ben 1-o maglubum o zaman
bütün gün pinekledim kızlar halim yok agrım var.
regl ilk 2 günü yamugum zirve yaptı:)) ikea ya gidecegidim yalan oldu .((
yarın siz çalışın ben begen tuşuna basarım:))
arkadan yetişirim ben.arap atları gibi geç açılır çok koşar...yarın iyi olursam bu gün yan yatan İKEA sözüm var kıza...beni yere atıp üstümde tepinir valla:))
öpüldünüz
Teşekkür ederim cnm ben iyiyimkendime geldim cam kırığı 22 aylık kızımın dizini kesti ona 3 dikiş attılar.. Kesik biraz derindi .. Masecassol bebeklerde kulanılıyorrmu?
arkadaşlar yarışma başladımı kaç gündür yarışayı bekliyorum ama bugün hastalandım çok kötüyüm havalar serin gidince üşütmüşüm tabi birde oruç olunca yerimden kalkamıyorum yarışmanın ilk günü hastalanmak ne şans var bende...
Teşekkür ederim cnm ben iyiyimkendime geldim cam kırığı 22 aylık kızımın dizini kesti ona 3 dikiş attılar.. Kesik biraz derindi .. Masecassol bebeklerde kulanılıyorrmu?
Geçmiş olsun canım. Sağlık herşeyden önemli. Sen dinlen iyileşmeye bak biran önce.arkadaşlar yarışma başladımı kaç gündür yarışayı bekliyorum ama bugün hastalandım çok kötüyüm havalar serin gidince üşütmüşüm tabi birde oruç olunca yerimden kalkamıyorum yarışmanın ilk günü hastalanmak ne şans var bende...
Allah beterinden saklasın canım. Bununla geçmiş olsun. İnşallah biran önce iyileşir kuzucuk. Onlar herşeyden değerli.2 gündür topiğe giremiyorum kızımla ilgilenmekten küçük bir felaket yaşadık dün kızımın ayağının dibinde maden suyu şişesi patladı soluğu hastanede aldık sonuç üç dikişvicdan azabından öldüm.. Üstüne eşim parmağını kesti yemek yaparken birde misafir ağırladım of of öldüm yani iş felan yapamadım şuan ev mahvolmuş durumda kalkıp yapsamı yok
Sana da geçmiş olsun canım. Böyle günlerde insanın hiç bişey yapası gelmiyor.ben 1-o maglubum o zaman
bütün gün pinekledim kızlar halim yok agrım var.
regl ilk 2 günü yamugum zirve yaptı:)) ikea ya gidecegidim yalan oldu .((
yarın siz çalışın ben begen tuşuna basarım:))
arkadan yetişirim ben.arap atları gibi geç açılır çok koşar...yarın iyi olursam bu gün yan yatan İKEA sözüm var kıza...beni yere atıp üstümde tepinir valla:))
öpüldünüz
Ev darma dumandı chentiq cim ama mutfak temizdi. Ramazan boyunca sürekli mutfakta olduğum için. Yemeğimde vardı allaha şükür. Yoksa evin diğer tarafları allahlık. Ama senin dediğin gibi hep öyle bir hayalim var. Evim temiz olsun çat kapı gelenleri ağırlayayım. Ben de şöyle yapıyorum. Ev temizken çağıracağım ne kadar misafir varsa arka arkaya çağırıyorum hepsi aradan çıkıyorDaha bebişe kahvaltı yaptırmadan buraya bakıyorum.. KK aşkından istifa etmem gerek... :2::2::2:
Öncelikle ben yokken fitili kim ateşledi bilmiyorum ama;
Yarışmanın başvuruları perşembe akşamına kadar alınıyordu.
Yarışma cumadan cumaya haftalık bir yarışma olacak.
Ayrıntıları cumaya kadar toparlayacaktık.
İlk günümüz ise cumartesi günü olacak..
