E o kızgın donemi kokusunu zaten çikaramazsınız biyerden hayvanı kısırlaştırmazsanız ev kokar tabiAlışılıyor çünkümesela bende kedi çok severim ama biri bana evde koku var dediğinde yoooo yok demem e var benim kabul etmemem neyi değiştiriyor kumunu günlük temizlerdim kedinin kulak içi diş tırnak akla ne gelirse günlük kontrol ederdim her şeyi yapardım ama hiç kokmasa kızgınlık dönemine geldiğinde yine koku salıyordu ortaya hayvan evime giren evcilim olduğunu daha görmeden anlıyordu
Hayvanlar sıçaçak yer bulamıyor avcı güdüsüymüş off off hala bunlarla uğraşiyoruzSokaklar kedilerin avcılık güdülerini tatmin edeceği yerler olmaktan çıkalı çok oldu. Büyük şehirler çarpık kentleşmeden ve insanların bencilliğinden dolayı hayvanlar için yaşanmayacak durumda.
Yoo anlamazsınız sizi bizim eve davet edeyim ne bir tüy ne bir koku su anda kücük odamda da bi sokak hayvanına bakıyorum hatta direk oraya girersiniz kokuyor mu kokmuyor mu hayvanlara güzel bakıldığında (15 kediden bahsetmiyorum) asla ev falan kokmuyor doğru düzgün bakmiyor insanlar sonra suçlu hayvanlar oluyor
Koku takıntısi olan bir kadınım evde yemek kokusu her hangi bir değisik kokudan da rahatsız olurum ve hemen alırım o kötü kum kokusuna kimse katlanamaz en azindan ben
İşte kesin kokuyor onlar diyorsa öylrBen de illa "kokuyor ben anlarim, kokmayan yok" diye diretenleri anlamiyorum. Kedinin neyi kokacak acaba gayet tüylerine burnumu sokup kokluyorum cocugum misler gibi kokuyor, evi nasil kokutabilir?
Evdeki kokunun sebebi olsa olsa dogru durust temizlenmemis kumdur bu da kimden kaynakli???? Temizlemeyip kumu bekletirler ve bunu asla ve katiyyen kabul etmezler hergun temizliyorum derler. Kedi kokuyordur...
Kedi kokamaz. Burnumun alişmasiyla alakasi yok. Evim bok koksa veya degisik koku olsa herkesten once annem söylenirdi kesin. Annem kokulara hassastir ve kedilere bayilmazdi ustelik. Bunu kedi bakmis birinin soylemesi daha da vahim.
Hayvanlar sıçaçak yer bulamıyor avcı güdüsüymüş off off hala bunlarla uğraşiyoruz
Ben de illa "kokuyor ben anlarim, kokmayan yok" diye diretenleri anlamiyorum. Kedinin neyi kokacak acaba gayet tüylerine burnumu sokup kokluyorum cocugum misler gibi kokuyor, evi nasil kokutabilir?
Evdeki kokunun sebebi olsa olsa dogru durust temizlenmemis kumdur bu da kimden kaynakli???? Temizlemeyip kumu bekletirler ve bunu asla ve katiyyen kabul etmezler hergun temizliyorum derler. Kedi kokuyordur...
Kedi kokamaz. Burnumun alişmasiyla alakasi yok. Evim bok koksa veya degisik koku olsa herkesten once annem söylenirdi kesin. Annem kokulara hassastir ve kedilere bayilmazdi ustelik. Bunu kedi bakmis birinin soylemesi daha da vahim.
15 kedi icin konusmuyorduk zaten. Tek kedi bile kokuyor diye diretenler var.Nüfus arttıkça kumu gece gündüz temizleseniz de bir koku oluyor. Aynı evde 15 insan yaşasa bence ev yine kokar zaten. Kalabalık arttıkça bunun olması normal.
