Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hehehehhehe bana da hep zekiler denk gelio desene .......güzelliğimden gözü kamaşsada aptal erkek sevmem die bakışımdan anlıolar heralde?
ne mutlu bana canım ...ben kahraman mışım :) keyifli bir test kendimi iyi hissetmeme sebep oldu. Emeğine sağlık.
HIHI EWT EWT HEP ÖYLE DERLER ŞEKERİM BİLİOM ......lülülülülülü:teytey::hooray::dance:a.s.:1hug:niye ustune aliniyon ki simdi sen:mymeka:benim guzelligimden gozu kamasti,diyom ben sana noluyo:dilcikar:
HIHI EWT EWT HEP ÖYLE DERLER ŞEKERİM BİLİOM ......lülülülülülü:teytey::hooray::dance:a.s.:1hug:[/Q
cekemiyosan ,anten tak guzelim:dilcikar:ha ha haaaaaaaaaalülülülülülü
ben ozamanda seni en ön sıradan takip edip hayranlıkla izlemişimdir şekerim.....a.s.:1hug:Müzisyen
Bir önceki hayatınızda profesyonel olarak ya şarkı söylüyor yada bir enstrüman çalıyordunuz ama kesinlikle müzikle uğraşıyordunuz. Şu an müzikle uğraşmıyor olsanız bile müzik kulağınız çok iyi olmalı çünkü bir önceki hayatında bu kadar takdir toplayan bir müzisyen olarak şimdiki hayatınıza da bir yansıma olmuştur. Müzikteki yeteneğiniz konusunda hakketiğiniz kadar iyi yerlere gelemediniz ama gerçekten çok mutlu bir hayat sürdünüz. Türlü şanssızlıklar peşinizi bırakmadı fakat siz bunları umursamadınız çünkü müzik, hayatınızda olduğu sürece siz hep mutlu olmasını bildiniz. En büyük üzüntünüz erken yaşta eşinizi kaybetmek oldu fakat o kadar büyük bir aşk yaşadınız ki çocuklarınızla beraber ömrünüzün sonuna kadar eşinizin anısıyla yaşamayı tercih ettiniz.
ben ozamanda seni en ön sıradan takip edip hayranlıkla izlemişimdir şekerim.....a.s.:1hug: klava:Müzisyen
Bir önceki hayatınızda profesyonel olarak ya şarkı söylüyor yada bir enstrüman çalıyordunuz ama kesinlikle müzikle uğraşıyordunuz. Şu an müzikle uğraşmıyor olsanız bile müzik kulağınız çok iyi olmalı çünkü bir önceki hayatında bu kadar takdir toplayan bir müzisyen olarak şimdiki hayatınıza da bir yansıma olmuştur. Müzikteki yeteneğiniz konusunda hakketiğiniz kadar iyi yerlere gelemediniz ama gerçekten çok mutlu bir hayat sürdünüz. Türlü şanssızlıklar peşinizi bırakmadı fakat siz bunları umursamadınız çünkü müzik, hayatınızda olduğu sürece siz hep mutlu olmasını bildiniz. En büyük üzüntünüz erken yaşta eşinizi kaybetmek oldu fakat o kadar büyük bir aşk yaşadınız ki çocuklarınızla beraber ömrünüzün sonuna kadar eşinizin anısıyla yaşamayı tercih ettiniz.
ben ozamanda seni en ön sıradan takip edip hayranlıkla izlemişimdir şekerim.....a.s.:1hug: klava:
Ya canım ama bizim kulaklarımız hep böyle paslı mı kalcak ya nolur bizi mahrum etme güzel sesinden ve yeteneğinden nolurrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!
bende kahraman cıktım ama ilginc yanı önceki hayatımdada suandada zevklerim aynı ben