• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir prensesin külkedisi olma macerası

kızımı gezidrdim geldim İkea ya yine gidemedim malum agrım var:))

sabah yatakları kapattık haydi yallah sokaga...

şimdi döndük ,alışverişi yaptım eşim akşama karışık kızartma istedi.Benim adam oruç tutmuy aş eriyor:)) her gün başka menü tey tey teyyyy:))

yatıp dinleneyim dedim olmadı.tanklı ütüye su koydum masayı kurdum o ısınırkene size birbakayım dedim...

oldu da bitti maşallah,ben size ayarlarımı bozmayın dediydim.bu yarışma başlayınca ya arazi olucaz ya pestillll.))

öpüldünüz pas'aklı tenekeler:))

kızlar misafirler için menüm
mercimek çorbası
fırında tavuk
sucuklu kuru fasülye
pilav
yaprak sarma
profiterol+hazır tatlı
fırında kaşarlı mantar
salata
sizce nasıl fikir verebilirmisiniz

mercimek çorbası
fırında tavuk
sucuklu kuru fasülye
pilav
yaprak sarma
profiterol+hazır tatlı
fırında kaşarlı mantar
salata

kuru fasukye ve kasarlı mantara gerek yok bence.. şahsen az menüyü tercih ederim. hem yapana hem misafire eziyet. az olsun öz olsun. zaten ramazanda çok yenmiyor. 1 ana yemek 1 çorba salata tatlı bi tane de ara sıcak yada zeytinyağlı yeterli..

Bende dünden bugüne yaptıklarımı yazayım böylece kalan işlerimin listesini hazırlarım

Anneleri Fransa'ya yolcu ettim :43:
Yataklarını topladım
Nevresimleri ayırdım
Bulaşıkları makıneye koydum yıkandı
Ortalığı toparladım kızımla dışarıda gezdik

Bugün yaptıklarım

Banyo lavabo tuvaleti yıkadım
Nevresimleri yıkadım serdim( 3 makıne)
Nvresimler kurulduktan sonra dolaba yerleştirdim
Misafirim geldi bişiler hazırladım (sağlık sorunlarından dolayı oruç yasak :43:)
Kızımla arkadaşının oyuncaklarını topladım
Yemek yaptım

mercimek çorbası
fırında tavuk
sucuklu kuru fasülye
pilav
yaprak sarma
profiterol+hazır tatlı
fırında kaşarlı mantar
salata

Kuru fasulye çok ağır olur onun yerine zeytinyağlı fasulye daha iy olur bence

kuru fasukye ve kasarlı mantara gerek yok bence.. şahsen az menüyü tercih ederim. hem yapana hem misafire eziyet. az olsun öz olsun. zaten ramazanda çok yenmiyor. 1 ana yemek 1 çorba salata tatlı bi tane de ara sıcak yada zeytinyağlı yeterli..

tmm canım haklısın sağol önerin için

seeeeeeeeeeeessssssssssssss

hahahahahhahhahah bende seni seviyorummm kuşummmmmmmmm :27::27::27::27::27: nabersin bacımm :D

iyiyim canım... sen naparsın? son söz canavarım benim... cumartesi günü temizlik yarışması başlatacağım.. dertsiz başa dert işte.. takımda da sormuştum. koruma sayfası falan var mı takıldığın? ben cozum cozumum...

iyiyim canım... sen naparsın? son söz canavarım benim... cumartesi günü temizlik yarışması başlatacağım.. dertsiz başa dert işte.. takımda da sormuştum. koruma sayfası falan var mı takıldığın? ben cozum cozumum...

Hayır hayatım asla cozumadımmm, günden güne gram gram eriyorum :27: bayrama kadar 1,5 kilo vericem :27:

Hayır hayatım asla cozumadımmm, günden güne gram gram eriyorum :27: bayrama kadar 1,5 kilo vericem :27:

Bbiş, kendimden bahsediyorum... Ben cozuttum beeeeeeen.... Göbek oluştu resmen...

Bbiş, kendimden bahsediyorum... Ben cozuttum beeeeeeen.... Göbek oluştu resmen...

Hadiiiii canımmm, o zaman şöyle yapalımmm...

Şimdi gözlerini kapat ve hisset chentiqimm, yanına usulca yaklaşıyorum vee yaradana sığınıp sana bir şaplakkk :27::27: kızıımm delimisin senn..boşunamı uğraştıkkkk, o göbeğini alır varyaaaa :27: töbee bismillah, akıl ver allahımm...

Bak bana, ben öylemiyim..Nasılda tutuyorum kendimi yüs puan bana :63::63::63:

Hadiiiii canımmm, o zaman şöyle yapalımmm...

Şimdi gözlerini kapat ve hisset chentiqimm, yanına usulca yaklaşıyorum vee yaradana sığınıp sana bir şaplakkk :27::27: kızıımm delimisin senn..boşunamı uğraştıkkkk, o göbeğini alır varyaaaa :27: töbee bismillah, akıl ver allahımm...

Bak bana, ben öylemiyim..Nasılda tutuyorum kendimi yüs puan bana :63::63::63:

gece olunca sen +18 e bağladın gene... gene karikatür eklersem görürsün sen gece gece... rüyana girer valla.. oruç falan tutaman yarın.. gamze ya, sen zayıfladıktan sonra yeni resim eklemedin.. benden istedindi, neden kendin yapmıyorsun? ben merak ediyorum ne hale geldin. dalintoş daha 5 kilo fazlası var diyor. ama mezun oldun. ne ayak?

gece olunca sen +18 e bağladın gene... gene karikatür eklersem görürsün sen gece gece... rüyana girer valla.. oruç falan tutaman yarın.. gamze ya, sen zayıfladıktan sonra yeni resim eklemedin.. benden istedindi, neden kendin yapmıyorsun? ben merak ediyorum ne hale geldin. dalintoş daha 5 kilo fazlası var diyor. ama mezun oldun. ne ayak?

Yok beee iyiym böyleeee, 5 kilo verirsem iyice çökerim..38 bedenim yeter hayatım...eeee bizimde kocişimiz var yanii, yazıııkkk adama :33::33: eklerim balımm, yarın EROL ATAR'la bir görüşeyim bakalım, pazartesi ona vakit ayırırım ve beni resimler :33:

Günaydın chentiqciğim liste güzel olmuş ellerine sağlık
Ayın 30una kadar bu listede yazanlar tamamlanması gerekiyor anladığım kadar

Günaydın chentiqciğim liste güzel olmuş ellerine sağlık
Ayın 30una kadar bu listede yazanlar tamamlanması gerekiyor anladığım kadar

aynen öyle... bir de ilk sen gelmişsin... eee söyle bakalım nedir günün menüsü :1::1::1:

Back