tamam tatlım bekliyoruz azerinnn kızacakama neyse onunda gönlünü yaparım artık
Azicim kızmaz.Bu topikten haberi var. Arada uğrar selam verir destek olur sağ olsun.. Ondan habersiz topik açmam, ilk oradan yetiştim çünkü.. sadece onların aşkı bana ekstra large geldi.... Dedim ben ayrı topik açmalıyım..
chentiqcan bunlar baska topige gidecek hepsini yakardim ama senin topige izin her zaman var biliyorsunAzicim kızmaz.Bu topikten haberi var. Arada uğrar selam verir destek olur sağ olsun.. Ondan habersiz topik açmam, ilk oradan yetiştim çünkü.. sadece onların aşkı bana ekstra large geldi.... Dedim ben ayrı topik açmalıyım..
kızmaz canımcım obana takılıyor ben sanaaaaaaa
chentiqcan bunlar baska topige gidecek hepsini yakardim ama senin topige izin her zaman var biliyorsunama kulkedisi olunca hepsini geri yollicaksin yoksa karismam he
kiz ultraanne karisi sen diger topikte rapor vermeyi iptal edersen valla silerim seni bana ne
hadi bakayim yarismada bol sans batirma topigimizin ismini
chentiqcan bunlar baska topige gidecek hepsini yakardim ama senin topige izin her zaman var biliyorsunama kulkedisi olunca hepsini geri yollicaksin yoksa karismam he
kiz ultraanne karisi sen diger topikte rapor vermeyi iptal edersen valla silerim seni bana ne
hadi bakayim yarismada bol sans batirma topigimizin ismini
ultraanne, şu nedenle soruyorum: 2 şer yada 4 er takımlar kursam, bir grup ev hanımlarından oluşsa bir grup çalışanlardan oluşsa sence yaptıkları iş bir olur mu? yada çocuklu bir ev hanımı ile çocuksuz bir ev hanımı aynı işi yapabilirmi? yada 15 yaşında biri ile 34 aşındaki biri..
adaletli dağılımdan kastım bu..
buldum seniiiiiiiiii
Hoş geldin canım. Kendimi komşu topikten üye aşırmış gibi hissettimbende varım yalnız nasıl takip edeceğiz
Pandacım yaaa sen her gün evi süpürüp siliyorsun. Bir sen varsın bir eşin. Çoluk çocukta yok. Söyleyin bakim neden kirletiyorsunuz evi? Ben senin gibi olsam haftada bir anca süpürürüm. Kirlenmez ki. Ama şimdi sağ olsun büyük kızım yetiyor evi dağıtmaya. Arkasından öbürü de yetişirse evde oyuncaktan kendimi kaybederim sanırım.bugün yapılacaklar:
-bulaşıklar duruyor yıkancak
-oturma odası süpürülecek
-mutfak toplanacak
-lavabo ovulacak
-akşama yemek yapılacak
-bütün odalar düzene sokulacak
-ocak kirlenecek yemek yaparken silinecek
Hoş geldin canım sende aramıza.arkadaşlar yarışma başladımı bende varım pis degilim dagınıgım okadar...daha düzenli olabilmem için birilerin gazına ihtiyacım var ben yanımda birileri varken temizlik yapmayı seviyorum ama yalnızken canım hiçbir iş görmek istemiyo evliyim çocuk da yok akşama kadar yalnız kös kös oturuyorum bende yarışmaya katılmak istiyorummmmmmmm
Mesajı alıntılayıp, başta ve sondaki Quote kısmını silip, cevaplarınızı soruların altına yazarsanız çok daha rahat olur..
1- En fazla kaç gün "hiç" iş yapmamışınızdır
Her gün yaptığım iş olur muhakak
2- En yoğun olduğunuz gün kaç saat iş yapmışsınızdır
2 veya 3 saat
3- Temizlikte belli bir gün-iş rutininiz var mı? Varsa hangi günler hangi işi yapıyorsunuz?
Aslında hafta sonuna iş bırakmamaya çalışıyorum ama Hafta içi çamaşır yıkayıp ütü yapıp dolaba yerleştirme Perşembe Günü ise Mutfak ve Banyo Temziliği Yatak odası toz alma (Ama bu sıralar uyamıuyorum)
4- En erken saat kaçta iş yapmışsınızdır?
06:00 (İşe giderken erken kalkıp yaparım bir ara yapıyordum..
5- En geç saat kaçta iş yapmışsınızdır?
24:00 gibi
6- İş yapmanızı en çok engelleyen 5 şey söyleyin
Televizyon,İş yerindki yorgunluk,Misafirler,Depresyon modunda olmak
7- İş yapmaya sizi en çok motive eden 5 şey söyleyin
Bu topik,Eşim,Evi dağınık görüpte benden başka toplamaycak gine sen toplayacaksın düşüncesi..
8- Bu topiklerde sizi olumlu etkileyen şeyler nelerdir?
9- Evlilik, iş, çocuk, yaş durumunuzu belirtiniz ona göre adaletli bir dağıtım yapmayı düşünüyorum..
Evliyim 26 Yaşındayım Çocuğum yok .Hafta içi ce Cumartesi dahilinde 9:00-18:00 arasında çalışıyorum.
sizin merak ettiğiniz bir şey varsa çekinmeyin sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?