bir MELEK gelir, elini tutar, en çaresiz olduğun anda...

aynen öyle sadece yazıp en çaresiz hisseden arkadaşlarımada umut olmak istedim rabbim biliyo neyi ne zaman vericegini ama biz sabırsızız malesef saolun bu arada imzanızdaki tabakta muhteşem duruyo

İyiki de yazmışsın canım..Dilerim herkzee umut olur....Benim de ablam bekliyor mucizesini...Her gün dua ediyoruz inşlh bizler de seviniriz..
TEşekkür ederim imzadaki börekle yemek bölümünde yarışmaya katıldım bakalım sonuçlar ne olucak..:))

canım ya okudukça ağlattın beni bende çok korkuyorum hiç anne olamıcam die Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın
benimde 2düşüğüm var inş 3.de kavuşurum meleğime

inşallah ablanıda sevindirsin rabbim... hım arkadaşım katılmış benimde başka böreklere bakmadım onunkide sosisli milföy hamuruyla yapmış tabagıda pek süslemişti maşallah pek becerikli hatunlar var kk da hiçte özencim tepişmiyo nedense ama öğreniyorum bişeyler misafirlere iyi olur bu böreği kayınvaldem öğretmişti banada eline sağlık

canım ya okudukça ağlattın beni bende çok korkuyorum hiç anne olamıcam die Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın
benimde 2düşüğüm var inş 3.de kavuşurum meleğime

aminnnn ağlama canım inşallah bak en azından oldugunu biliyosun inşallah bidahakine sımsıkı tutunur sana bebeğin

arkadaşlar istanbulda doğum sonraso kolay heyet raporu alabileceği biryer söyleyin ne olur

merhaba canım öncelikle allahım melegini ve aileni korusun.....yazdıkların ve yaşadıkların içimi nasıl sızlattı...allahım birdaha göstermesin..allahım melegini göndermiş inş benim bebişimide hayırlı zamanda gönderir......

canım ya neler yasamışsın.....ama sonunda allah ışıgını göndermiş...inş mutlulugun bebeğinle taclanıp daim olsun.....

amin saolun daha daha büyük acılarda var burda okudukça insan ibret alıyoda şükrediyo çok şükür tek eksigimizde yavrumuzdu onuda bagışaldı bize dogdugunuda görürüz hayırlı evlat olarak yetiştiririz inşallah sizlerede nasip etsin hayırlısıyla hayırlı vakitte sabrını versin olana kadarda

bende bebeğimi istiyorum ....yeni evliyim bir yıl oldu 4 aydır bebiş istiyoruz ve hala güzel haberi alamadım....testlerde negatifi görüyorum...bugun bat tı ama yine negatifse diye test yapamadım....vucudumda hiçbir belirti yok oyuzden umudum da yok ama bi yandanda inş diyorum...allahım isteyen herkese nasıp etsin bebeklerini.....inş bebegim benimledir bu ay

amin inş.....herkesin kendine göre hayat sınavı var....inş kazasız belasız bebegini kucagına alırsın canım.....allahım kımseyi cocukla sınamasın ....

canım ya neler yasamışsın.....ama sonunda allah ışıgını göndermiş...inş mutlulugun bebeğinle taclanıp daim olsun.....

Allah razi olsun canim benim
insallah Rabbiim senide cok bekletmez bizleride hemen gelir bebeklerimiz insallah hamilesindir canim

Allah razi olsun canim benim
insallah Rabbiim senide cok bekletmez bizleride hemen gelir bebeklerimiz insallah hamilesindir canim

inş canım....rabbim kısa zamanda nurtopu gibi bir evlat versin.....ikimize hepimize dua edicem inş rabbim kabul eder dualarımızı....

inş canım....rabbim kısa zamanda nurtopu gibi bir evlat versin.....ikimize hepimize dua edicem inş rabbim kabul eder dualarımızı....
Allah kabul etsin canim cok sagol bende herkese dua ediyorum... evlat hasreti cok zor bunu yasayan biliyor canim insallah bebeklerimiz bizimledir

Allah kabul etsin canim cok sagol bende herkese dua ediyorum... evlat hasreti cok zor bunu yasayan biliyor canim insallah bebeklerimiz bizimledir

evet yasayan bilir canım cok zor.....dısarı cıktıgımda heryerde hamiş bayan görüyorum,minik minik cok tatlı bebekler insanın hasreti iyice artıyo,beklemek cok zor.......

evet yasayan bilir canım cok zor.....dısarı cıktıgımda heryerde hamiş bayan görüyorum,minik minik cok tatlı bebekler insanın hasreti iyice artıyo,beklemek cok zor.......
evet canim bazen herkes bana yardim icin bunu yap soyle yap boyle yap der ama ben hepsini yaptim olmuyor diyorum aa neden olmuyor dr ra gitdinmi diyorlar evet gitdim diyorum sorular bile beni yoruyor inan
hamile gorunce ancak Allahim banada nasib et diyorum, birinin cocugunu gorunce yine Allaha dua ediyorum ben rusyadayim burda o kadar cocuk varki sanki dolub tasiyor sehir cok guzel hamile herkes sanki bir suru hAamile var rusdar bos durmuyor anliyicagin

benimde akrabalarımda bebişler var....onları gördükçe daha cok artıyo istegim sabırsızlıgım....herseyin bir zamanı vardır....allahım hayırlısını versin bizede.....

benimde akrabalarımda bebişler var....onları gördükçe daha cok artıyo istegim sabırsızlıgım....herseyin bir zamanı vardır....allahım hayırlısını versin bizede.....
insallah canim vericekdir kismet MEVLAM NE EYLERSE GUZEL EYLER
insallah sen hamilesindir

off ne yaptın sen böyle zaten bir kaç gündür çok duygusalım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…