Bir okul mevzusu, tükendim, yetişemiyorum artık

Yok çiftanadalda derslerim çakışıyor ders alamıyorum şeklinde dilekçe verildiğinde 1 dönem dondurulabiliyor. Evet sanırım tüm yılın yorgunluğu üzerime çöktü..

Öğretmenlik düşündüğüm kadar kolay bir bölüm değilmiş gerçekten. Artık okula gidip gelmekten yoruldum. Tüm zamanım okulda derslerde geçiyor, nefes alamıyorum bazen. Size de başarı ve sabır diliyorum umarım başarıyla bitirirsiniz..

Çift ana dal okuduğunuz bölüme ders saydiramadiniz mi. Bir de şuan okumak için en verimli döneminin ilerde çocuk sahibi de olduğunuzda işler daha da zorlaşacak.
Aslında seçmelilerle birlikte 21 dersim sayıldı. Bu dönemle birlikte 14 ders ben aldım. Fakat staj kredileri yüksek olduğu için 4 dönem 7şer ders almam gerekiyor bitmesi için. Program çok yoğun çünkü..

Memurlar da emekci degil mi? Yanlis olan onlara tatil olmasi degil, sizlerin calismasi. Keske butun emekciler alanlara cikip taleplerini dile getirebilseler, bayramlarini gonullerince kutlayabilseler.
bende katılıyorum düşüncenize. sosyal medyada da hep aynı muhabbet var. Özel sektörde patronlar çalışanların hakkını vermiyorsa memurlar ne yapsın. O kadar sene okuyup sınavlara girerekten buralara gelmişiz. Sizler de arayın hakkınızı patronlardan

yapma lütfen öyle birşey. çok pişman olursun. oğlum 6 aylıkken yüksek lisansa başladım.bebeğim işim okulum falan derken iyi kötü süründüm. son dönemim bu dönemi uzatmalı okuyorum. aslında bitmiş olmalıydı. sonra tatataaaaa bir bebek daha. işe gidiyorum okula gidiyorum hamileyim ve 2.5 yaşında bir oğlum var. inan sabah sürünerek kalkıyorum. bende çok düşündüm bırakayım iki çocukla nasıl olcak diye ama gayret etmeye uğraşıyorum. 1 yıl sonra bebek büyümüş oğlum büyümüş olacak ama olan benim emeğime olacak. diğer bölüm bitmek üzereymiş ne güzel şuan sadece gözünüzde büyüyor. sakın bırakmayın

Sanki hep hayatın bir yanını yaşayamadığımı düşünüyorum.. sizin durumunuz çok daha zormuş, ben yapamazdım muhtemelen. Allah güç kuvvet versin..Haklısınız, sonrasında pişman olma durumum da var. Belki başka bir bölüm seçseydim bu kadar zorlanmazdım fakat ikinci dalın programı çok yoğun olduğu için canıma tak etti artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…