• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir prensesin külkedisi olma macerası

tamam tatlım bekliyoruz azerinnn kızacak:60::60::60::60: ama neyse onunda gönlünü yaparım artık:27:

Azicim kızmaz. :16::16::16:Bu topikten haberi var. Arada uğrar selam verir destek olur sağ olsun.. Ondan habersiz topik açmam, ilk oradan yetiştim çünkü.. :1: sadece onların aşkı bana ekstra large geldi.... Dedim ben ayrı topik açmalıyım.. :42::42:

Azicim kızmaz. :16::16::16:Bu topikten haberi var. Arada uğrar selam verir destek olur sağ olsun.. Ondan habersiz topik açmam, ilk oradan yetiştim çünkü.. :1: sadece onların aşkı bana ekstra large geldi.... Dedim ben ayrı topik açmalıyım.. :42::42:

kızmaz canımcım obana takılıyor ben sanaaaaaaa:21::21::21::21:

Mesajı alıntılayıp, başta ve sondaki Quote kısmını silip, cevaplarınızı soruların altına yazarsanız çok daha rahat olur..

1- En fazla kaç gün "hiç" iş yapmamışınızdır
2- En yoğun olduğunuz gün kaç saat iş yapmışsınızdır
3- Temizlikte belli bir gün-iş rutininiz var mı? Varsa hangi günler hangi işi yapıyorsunuz?
4- En erken saat kaçta iş yapmışsınızdır?
5- En geç saat kaçta iş yapmışsınızdır?
6- İş yapmanızı en çok engelleyen 5 şey söyleyin
7- İş yapmaya sizi en çok motive eden 5 şey söyleyin
8- Bu topiklerde sizi olumlu etkileyen şeyler nelerdir?
9- Evlilik, iş, çocuk, yaş durumunuzu belirtiniz ona göre adaletli bir dağıtım yapmayı düşünüyorum..:33::33:

sizin merak ettiğiniz bir şey varsa çekinmeyin sorun :1::1::1::1:

chentiqcan bunlar baska topige gidecek hepsini yakardim ama senin topige izin her zaman var biliyorsun:29:ama kulkedisi olunca hepsini geri yollicaksin yoksa karismam he:22::9::9::9:
kızmaz canımcım obana takılıyor ben sanaaaaaaa:21::21::21::21:

kiz ultraanne karisi sen diger topikte rapor vermeyi iptal edersen valla silerim seni bana ne:22::9:
hadi bakayim yarismada bol sans batirma topigimizin ismini:9::9::9::9:

=chentiq;31197574]Mesajı alıntılayıp, başta ve sondaki Quote kısmını silip, cevaplarınızı soruların altına yazarsanız çok daha rahat olur..

5 gün hamileyken tabii
8...9 saat
3- Temizlikte belli bir gün-iş rutininiz var mı? Varsa hangi günler hangi işi yapıyorsunuz?
malesef eşim vardiyeli olduğu için ilk fırsatta yapıyorum
5:30 da
24 te
kızım. evdeki dağınıklık.televizyon. pc.ve gezmeler
forumdaki temizlik topikleri... titiz komşularım....annem....temizlik malzemeleri...ve değişik bezler
temizlik konusunda kendimle yarışa giriyorum ve daha iştahlı iş yapıyorum ve daha önemlisi yeni fikirler alıyorum
9- Evlilik, iş, çocuk, yaş durumunuzu belirtiniz ona göre

adaletli bir dağıtım yapmayı düşünüyorum..:33::33:
22 yaşındayım ev hanımıyım 1 kızım var:26:

Son düzenleme:
chentiqcan bunlar baska topige gidecek hepsini yakardim ama senin topige izin her zaman var biliyorsun:29:ama kulkedisi olunca hepsini geri yollicaksin yoksa karismam he:22::9::9::9:

kiz ultraanne karisi sen diger topikte rapor vermeyi iptal edersen valla silerim seni bana ne:22::9:

ayıp ettin azimmmmmm batırır mıyım hiiiiiiiiiç birazdan rapor ederim

9- Evlilik, iş, çocuk, yaş durumunuzu belirtiniz ona göre adaletli bir dağıtım yapmayı düşünüyorum..:33::33:

