bir MELEK gelir, elini tutar, en çaresiz olduğun anda...

Canm yazmistim ama gelmemis.saol canm Allah razi olsn.evt benm teyzemede dikis atmislardi cok sukur saglm dogum yapti.ya uzak durmak olmuyorda muhakkak karsma cikiyor beni yanls anlamalrndan korkuyorum.bide canm maranki saracoglu dmissin.onlari cok okuyorumda.iletisime nasl geccem ki cok sukur iyi bir dr buldm smdilik.dgerleri rahime yerlesirkn dusuyordu en sonuncu yerlsti keseyi filan gorduk de atesim cok yukseldi keseyi o bozmus olabilir dedi enfksiyon yani.ilk uc ay cok onmliyms yuksk ates.bakalm ksmet

evet ilk aylar tuhaf şeyler oluyo zaten benimde çok titremelerim oluyodu korkuyodum bişey olcak diye vucut yabancı bi madde görüp atmak istiyomuş bebeği o biizm yavrumuz inşallah bidahakine tutunur bebegin sımsıkı o bitkisel ilaçlarada sitelerinde telefonları oluyo onları ara veyada meil at onlar dönerler sana

Ay saol canm ins.tmm iyi fikir aslnda be saracoglunu cok da seviyorum iletisime geceyim.bu arada sen nasilsin hamilelik nasl gidiyor.kuzucun iyidir insallah

Ay saol canm ins.tmm iyi fikir aslnda be saracoglunu cok da seviyorum iletisime geceyim.bu arada sen nasilsin hamilelik nasl gidiyor.kuzucun iyidir insallah

biz iiyyiz çok şükür pazartesi gördük kızımızı elini başının altına koymuş keyif yapıyodu doktor bile kıyamadı kıpırdatmaya keyfi çok yerinde dedi haftasına göre 1 bucuk hafta önden gidiyo gelişimi çok güzel dedi kilosuda 295 olmuş büyüyüo maşallah dogdugunuda görelim mis kokusunu içimize çekelim darısı isteyen herkeze inşallah

Yaziyi okurken sonunu merak ettmm veee dedim tmmdirr, mutluu Sonnn..
Cook sewndm, Allahm saglikli dogum versn snaa

Ay masallah fistiga masallah oh oh hep oyle keyifli olur ins Allah acisini yasatmasin sagsalim kucagina versin.darisida bize olsun insallah..amin

Yaziyi okurken sonunu merak ettmm veee dedim tmmdirr, mutluu Sonnn..
Cook sewndm, Allahm saglikli dogum versn snaa

amin inşallah

Ay masallah fistiga masallah oh oh hep oyle keyifli olur ins Allah acisini yasatmasin sagsalim kucagina versin.darisida bize olsun insallah..amin

darısı tez vakitte senin başına :)) 2iz 3üz olsun :))bana hep böyle dua ettiler üzüldükçe 2iz 3üz olsun kafayı ye dediler

hangisi sensin nerden bilelim kardeşim

gece gece mahvettiniz beni ya ağlamaktan tuşlarun yerini bulamıyorm rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.

gece gece mahvettiniz beni ya ağlamaktan tuşlarun yerini bulamıyorm rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.

doğumda yaklaşmış sizin hormonlar iyce tavan yapmıştır allah razı olsun sizide bi avazda kurtarsın sag salim kucanıza almayı nasip etsin

içim tuhaf oldu okurken... boğazım düğümlendi.. Rabbim bebeğini sağlıkla eline almaya nasip etsin canım benim.

Saglikla gelsin inss evladin cnm nede guzel anlatmisinn igercekten cok zorrrr bir durumm caresizlik cok zorr allahim inss biximde meleklerimizi yollarr inşallah

saglikla hayirla kucaginiza almayi nasib etsin ALLAH
o igneyi unutmaktada varmis bir hayir sukurler olsun
eger kaybetmeseydim bebegimi bende subat annesi olucaktim
ama kismet iste hakkimizda hayirlisi buydu demekki
simdi gun sayiyorum tup bebek yaptik
RABB'im bizlerede nasib eder hayirla saglikla insALLAH

içim tuhaf oldu okurken... boğazım düğümlendi.. Rabbim bebeğini sağlıkla eline almaya nasip etsin canım benim.

saol inşallah isteyen herkeze nasip etsin bizede şükrünü unutturmasın rabbim

Saglikla gelsin inss evladin cnm nede guzel anlatmisinn igercekten cok zorrrr bir durumm caresizlik cok zorr allahim inss biximde meleklerimizi yollarr inşallah

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım hayırlı vakitte tez vakitte nasip etsin saglıklı güzel çocuklar hepimize çok zor ama varmış zamanı insan içindeyken anlamıyo o derdin ama emin ol degecek bekledigine üzüldügüne özendigine ağladıgına hepsine değecek biz şükrünü bilen anneler olucaz çok şanslıyız kıymetini bilemezdik hemen olsaydı öyle düşün bide rabbim sevdigi kuluna dert verirmiş biz sevdiklerindeniz inşallahsabrını versin anne olana kadarda

Allah her bir cocuk isteyenlerin yuzunu hic ummadigi anda guldursun evlat haberiyle insallah benide

aminn aynı benimki gb süpriz yapsın sizede melekleriniz burdan bi arakadaşımda dukan diyeti yapıyodu yaza tüp bebek yaptırcaktı doktoradas gidiyodu serekli leke gb adette olmuştu zaten pkolu diye olmuyodu herelde her ay doktorlarda anlamadı tam 6bucuk aylık hamile çıktı o tüp bebek için hazırlık yaparken kilo verip para toplamaya çalışırken bide erken dogum riski vardı 7 aylıkta dogurdu düşünün yani hamileliği öğrenmesiyle dogurması bir oldu dünya tatlısı bi kızı var nehir adı gb duru saf güzel cimcimem aynı şeirdeyiz bebek mevlidine felanda gittik bursa topiğindeki arkadaşlarla çok güzel yani ummadığı anda veriyo insana allah en umutsuz kaldıgında artık dayanamıcam dediğinde o ben varım diyo rabbim varlığınıda şükrünüde sabrınıda unutturmasın sabır canım sabır

aminnn inşallah herkezin evi şenlensin yüzü gülsün darısı başınıza kocaman göbekelriniz olsun sizinde oram mı catlamış burammı die bakın aynda saatlerce

cok guzel supriz yasamis arkadasiniz Rabbim herkesin yuzunu guldursun dualariniza kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…