- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
Patronlarının neden cıkarmama yanlısı oldugunu merak ettim acıkcası ..
Herkes yerini bilmeli tabii ama sizin de sirket'le ilgili söz sahibisiniz herhalde ..
arkadaşım patron senin demenle çıkaracak olsa çıkarırdı neden ekmeğiyle oynuosun kızın
patrona çıkarmazsanız gelmicem diyince gelme demiyeceklerini nerden biliosun kendine guveniosun sanırım ama yazık yapma
asla ekmegiyle oynamak gibi bi düşüncem yoktu
taki patrona gidene kadar.
bana zıt davranıyordu sacma sapan hareketleri vardı
seslenmedim amman kızım ya boşver dedim.
boşverdik sonucu gördük
evet kendime güveniyorum
onlara eleman cok banada iş...
bana tamam cıkarcaz diyip cıkarmamaları bana gitmemeyide ele verdiriyor
ayrıca ben calışıyorum elemanla onlar değil
asla ekmegiyle oynamak gibi bi düşüncem yoktu
taki patrona gidene kadar.
bana zıt davranıyordu sacma sapan hareketleri vardı
seslenmedim amman kızım ya boşver dedim.
boşverdik sonucu gördük
evet kendime güveniyorum
onlara eleman cok banada iş...
bana tamam cıkarcaz diyip cıkarmamaları bana gitmemeyide ele verdiriyor
ayrıca ben calışıyorum elemanla onlar değil
sen çalışıosun elemanla ama ikinizde patronlarla çalışıosunuz patrona illa çıkaracaksınız diye diretmen bana göre hoş olmamış uygun görseler zaten çıkarırlardı
Peki patronlarınız bu bayanın anormal davrandıgının farkında degiller ?
Mesela bayan sizi patronlarınıza sikayet etmis degil mi ? Sizde aslında sizin ondan sikayetci oldugunu söylemissiniz ve size göre hatalarıda var .. Buna ragmen patronunuz neden bir daha yapmaz .. Yada bir sans verelim gibi düsünüyor ..
evet ama işi vericek olan benim
12 saat yanında olcak benim
patronlarım cok sık gelen insanalr degil
onalrdan önce ben muhatabım ne yazıkki
işe ihtiyacım var diye sözler sarf etmiş
onu diyen insan daha neler demiştir onlara
kapalı kapılar arında konuşuldu işte.
ah bi bilsem
kıran girdi ya elemana:dilcikar:
gerci bu ayarsızı cok aradık:1ninca:
doğru bilmeli... ama bazıları bilmiyor işte:mymeka:
söz sahibiyim cünkü orda calışcak bayanla aynı odayı paylaşan benim tüm gün beraberiz.
huzursuz etmemeli beni. bana kafa tutmamalı. bir şeyi 2-3 kez söyletmemeli bana.
net olarak uyum saglamalıyız birbirimize gülerek eglenerek iş yapmak nerde
mart buzası gibi iş yapmak nerde:umursamaz:
öyle görüyorum cünkü...Yazınızı iki kere okudum, yazınızda kıza aşağılık falan gibi laflar etmişsiniz. Bu kadar kinlenmenize sebep nedir anlamadım. Alt tarafı gitmiş bana iş öğretmiyorlar demiş. Kaldı ki sizin bunu hata olarak görmeniz garip, siz onun üstü olabilirsiniz ama sonuçta bir patron varsa orayada şikayetini edebilir.
Diyelim ki hata yaptı sizi ezip gitti, neden ısrarla ekmeğiyle oynuyorsunuz ki, yazık yaaa, gencecik birine böyle bir tecrübe yaşatmayın.
Sizin yapmanız gereken şey kenara çekip bir üst olarak değil bir abla olarak ikaz etmenizdir.
Ayrıca işi iyice inada bindirmeye ya o kız ya ben demeye gerek yok, patronlar böyle tehditleri pek sevmezler. Birisi gitti diye hiç bir işte yarım kalmaz. Yani siz olsanızda olmasanızda işler yürür.
Bence biraz sakinleşin ve olayı sakince daha iyi bir analiz edin.
Madem öyle sizde bir kez daha konusun bayanla .. İs vermiyorlar demis !! İsten kastı ne oturmak icin bulunmuyor ya orada . İsi mi begenmiyor acaba ? Bence siz neden cıkarılmadıgını ögrenmek icin patronlarınızla konusun .. :1closedeyes:
arkadaşlar ben konunun evveliyatınıda bildigim için söylüyorum larissanın yaptıgı kesinlikle ekmegiyle oynamak degil her iş yerinde bi zincir vardır sorunun varsa eger sorun teşkil eden kişiyle konuşur eger halledemessen onun bi üstüne gidersin ama bu kıs öyle yapmamışki direk gidip olmadık şeylerden bahsetmiş..yani konu neden hemen gidip ispitler gibi çocukça patrona koşuyosunki sonuçte iki bayansınız git konuş neden böyle davranıyosun felan de ki bişey yapmamış larissa...
neyse larissam srn takma kafana git işine işini yap evine gel hiç kendine laf getirmesine izin verme...
sacını basını yolmak lazım vallahi
Kızın iş yeri hiyerarşisinden haberi yokmuş, bu açık. Ama madem patronlar öyle uygun görmüş, bence diretmeyin bir süre. Eğer kız da işi beceremeyecek bir tipse zaten ikinci büyük hatasında göze batar diyorum.
anladığım kadarıyla size gelmeden patrona gitmesi sizi bu kadar kızdıran.. belki sizden bir şikayeti vardır? veya sizin ondan hoşlanmadığınızı anlamıştır, rahatsız olmuştur..
yani bilmiyorum yukarıda işaretlediğim yer biraz rahatsız etti beni.. kayıtsız-şartsız istediğinizi yerine getirsin istiyorsunuz.. belki de bu yüzden sizi geçip daha yukarı çıkmıştır.. zaten bu şartlar altında gülüp eğlenerek iş yapamazsınız, siz emredersiniz o yerien getirir en fazla
Çalışacağımız insanları malesef böyle kendi kafamıza göre seçemiyoruz ki. Kaç yıl çalışıyor olursak olalım, yeri geldiğinde hiç sevmediğimiz insanlarla çalışmak zorunda da kalabiliriz. Öyle biri olmalı ki, benim kafam rahat olmalı dediğiniz noktada, karşıdakide sizden pek memnun değil demek ki. Ve ikinizde işyerinin sahibi değilsiniz malesef. Kiminle çalışacağınıza keyfi olarak karar veremezsiniz ki, ister sevin ister sevmeyin. Sonuçta kafa dengi insan aramaya gitmiyoruz iş yerine. He dediğiniz gibi kendi isteğimize göre insanlarla çalışmak güzel olur elbette ama olmuyorsada, onu istemiyorum, bunu istemiyorum demenin anlamı yok ki. Size zarar verdiği noktada tepkinizi mutlaka göstermelisiniz, ama işyeri sahibi gibi ben bunu istemiyorum deme hakkınız yok bana göre. Oda sizi istemiyordur ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?