Yorumu yok çünkü kendi fikrinin sizin ailede çok önemli olduğunu düşünmüyor, o ufacık dediğiniz çocuk(ilk yorumlarda) şuan kendi fikrini çatır çatır söyleyip, kendi düşüncesini belirtmesi lazımdı, sizin ve eşinizin eğitimli olmanız çok iyi bir çocuk yetiştirdiğiniz yada çocuğunuza saygı duyduğunuz anlamına gelmiyor. En doğru kararı siz değil kendisi vermesi gerekiyordu hatta şimdiye kadar kafasında bir plan kurup size anlatmış olması lazımdı sadece mükemmel gösterdiğiniz ailenizde çocukla ilğili çok büyük problemlerinizi var farkında değilsiniz. Bir çocuk kendi eğitimi hakkında söz sahibidir! Kreş dönemindeki çocuk bile ben bu öğretmeni beğenmedim, istemedim diye tepki veriyor, ilkokul çocukları eğitim hayatı hakkında yorum yapıyorlar, arkadaş çevresi, kendi görüştüğü çevreye kendiyle ilğili mutlaka belirti vermiştir ne isteyip, ne istemediğini ama bunu anlamak lazım. Eğer gerçekten hiçbir görüş bile belirtmiyorsa bugüne kadar çoçuğunuza evinizde kendisiyle ilğili hiçbir söz düşmemiş demektir. Böyle durumlarda hemen yardım almanız lazım. O kadar kendiniz eşinizle ilğili savunmacısınız ki bende ki genel izlenim bile baskıcı olduğunuz çünkü kariyer odaklı anlatıp eğitim sahibiyiz diye bitiriyorsunuz. Ülkenin geneli artık üni mezunu ve eğitim seviyesi yüksek sınıf ama bir o kadar da akran zorbalığı artmış ve inanılmaz içine kapanık çocuk oranı yüksek neden acaba çünkü herşeyi biz biliriz diyen veli sayısı arttı.