1--1 GÜN BİLE DEGİL...EVDE İLLA Kİ BİR İŞ BEKLER BENİ ...YEMEK,TEMİZLİK ,ÇAMAŞIR
2--UYANIK OLDUGUM TÜM SAATLER BOYUNCA 12 -14 SAAT GİBİ
3--YOK NERESİ DAHA FAZLA BİRİKMİŞ DAGILMIŞSA ORADAN BAŞLIYORUM AMA MUTFAK BANYO HER GÜN TEMİZLENİR.
4--SABAH 8-9 GİBİ BAŞLADIGIM OLMUŞTUR
5--OOOO ONUN VAKTİ YOK...GECELER BENİM ARTIK:)) SEÇ BEGEN HANGİ SAAT İSTERSEN ....
6--KAS AGRISI,YORGUNLUK SENDROMU,SIKILMAK,EVDE YALNIZ OLUNCA SIKILMAK,ALLERJİ
7--MİSAFİR,DAGINIKLIĞI GÖRÜNCE GEÇİRDİGİM CİNNET:),EŞİMİN HANIM EVİ ..OK GÖTÜRÜYO UYARISI:),TEMİZLİK VE DÜZENİ SEVMEM
8--TATLI DİL,GÜLERYÜZ,#DİREN EVHANIMI MOTİVASYONU,EVDE ARKADASIMLA OTURUYORMUŞ HİSSİ::))
EVLİYİM,EV HANIMIYIM,ÇOK DAGINIK BİR KIZIM VAR,37 YAŞINDAYIM...
YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM ÖPTÜM CHENTIQ CIMMM...

Son düzenleme:

külkedisi olayım, takımın kepeğini indirir ben de gelirim size. hatta dünya mutfağına.. hatta geyik bölümüne.. başka topike gitme şansı

şansımız yokki kk nın topiklerinin %70 i senin elinde :52::52::52::52::52:

beeeeeeeeennnnnnn :33:
*3 (hergün var iş ama düzenli olarak)
*12
*c.ertesi günleri tüm evi temizlerim
*oturma odasından başlarım ilk

*8:30

*11:30
*evde birinin olması
*hasta olmam
*keyfimin olmaması moral bozukluğu
*eğer o gün gezmeye gidilcekse
*temizlik günümü bekleme isteği :1:

*her yerin deterjan kokması
*kocamın titiz olması
*eve heran misafir gelme endişesi (nede olsa insan utanıyor :1:)
*kocama pasaklı gözükmemek :33:
*sağlık için

*hatunların harıl harıl temizlik yapması ve bize gaz vermesi :16:
9- Evlilik, iş, çocuk, yaş durumunuzu belirtiniz ona göre adaletli bir dağıtım yapmayı düşünüyorum..
*1 yıl 1 aylık evliyim
*21 yaşım (ekimde)
bilmeyenler için söyleyeyim ben ohh4 üm ama bazı sebeblerden dolayı yeni yelik almak zorunda kaldım :27:

Son düzenleme:
ultraanne, şu nedenle soruyorum: 2 şer yada 4 er takımlar kursam, bir grup ev hanımlarından oluşsa bir grup çalışanlardan oluşsa sence yaptıkları iş bir olur mu? yada çocuklu bir ev hanımı ile çocuksuz bir ev hanımı aynı işi yapabilirmi? yada 15 yaşında biri ile 34 aşındaki biri..

adaletli dağılımdan kastım bu..

ultraanne, şu nedenle soruyorum: 2 şer yada 4 er takımlar kursam, bir grup ev hanımlarından oluşsa bir grup çalışanlardan oluşsa sence yaptıkları iş bir olur mu? yada çocuklu bir ev hanımı ile çocuksuz bir ev hanımı aynı işi yapabilirmi? yada 15 yaşında biri ile 34 aşındaki biri..

adaletli dağılımdan kastım bu..

chentiqcan isine karismak gibi olmasin ama grupla zor olucak bence
sonucta biri cok calisir biri calismaz sonra kavga cikmasin:9::9::9::9:
en iyisi her kes tek basina yarishsin calisanlar arasinda 1. ev hanimlari arasinda 1.secin
tabi bu sadece bi fikir karar senin

