- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
kızlar misafirler için menüm
mercimek çorbası
fırında tavuk
sucuklu kuru fasülye
pilav
yaprak sarma
profiterol+hazır tatlı
fırında kaşarlı mantar
salata
sizce nasıl fikir verebilirmisiniz
kızlar misafirler için menüm
mercimek çorbası
fırında tavuk
sucuklu kuru fasülye
pilav
yaprak sarma
profiterol+hazır tatlı
fırında kaşarlı mantar
salata
sizce nasıl fikir verebilirmisiniz
kuru fasukye ve kasarlı mantara gerek yok bence.. şahsen az menüyü tercih ederim. hem yapana hem misafire eziyet. az olsun öz olsun. zaten ramazanda çok yenmiyor. 1 ana yemek 1 çorba salata tatlı bi tane de ara sıcak yada zeytinyağlı yeterli..
Kuru fasulye çok ağır olur onun yerine zeytinyağlı fasulye daha iy olur bence
ses dedik böğürün demedik.....
hahahahahhahhahah bende seni seviyorummm kuşummmmmmmmmnabersin bacımm
iyiyim canım... sen naparsın? son söz canavarım benim... cumartesi günü temizlik yarışması başlatacağım.. dertsiz başa dert işte.. takımda da sormuştum. koruma sayfası falan var mı takıldığın? ben cozum cozumum...
Hayır hayatım asla cozumadımmm, günden güne gram gram eriyorumbayrama kadar 1,5 kilo vericem
Bbiş, kendimden bahsediyorum... Ben cozuttum beeeeeeen.... Göbek oluştu resmen...
Hadiiiii canımmm, o zaman şöyle yapalımmm...
Şimdi gözlerini kapat ve hisset chentiqimm, yanına usulca yaklaşıyorum vee yaradana sığınıp sana bir şaplakkkkızıımm delimisin senn..boşunamı uğraştıkkkk, o göbeğini alır varyaaaa töbee bismillah, akıl ver allahımm...
Bak bana, ben öylemiyim..Nasılda tutuyorum kendimi yüs puan bana
gece olunca sen +18 e bağladın gene... gene karikatür eklersem görürsün sen gece gece... rüyana girer valla.. oruç falan tutaman yarın.. gamze ya, sen zayıfladıktan sonra yeni resim eklemedin.. benden istedindi, neden kendin yapmıyorsun? ben merak ediyorum ne hale geldin. dalintoş daha 5 kilo fazlası var diyor. ama mezun oldun. ne ayak?
Günaydın chentiqciğim liste güzel olmuş ellerine sağlık
Ayın 30una kadar bu listede yazanlar tamamlanması gerekiyor anladığım kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?