O yüzden rahatlayın :)))
O fitili kim yaktı, geçmişi okurken bulup falakaya yatıracağım
bugün başlamıyoruz marmiş...
kuzum geçmiş olsun. bir yerleriniz mi kesildi.. Tez iyileşsin inşallah.
ilk gün bugün değiiiiiiiiiiilllllllllllll :)))))))))))))))
İftara davetsiz bir misafirim çıktı, allaha şükür ağırladım bi güzel.
ladynin yazdığı bu sözü, ramazanın parolası ilan ediyorum. bu muhteşem bir cümle ya... bayıldım.. hatta yazıp panoma asmayı düşünüyorum. ev tertemiz, yemekler hazır. düşünsenize birinin çat kapı geldiğini ve sizin onu kaymak gibi ağırladığınızı...
Ayyy hayali bile muhteşem...
Çok iyi yaaaaa. Allahım bu topiği karşıma çıkardığın için şükürler olsun sana. Kendimi yalnız hissettirmediğin için çok ama çok mutluyum.Al Ladyi vur bana... Evi temizlediğimde misafir çağırıyorum ki hepsi aradan çıksın.. Ee komşu komşunun "kül"üne muhtaçtır
Çok iyi yaaaaa. Allahım bu topiği karşıma çıkardığın için şükürler olsun sana. Kendimi yalnız hissettirmediğin için çok ama çok mutluyum.Az daha öyle gitseydi zaten kafayı yiyecektim herkes düzenli, tertemizde ben neden böyleyim, bir ben miyim diye Ama öyle değilmişşşşş
Pasaklıyız dimi, evet evet itiraf ediyorum pasaklıyımburada kimse yokken hep günlükle dertleşiyordum. Bir yerinde yazmıştım "günlük sadece ben değilim böyle dimi, aslında bir kaç kişi de böyle ama ben sesli dile getiriyorum sadece dye".. Kim derdi ki bir gün Chentiq ile günlük, bir çok kişiye kavuşacak diye..
Allah'a şükrolsun gerçekten. Sadece pasaklıların değil, esprili pasaklıların toplaştığı bir top'ik olması çok keyifli oldu gerçekten..
Centigim bu yarisma fikri Guzel ama bana gore islemez
Soyleki evler farkli buyuklukte
Balkonlar farkli sayida
Utu konusunda bebegi kucuk olan, cok cocuklu olan, yada cocuksuz olan var
Evinde bir kac banyo olan var
Yada Cam sayisi, kapi sayisi farkli vs.....
Bunlari goz onune alman gerekiyor bence.
Yarisma yerine haftanin. Hamaratini secsen, herkes brbiriyle yarisssa.
Bunlar aklima nerden geldi dersen, yarisma fikrini ilk okudumda katilmak stedim ama benim salonum 2+1 ev buyuklugunde.sonra bunlar aklima geldi, fikrini soylemek stedim. Umarimkizmamissibdir
Hoş geldin canım. Kendimi komşu topikten üye aşırmış gibi hissettimBugünde arkadaşlardan bir tanesi benim zayıflama topiğime geldi. Sürükleyip götürüyorum milleti arkamdan Ama çok sevindim burda olmana.
Pandacım yaaa sen her gün evi süpürüp siliyorsun. Bir sen varsın bir eşin. Çoluk çocukta yok. Söyleyin bakim neden kirletiyorsunuz evi? Ben senin gibi olsam haftada bir anca süpürürüm. Kirlenmez ki. Ama şimdi sağ olsun büyük kızım yetiyor evi dağıtmaya. Arkasından öbürü de yetişirse evde oyuncaktan kendimi kaybederim sanırım.
Hoş geldin canım sende aramıza.
bütün işleri yarına bıraktım lan
nassı olsaaaa yarışcaz, yarışcak materyal biriktireyim dedim :))
şimdi sadece mutfağı toplicam, çamaşır asıcam, makineye de çamaşır atıcam, bir ihtimal banyoyu da yıkarım.
Çok iyi yaaaaa. Allahım bu topiği karşıma çıkardığın için şükürler olsun sana. Kendimi yalnız hissettirmediğin için çok ama çok mutluyum.Az daha öyle gitseydi zaten kafayı yiyecektim herkes düzenli, tertemizde ben neden böyleyim, bir ben miyim diye Ama öyle değilmişşşşş
sevda sen çalışıyor musun?
panda çocuk yok ve ev hanımıydın değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?