Bir prensesin külkedisi olma macerası

haha muhtemelen hep ben ilk gelecek güne saat 5.30- 6 da başlaıyorum sayenizde ilk işim topiğe göz atmak oluyor
Kuzum yarışma yarın başlamiyormu bugün fazla zorlamayalım

Chentiq cim canım ben listenin alt tarafını göremiyorum. Görünmüyor mu yoksa ben mi göremiyorum. Bu arada benim nickimi LAydLiNe olarak düzeltmeni istesem çok mu şey istemiş olurum. (Bi dahaki düzeltmede)

Bu arada bayıldım listeye. Gerçekten çok etkili bir yarışma olacak. Kitap okuma kısmına hepten bittim. Harikasın canım

alt kısmına çubuk olması lazım sündürmek için.. bu arada büyük/küçük harf farkı nedir orayı kaçırmışım ben?

alt kısmına çubuk olması lazım sündürmek için.. bu arada büyük/küçük harf farkı nedir orayı kaçırmışım ben?
Özel bir nedeni yok canım büyük küçük harfin ama öyle kullanıyorum. Takıntı birazcık

Canım benim sağa sola çekebiliyorum da, aşağı yukarı hareket etmiyor. Listenin aşağı kısmını göremiyorum. Sürdürme çubuğu da yok yukarı aşağı. :44:

Chentiq nerdesin canım yaaaaaa. Çıkamadın zayıflama topiklerinden. Özüne yuvana dön. Sana sorduğum soru hala cevap bekliyor :26:

Chentiq nerdesin canım yaaaaaa. Çıkamadın zayıflama topiklerinden. Özüne yuvana dön. Sana sorduğum soru hala cevap bekliyor :26:

yuvada kimse yokki lady ya.. bugün işler kesat.. sen deyince baktım da listenin aşağısı yokki.. o kadar
ben hala uyumadım biliyor musun..
bir de sana özelden mesaj atıverecem şimdi aklında bulunsun...

yuvada kimse yokki lady ya.. bugün işler kesat.. sen deyince baktım da listenin aşağısı yokki.. o kadar
ben hala uyumadım biliyor musun..
bir de sana özelden mesaj atıverecem şimdi aklında bulunsun...
Tamam o zaman ben bu işlerin hepsini bi koşu yapıp geliyorum. Sevdim ben bu işi ama bana günlük işlerde lazım. Onu da sanırım topiğe ilk gelen verecek. Ben de cevap yazdım şekerim. Ama uykusuzluk kötü, git yat bence sen. Dolaşma ortalıklarda

chentiqcan, listeyi çok beğendim yavrimu, ellerin dert görmesin. takım olmaması da çok hoşuma gitti. yarını sabırsızlıkla bekliyom.

leyn liste kaçıncı sayfada söyleyin bide alıntılayın yoksa bulamıyom sizi

buldum yazmayın

benim adım listede neden yok?

aman hemen de tavırlara girip ağlıyorsun sen de.. cursoru sağa doğru kaydır göreceksin. en sondasın.. alfabetik sıra yaptım.. eee ne de olsa teraziyiz. isim sıralamasında bile haksızlık yapmayız evelallah...

Son düzenleme:
Benimde 8-10 kg fazlam var chentiq bende mi gelsem belki boğazımı tutarım

defnemel hoş geldn canım.. bugün buralar çok tenha.. heralde herkes kendini yarına hazırlıyor. yarışmayla ilgili kurallar var.. menü bildirme zorunluluğu spor yapmak falan gibi.. bünyen sağlam mı? yani zora gelebilir misin? bildiğin kaptanlık yapıyoruz orada. şunu yap bunu yapma diyeceğiz? varım diyorsan hemen at kapağı.. pusuya yatmış ultrayı bekliyordum gitmiş...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…