamamına yakınını ben temizlerdim küçük olsamda...
Hızlı olunca eve temizlikçi almak zulum mesela...Kadın evde dönendikçe kaldırıp estirdikçe ev bütün gün talan halde durdukça bana gelenler geliyor.Ayda bir kez bile tahammül edemiyorum evin içinde o dagınıklıga ve yabancı bir kadına(
sonra haydi speedy yine kendin sil süpür evini:)) şikayetim var benim de hayatım hızlıyım diye zor...
Eşim bana hep takılır.seni bir kızdırıyorum 2 saatte evi fulll temizliyorsun diye...İşte böle ...bir de bir şeye kızdıysam vay evin haline...
Kızım tazmanya canavarı döndükçe dagıtıyor ben speedy yolumun üzerindekileri toplaya katlaya gidiyorum.
kendinizi sıkmayın.yani ikiside iyi degil.Lady lıne sen harbi çok dip kıyı giriyorsun canına yazık.benim koltuklarım genelde altları üpürülecek gibi yüksek çekmek yerine muhakkak süpürüp iyice uzanıp siliyorum...valla öyle de böyle de sürekli kirleniyor nasılsa boşver..
Size yazdıktan sonra bir makina daha çamaşır astım
koltugumun kırlent kılıflarını yıkayıp kuruttum taktım
ocagı sildim
duşa kabini ve kuveti yıkadım
üzerimizden çıkanları toparladım...
kuaföre gittim geldim...
giyindik çıkttık...şimdi döndük:))
arkadaşlar kimse yok mu yalnız kaldım canım çok sıkılıyooo temizlikle ilgili şeyleri okudukça canım gece yarısı temizlik yapmak istedi kimse olmadıgına ve benimde içimden temizlik geldigine göre kalkıp kapıları bari sileyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?