Bir öneri lütfen :( Evimde 15 kedi var hepsi sokaktan gelme...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aha bu sokaktan tedavi için aldığım hayvan dişlerini çektirdik komple çünkü ağız enfeksiyonu yapıyordu diş kökleri etleri düzeldi tabi tedaviyle aylar geçti sokakta enfeksiyon kaptı gene ağzı daha doğrusu bağ. Düşmüş ondan olmuş 1 hafta oluyor aldım eve bi yıkadım çunkü heryeri ağzından gelen salya yüzünden kabuk kabuk olmuştu iç dış paraziti yapıldı iğneler bağışıklık güçlendiriciler kortizonlar persembe de son antibiyotiğini yapıp bırakicam gene mahalleme zaten bebekliğinden beri ben bakıyorum sokakta keşke biri sahiplense bende çok isterdim eve bile gerek yok bahçede bile çok güzel bakılır
Şimdi bebek gibi mis gibi tertemiz ağzıda geçti sayılır keyfimiz yerinde küçük odamda

Eklentiler

• 20210928_161707.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 109
Kedim kısır değil 2 kere de kızgınlığa girdi ama koku falan olmadı ne gibi bi kokudan bahsediyorsunuz ?
Misler gibi kokuyorlar patilerinden petibör kokusu geliyor gidipte koklayim bari biraz

Tabiat yok olali cok oldu heryer cop pislikten gecilmiyor. Benim kedilerim bahcede onlar gibi sansli olmuyo her hayvan o yuzden dogalari diye bi sey yok aksam patileri kulaklari buz gibi oluyo hayvanlarin usuyolar

Yaşa kız ağzını öpüm

O zaman evde kedi olanın evi kokuyor demiyeceksiniz sizin kısırlaştırmadığınız kedinizin yaşadığı ev kokuyor
Ne diyip demeyeceğimi birine danışmayacağım söylediğimin arkasındayım evcili olanları kapısını açtığı an kapıda durarak bile anlarım bu güne kadar yanıldığım da olmadı alıyorum o kokuyu benim tecrübem bu ve benim tecrübelerimi başkalarının söyledikleri değiştirmeyecek sizinkini değiştirmediği gibi

Ara sayfalari okumadim ama apartmanın ortak alaninda kopek bakiyorlarsa kediye de bir sey diyemezler. Ortak alanda hayvan bakilmayacaksa onlar da bakamaz.
Ama art niyetli olan siz yokken telleri kesip salabilir. O da sanirim almak zorunda olacaginiz bir risk

Ay saçımı başımı yolucam ayol hangi tabiat hanfendi HANGİ TABİAT????????????

Hmm hmm öyledir kesin

Aktif karbonlu kumlar da kokuyu çok iyi hapsediyor. Sağlığa bir zararı var mıdır bilmiyorum, bir kez kullandım sadece. Bir zararı yoksa öneririm. Hiç koku olmadı evde, sanki kedi yokmuş gibiydi.

Hayvanı kısırlaştırmazsanız tabi ki koku bırakır. Konu sahibinin kedileri kısırmış. Kısır kedilerde sadece tüy kokusu olur. Suni kürklü ceketlerde, peluş halılarda vs bile olur aynı koku. O da yüzünüzü gömmediğiniz sürece alabileceğiniz bir koku değil kolay kolay. Bir de patileri azıcık ayak gibi kokar, ben seviyorum o kokuyu . Hiçbir şekilde koku yapmayan kumlar da var. Doğal çam peleti hiç koku yapmıyor mesela.

Evet benim kedim de hep yeni yıkanmış çarşafların, kıyafetlerin üzerinde yatar. O yüzden de karnı, kol altları çiçek gibi kokar. Babaannemin evine taşınmıştık, onun eşyalarının kokusu sinmiş şimdi de Hayvan resmen babaannem gibi kokuyor .

Zor bi durum evde bakmak biz bakmak istesek çevre sorun çıkarıyor ama çok güzel kalplisiniz keşke barınak gibi bişey yapılabilse güzel olurdu onlar için küçük ama nasıl olur bilemedim

Aslinda bence konudaki sorun konu sahibinin uzun sureler evde olmamasi yeteri kadar tuvaletleri olmamasi ve iyi bir kum onerildiginde param yetmez ztn oteki de kokmuyorki demesi.
Yeteri kadar alan ve tuvalet olsa problem olmaz ama burda garip bir durum var konu sahibi beni ikna edemiyor
Yoksa normalde kedilerin temizligi nettir diye dusunuyorum

Ben de krem kullaniyorum surekli, elimde kuruluk basladi ve catlaklar olusuyor. Benimki beni sev diye elime yapisiyor ve resmen krem kokuyor. Hatta esim, sen buna krem mi surdun diye sordu

Simdi kedim beni koruyor desem gulerler kesin, tehlike gordugu zaman onume atliyor bu ne diyecekler acaba? Aa olur mu oyle sey alt tarafi kedi.
Ay biz de bir yavruya baktık geçici olarak. Paçalarıma atlıyordu oyun yapmak için. Ben “ay” diye bağırsam kendi kedim onun üzerine atlardı “bırak annemi” diye . Bit kadar bebekten koruyor beni .

Kızım saftır biraz ama duygusal zekası çok yüksek bir kedi. Hastalansam ilgilenir, ağlasam neşelendirmeye çalışır. Annem epilepsi nöbeti geçirmişti geçende. Hemen atladı, endişeli endişeli baktı, miyavladı. Elinden bir şey gelse yardım edecekti. Baktı ben çok üzüldüm, hemen bana sırnaştı kendini sevdirdi sürtündü, yüzümü falan yaladı beni neşelendirmek için çırpındı yavrum.

Hayatında sokak görmemiş kedinin doğal ortamı evdir. Benim kedim apartmana çıksa ağlıyor, küçüklüğünden beri bahçeye vs gezdirmeye indiriyordum alışsın diye, tir tir titriyor. Arabalardan çok korkuyor. Diğer kedilerden sürekli dayak yiyebilecek kadar naif bir kedi. Nasıl bırakılsın şimdi böyle bir kedi “doğal ortamı”na?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…