Centigim bu yarisma fikri Guzel ama bana gore islemez
Soyleki evler farkli buyuklukte
Balkonlar farkli sayida
Utu konusunda bebegi kucuk olan, cok cocuklu olan, yada cocuksuz olan var
Evinde bir kac banyo olan var
Yada Cam sayisi, kapi sayisi farkli vs.....
Bunlari goz onune alman gerekiyor bence.
Yarisma yerine haftanin. Hamaratini secsen, herkes brbiriyle yarisssa.
Bunlar aklima nerden geldi dersen, yarisma fikrini ilk okudumda katilmak stedim ama benim salonum 2+1 ev buyuklugunde.sonra bunlar aklima geldi, fikrini soylemek stedim. Umarimkizmamissibdir

buldum seniiiiiiiiii:20::1::1::1:

bende varım yalnız nasıl takip edeceğiz :51:
Hoş geldin canım. Kendimi komşu topikten üye aşırmış gibi hissettim :60::60::60: Bugünde arkadaşlardan bir tanesi benim zayıflama topiğime geldi. Sürükleyip götürüyorum milleti arkamdan :16:Ama çok sevindim burda olmana. :34:

bugün yapılacaklar:
-bulaşıklar duruyor yıkancak
-oturma odası süpürülecek
-mutfak toplanacak
-lavabo ovulacak
-akşama yemek yapılacak
-bütün odalar düzene sokulacak
-ocak kirlenecek yemek yaparken silinecek
Pandacım yaaa sen her gün evi süpürüp siliyorsun. Bir sen varsın bir eşin. Çoluk çocukta yok. Söyleyin bakim neden kirletiyorsunuz evi? Ben senin gibi olsam haftada bir anca süpürürüm. Kirlenmez ki. Ama şimdi sağ olsun büyük kızım yetiyor evi dağıtmaya. Arkasından öbürü de yetişirse evde oyuncaktan kendimi kaybederim sanırım.

arkadaşlar yarışma başladımı bende varım pis degilim dagınıgım okadar...daha düzenli olabilmem için birilerin gazına ihtiyacım var ben yanımda birileri varken temizlik yapmayı seviyorum ama yalnızken canım hiçbir iş görmek istemiyo evliyim çocuk da yok akşama kadar yalnız kös kös oturuyorum bende yarışmaya katılmak istiyorummmmmmmm
Hoş geldin canım sende aramıza. :16:

1- En fazla kaç gün "hiç" iş yapmamışınızdır.

Cevap : 1 hafta ( aradaki ufak tefek yaptıklarımı saymıyorum)

2- En yoğun olduğunuz gün kaç saat iş yapmışsınızdır.

Cevap : 10 - 12 saat

Cevap : Hayır yok ama işe başlayınca mecburen cumartesi pazar yapmak zorunda kalıyorum. Çamaşırlarımı genelde hafta sonu yıkarım.

Cevap : 05:00 - 06:00

Cevap : 01:00 - 02:00

Cevap : İsteksizlik, yorgunluk, çocuklar, dağınıklığın çok olması, havanın kapalı olması, evde benden başka birilerinin olması (Yalnız iş yapmayı çok seviyorum, bazen de yanımda çene yapacak birisine ihtiyacım oluyor. Ortası yok yani :9:)

7- İş yapmaya sizi en çok motive eden 5 şey söyleyin.

Cevap : Temizlik kokusu, sürpriz misafir, eşimin iş yapmaya çalışması, içimden nerden geldiğini bilmediğim bir temizlik aşkının gelmesi, havanın güzel olması.

Cevap: Kendim gibi insanların olduğunu gördüm ve bu beni çok mutlu etti. Yalnız değilmişim. Sizleri düşündükçe motivasyonum ve iş yapma isteğim artıyor. Bir bardağı makinaya koysam bile kar sayar oldum. Zamanla temizlik konusunun sorun olmaktan çıkacağına inanmaya başladım. İyi ki varsınız:16:

Cevap : Evliyim, çalışıyorum, iki tane çocuğum var ( İlki 7 yaşında, ikincisi 3 aylık) 31 yaşındayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :9:

Chentıq çok fenasın, ben ne güzel yaymış yaşıyordum...liste rapor derken içimdeki düzen delisi manyah gadın yine uyandı sanırım:))

güya bugün tatildi...olmadı...

oturma odamda su bardagı kırıldı ...haydi süpürgeyi açmışken tüm evi süpürdüm.

