- 24 Aralık 2015
- 4.404
- 6.189
Kedi parkları oluyor Mersin’de var mesela sizin şehirde var mı bilmem. Öyle bir yere bırakabilirsinz emin olun benim kaçan kendim kendine yaşam kurdu kendi gelmedi onlar kendilerine yaşam da kuruyor her zaman gidip kontrol edeblirsiniz.Arsa lazım onun için de
Ahh burda hazır kedi evlerini bile yıkıyorlarKedi parkları oluyor Mersin’de var mesela sizin şehirde var mı bilmem. Öyle bir yere bırakabilirsinz emin olun benim kaçan kendim kendine yaşam kurdu kendi gelmedi onlar kendilerine yaşam da kuruyor her zaman gidip kontrol edeblirsiniz.
Elbette zaten haksız görsem hiç uğraşmam ki banane yaşasınlar derim .1 apartman dairesinde 15 kedi olacak sey degil.
Tabi ki su saatten sonra sokaga salamazsiniz. Ama insanlar da haksız degil.
Uzaktan sevmek aşkların en güzeliatmaz o öyle çok seviyor ki ne yazıkki bu kokuya bu pisliğe alışmak zorundayım ,
ben hayvan severim ama uzaktan bu kadar hayvanla iç içe yaşamak bana çokta hijenik gelmiyor
bana kızmanız falan umrumda değil herkes sizin gibi herkes benım gibi düşünmek zorunda değil ,
ama hayvan sevgiside bir yere kadar ,
Lütfen kusura bakmayın düşüncemi soylemek istiyorum..."ben kuşları çok severim" diyerek evde kafes içinde aslında uçmak için yaratılmış kuşu beslemek ile kedileri çok severim deyip cok hareketli ve avci içgüdüleri olan 15 kediyi bir eve doldurmak hayvan sevgisi mi oluyor?
Norveçle alakası nedir acaba?Evet hayvan sevgisi oluyor eğer Norveç’te falan yaşamıyorsak.
2 gün yıkanmayaın sizin kokunuzu da görürüm.onu birtek allah bilir canım , ben eziyet ediyorum demiyorum , ama kokuyorlar arkadaş kim ne derse desin ,
Bu dediginiz dogal yasama her hayvan sahip mi peki?Lütfen kusura bakmayın düşüncemi soylemek istiyorum..."ben kuşları çok severim" diyerek evde kafes içinde aslında uçmak için yaratılmış kuşu beslemek ile kedileri çok severim deyip cok hareketli ve avci içgüdüleri olan 15 kediyi bir eve doldurmak hayvan sevgisi mi oluyor?
Sormayın ben burdan birine aracılık ettim, daha doğrusu bulunduğu şehirden ilân buldum, bi heves gidip almışlar yavru kediciği ama bir hafta dayanabilmiş, kakasından midesi bulanmış, tanıdıklarına vermişler doğruysa. Dedim bundan sonra kimsenin işine karışmam, belki güzel bir yuvaya gidecekti ben karışmasaydım. Sonra kendi sahiplendirdiğim bir başka yavrum da ziyan olmuş bir pisliğin elinde, benim çok sonra haberim oldu. Çözüm bulamadım size üzgünüm.Buradan da sahiplenmek isteyen gerçekten inanabilecegim birileri varsa özelden görüşmek isterim ..
Takip şartı ile ,yakın illerden
Ama barınak maalesef ki olmaz
Ben bunu yapamam
Öğrenciye kedi vermem
Küçük cocukluya , güvenilir olmayan evlere
Emek emek büyüttüm ben onları , kimse çocugunu bilinmezlige göndermez .
Sokaklar kedilerin avcılık güdülerini tatmin edeceği yerler olmaktan çıkalı çok oldu. Büyük şehirler çarpık kentleşmeden ve insanların bencilliğinden dolayı hayvanlar için yaşanmayacak durumda.Norveçle alakası nedir acaba?
asıl sizin gibi insanlara sabretmek zorunda oldugumuz için bize sabır versinvalla eve 1 köpek aldım kızım için onun psikolojisi düzelsin diye
o günden beri ben direk psikiyatri bölümünde yatsam az kalır yanii ,
artık bu evde sidiğin ve bokun içinde yaşıyoruz diyerek geziyorum , evimden soğudum , hergün eve kadın geliyor onun yaptıgı temizlik bile bana yetersiz geliyor , çünkü bana göre ev artık PİS kokuyor burnuma heryer kokuyor
hangi birini evinize alacaksınız pardon da , bütün sokak kedilerini evinize toplayacak haliniz yok , yanii ,
allah komşularınıza sabır versin
Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Bu pembiş mesajınızı okuyan kedilerin kasten ezilmediği, tecavüze uğramadığı, eziyet görüp hastalıktan kırılmadığı bir ülkedeyiz zanneder de ondan.Norveçle alakası nedir acaba?
2 gün yıkanmayaın sizin kokunuzu da görürüm.
kediler bebek gibi kokar.
koku yapan tuvaletleri.
not: 4 kedim var kimse laf edemez
Petshoplardan hayvan satın alinmazsa hayvan satışı biter. Kuş ,balık,kaplumbağa, kedi,köpek...Ya adamlar iguana satıyor yılan satıyor. Sistem o dereceye gelmiş ki fareye hamster diye isim koyup satıyorlar. Papağan almış bir arkadaş. Kestim arkadaşlığı. Hayvan sevgisi budur.Bu dediginiz dogal yasama her hayvan sahip mi peki?