Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chentiq cim canım ben listenin alt tarafını göremiyorum. Görünmüyor mu yoksa ben mi göremiyorum. Bu arada benim nickimi LAydLiNe olarak düzeltmeni istesem çok mu şey istemiş olurum. (Bi dahaki düzeltmede)
Bu arada bayıldım listeye. Gerçekten çok etkili bir yarışma olacak. Kitap okuma kısmına hepten bittim. Harikasın canım
Özel bir nedeni yok canım büyük küçük harfin ama öyle kullanıyorum. Takıntı birazcıkalt kısmına çubuk olması lazım sündürmek için.. bu arada büyük/küçük harf farkı nedir orayı kaçırmışım ben?
Canım benim sağa sola çekebiliyorum da, aşağı yukarı hareket etmiyor. Listenin aşağı kısmını göremiyorum. Sürdürme çubuğu da yok yukarı aşağı. :44:alt kısmına çubuk olması lazım sündürmek için.. bu arada büyük/küçük harf farkı nedir orayı kaçırmışım ben?
Chentiq nerdesin canım yaaaaaa. Çıkamadın zayıflama topiklerinden. Özüne yuvana dön. Sana sorduğum soru hala cevap bekliyor :26:
Tamam o zaman ben bu işlerin hepsini bi koşu yapıp geliyorum. Sevdim ben bu işi ama bana günlük işlerde lazım. Onu da sanırım topiğe ilk gelen verecek. Ben de cevap yazdım şekerim. Ama uykusuzluk kötü, git yat bence sen. Dolaşma ortalıklardayuvada kimse yokki lady ya.. bugün işler kesat.. sen deyince baktım da listenin aşağısı yokki.. o kadar
ben hala uyumadım biliyor musun..
bir de sana özelden mesaj atıverecem şimdi aklında bulunsun...
Siz napıyonuss burda kiii :44::44::44:
leyn liste kaçıncı sayfada söyleyin bide alıntılayın yoksa bulamıyom sizi
buldum yazmayın
benim adım listede neden yok?
kuzum, kaybolmasın diye ilk sayfada güncelledim yazımı.. sana da yazayım http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/635735-kullerden-dogmak-vol1.html#post31234750 ama geyik hala buradan.. orada sadece yaptım şeklinde paylaşacağız...
psikomm.. nerdesn anam.. senin 5 kilo fazlan mı vardı.. benim takıma gelsene eleman lazım bi dene
benimde fazlam var 10 kg kadar sana gelem bari
Benimde 8-10 kg fazlam var chentiq bende mi gelsem belki boğazımı tutarım