Ben işte evdeyim zaten nerdeyse her çiş kakasında yanındayım bi peçeteyi ıslatıyorim şoyle bi siliyorum ve hemen çişini veya kakasını aliyorum kapatmasına bile izin vermeden sonra gidip 10 saatta kendi kendini temizliyor bu hayvan kokuyormuş muş bide bunları sıçıp sifon cekmekten aciz insanoğlu diyor peh peh otobuslerde kokudan ölüyoruz kimse o insanları toplamıyor ceset gibi kokuyorlar ama hayvan olunca lololoBenim kiz kardesim de bekletirdi kokardi haliyle cunku hayvan bakmaktan anlamiyor. Temizle dedik simdi temiz tutunca kokmuyor ki ben kokuyu hemen alirim. Kisirlastir dedik kisirlastirdi simdi hayvan rahat. Yani her insan hayvan bakimindan anlamiyor birilerinin uyarmasi lazim. Benim kedilerime benden baskasi benimm gibi bakamaz ben yeri geliyor hayvanin poposunu siliyorum. Herkes hayvanin halinden anlamiyor onlar da ayni cocuk gibi.
Doğru düzgün bakamayanların kendi derdi ben gayet güzel bakıyordum ona rağmen kızgınlık döneminde evde o koku vardı olmama şansı yok içinde hayvan olan ev kendini mutlaka belli ediyor köpek annesi de oldum 2 si sokak 2 si cins olmak üzere farklı zamanlarda 4 kediye de annelik yaptım hayvanın doğal kokusuna çare yok dışarıdan gelen anlıyorYoo anlamazsınız sizi bizim eve davet edeyim ne bir tüy ne bir koku su anda kücük odamda da bi sokak hayvanına bakıyorum hatta direk oraya girersiniz kokuyor mu kokmuyor mu hayvanlara güzel bakıldığında (15 kediden bahsetmiyorum) asla ev falan kokmuyor doğru düzgün bakmiyor insanlar sonra suçlu hayvanlar oluyor
Koku takıntısi olan bir kadınım evde yemek kokusu her hangi bir değisik kokudan da rahatsız olurum ve hemen alırım o kötü kum kokusuna kimse katlanamaz en azindan ben
Hala kızgınlık dönemi diyorsun yahu hayvanı kısîrlaştıracaksın o kokuya kim katlanabilir zaten bizde oni diyoruz kısır hayvan koku bırakmadığına göre bu sizin sorununuzDoğru düzgün bakamayanların kendi derdi ben gayet güzel bakıyordum ona rağmen kızgınlık döneminde evde o koku vardı olmama şansı yok içinde hayvan olan ev kendini mutlaka belli ediyor köpek annesi de oldum 2 si sokak 2 si cins olmak üzere farklı zamanlarda 4 kediye de annelik yaptım hayvanın doğal kokusuna çare yok dışarıdan gelen anlıyor
O koku dönemsel gelip gidiyordu öyle çıkaramayacağım türden değil varlığını anlatmaya çalışıyorum sadece siz kabul edin ya da etmeyin benim tecrübem bu size göre bakamıyor olabilirim sorun yok ben baktığıma inanıyorum bu kafi benim içinE o kızgın donemi kokusunu zaten çikaramazsınız biyerden hayvanı kısırlaştırmazsanız ev kokar tabi
Yani hayvan bakanda bunu diyor ya bakamıyorsunuz kusura bakmayınben kabul etmiyorum evimin koktuğunu çünkü çişini kakasını yaptığı anda poşetle alıyorum kumuda balkonda bu ev nasıl kokabilir kedilerin kendileri kokmaz çünkü köpeklerfe hafif değişik bir koku vardır ama
Belli bir sayının üzeri evcilin bakımı kolay değil ama 1 veya 2-3 kediye bakıyor ve tuvalet temizliğini, evin genel temizliğini düzenli yapıyorsanız kokmaz, kardeşimin 1 kedisi var tuvaleti düzenli temizleniyor evi hiç kokmuyor, onun burnu benimkinden hassastır, bende de 1 köpek var bana geldiğinde köpek kokusu almaz, ki kedilerin teni kokmaz ama köpeklerin kokar çünkü yalanma huyları yok.15 kedi icin konusmuyorduk zaten. Tek kedi bile kokuyor diye diretenler var.
Kısırlaştırmak zorunda değilim kısırlaştırmadım da kendi sorunumu da kendim çözdüm konu ne şu an sizin için ?Hala kızgınlık dönemi diyorsun yahu hayvanı kısîrlaştıracaksın o kokuya kim katlanabilir zaten bizde oni diyoruz kısır hayvan koku bırakmadığına göre bu sizin sorununuz