çamaşırlar asıldı,

kuruyanlar toplandı-katlandı

kendi ütülerimi bitirdim.

dolabımı katlayıp düzenledim.

mutfagım cillop gibi.tezgahın üstünde tek bir şey yok :))

şimdi herkes yatınca tuvaleti temizleyecegim.bu gün kırklamadım içimde kaldı...

bu arada ben klozeti silmek icin hjyenik kullan at tipi mendil kullanıyorum.çok memnunum tavsiye ederim.içine de çamaşır suyu...

yarına evim temiz.kalkınca saat çok ileri olmazsa İKEA ya sefer eyleyecegiz:))

sizin için de gezer tozarım öpüldünüz ahali...iyi uykular...

2 gün

9-10

hayır yok kafama göre canım ne zaman iterse ama başladığımdada yatak odasından başlarım dış kapıya doğru sırasıyla yaparım

6
ooo gece 4 te temizlik yaptığımı bilirim yeter ki o temizlik aşkı gelsin biyerden başlim bırakamam

eşimin dağınıklığına ve pisliğine karşı isyanım,eringez olmam,canımın sıkkın olması ,evimin duvarları felan kötü çatımız yok yağmur yaağdığında bazı yerlerdensu alıyo yani yaptığım temizlik kendini göstermiyo olması (duvarlar pamuklanıp dökülüyo genelde)

başkalrının evinin temizliğini görüp iştahlanmak ,eşimin hımmm sende bi gelişme var demesi,her an bi komşunun gelebilme ihtimali,şimdide bu topik:)))

herkes yaptıklarını yazıyor ve bu bana inanılmaz şevk veriyo bazen bi arkadaşın listesine bkıp aynısını yapıyorum mesela:)))çok ii oldu bu topik çokkkk

22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim çocuğum yok ama inanmazsınız eşimin 2 çocuk kadar dağınıklığı ve pisliği var(buna inanmayanlar vardı bizim burda hepsine ispatladım 1 saatte anladılar :)))))dağınıklık olsa neyse toplarsın pis bu pisss he ama kendine gelince titiz bana da temizlik satar

LAydLiNe bacım bende hafta da bir süpürmek isterim ve ama ndenlerim var:
-eşim titiz kendince :1:
-üst kat ev sahibem hergün açıyor ilk süpürüp daha sonra halı yıkama ile bütün evi yıkıyor beni pismişim gibi hissettiriyor
-sağlık açısından ve ben de evde en ufak döküntüye tahammülüm kalmadı (aslında eskiden böyle değildim ama eşimin sayesinde temizliğe alıştım)
-döküntü,kırıntı varsa üstüne basma korkusu
-ileride bebişim olursa zorlanmak istemem tembelliğe alışmamalıyım yoksa evde iyice tutuluyorum

belki saysam mazeret çok olur ama şuan aklıma gelmiyor

yapacaklarım kızlar bugün hiç işim yok
-bulaşıklar yıkandı
-lavabo yatmadan ovuldu
-yatak odası toplandı düzenlendi
-çevredeki eşyalar yerleştirildi
-banyo da dün temizlendi
-bütün ev toplandı (evde kimse olmayınca eşimle bende dağıtmadık)

kalan işlerim
-çöp atılacak
-mutfak ve oturma odası şöyle bi süpürülecek mutfağın süpürülmeye ihtiyacı var...((ama saat daha erken herkes uyuyordur)) :6:

Son düzenleme:
Mesajı alıntılayıp, başta ve sondaki Quote kısmını silip, cevaplarınızı soruların altına yazarsanız çok daha rahat olur..

Her gün yaptığım iş olur muhakak
2 veya 3 saat
Aslında hafta sonuna iş bırakmamaya çalışıyorum ama Hafta içi çamaşır yıkayıp ütü yapıp dolaba yerleştirme Perşembe Günü ise Mutfak ve Banyo Temziliği Yatak odası toz alma (Ama bu sıralar uyamıuyorum)
06:00 (İşe giderken erken kalkıp yaparım bir ara yapıyordum..
24:00 gibi
Televizyon,İş yerindki yorgunluk,Misafirler,Depresyon modunda olmak:37:
Bu topik,Eşim,Evi dağınık görüpte benden başka toplamaycak gine sen toplayacaksın düşüncesi..

Evliyim 26 Yaşındayım Çocuğum yok .Hafta içi ce Cumartesi dahilinde 9:00-18:00 arasında çalışıyorum.

-----------------------------------------------------------------

Back