Valla ben de bölüm yöneticisiyim ama benim altımda çalışan hiçbir arkadaşım, benden önce patrona gitti, neden gitti önce bana gelmesi lazım falan gibi komplexlerim olmadı...
Ne yani, belki sizi kendine yakın bulmamıştır, belki sorunu sizinle çözemeyeceği için direkt partonlarla görüşmek istemiştir falan filan..
Ayrıca işyerinde yeniymiş, şirket hiyerarşisini pek bilmiyor olabilir...
Bunlar bir insana aşşağılık diye hakaret etmenizi gerektirecek nedenler değil...
Kız gitmiş iş öğrretmiyor demiş, ee sizde bunu inkar etmiyorsunuz, öğretmemişsiniz hiçbişey, yani kız yalan söylememiş iftira atmamış..Size söylese daha yenisin daha sonra deyip geçiştirecektin belli ki.... 4 ay boyunca hiç mi zaman bulup da bişey gösteremez insan, bence sizin öğretmeye niyetiniz de yok, altınızda birinin çalışmasına da....
Yok onu atın, onla çalışamam diye ısrarcı olmanız da hiç profesyonelce bi iş değil..
Patron şirketinde çalışıyorsanız kararı patron verir, onlar çıkarmayı uygun görselerdi çıkarırlardı.
Ayrıca herkesin 2. bir şansa ihtiyacı vardır.. Ve belli ki patronlarınız bir şans daha vermek istemişler, size de bunu kabul etmek düşer..
Ve lütfen biyerlerde yönetici olup da altınızda birileri çalışmaya başladığında, o insanların sadece pozisyon olarak altınızda olduğunu, insanlık değeri olarak herkesin eşit olduğunu ve kimsenin kimseye aşşağılık demeye hakkının olmadığını unutmayın....