- 9 Temmuz 2021
- 3.210
- 5.941
- 108
- 29
- Konu Sahibi AlerjikRinit
ben konu sahibinede yazdım şimdi normal bir okulda allah korusun cocuğunuz tacize falan uğrasa yada ihmal yüzünden başına bişi gelse gider hakkınızı ararsınız ancak bu tip dini veya dini gruplara yakın okullarda böyle bişey olduğunda aman okulun adı kötüye çıkmasın diye herkes üstünü örtmeye çalışıyor . adalet aramanız bile daha zor olacak .Ben zamaninda cemaat dersanesine gittim. Insallah masallahla yuruyordu fizik dersleri bile. Allah korusun motivasyon semineri diye Ilahi okuyup bilgisayar koruma ekraninda kabe fotorafi cikinca birden aglama krizine girmisti hoca. Duygulanabilir normaldir ama bu tam bir sov edasiylaydi. Cocugunu bu yolda kurban edenleri ya da buna hevesli olanlarin yorumlarini sok icinde okudum.
Dini konularin baskin oldugu yerlerdeki taciz istismar olaylarindan bahsetmiyorum bile.
Cocuklarinizi proje imam hatiplerde proje haline donusturun. Meslek sahibi olabilirler ama beyinleri yikanmis olarak. Insallah sirf egitim iyi oldugu icin gonderdiginizi ilerde hesap sorduklarinda anlatabilirsiniz.
azıcık ismail saymaz okuyanlar bilir .
ileride devran dönünce çocuğun mimlenme ihtimalide var . değer mi bilmiyorum . ben olsam normal okula gönderirim .