Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim insallah rabbim saglikla kucagina almak, anali babali büyütmek nasip etsin
insallah anne olmak isteyenlerde en yakinda mutlu haberlerini bizimle paylasirlar..
allahim tamamini erdirsin insallah gözün aydin
Allahım sen beni sevindirdiğin gibi tüm evlat hasreti çekenleride sevindir. amin
Canlarım bildiğiniz gibi daha geçen ay aşılamayla 5. bebeğime hamile kalmış fakat 6. haftada meleğimi kaybetmiştim. Rabbim ol dedi, doğal yolla neredeyse imkansız olan hamileliği bahşetti, binlerce şükür. Allahım sağlıkla sıhatle tamamına erdirsin inşallah. dualarınıza ihtiyacım var, esirgemeyin kızlar
şimdiden allah hepinizden razı olsun
sersoy ne gibi belirtilerin oldu anlatırmısın
gözün aydın tebrik ederim canımmm allah tamamına erdirsin sağlıcakla al bebişini kucağına
arkadasım hayırlı olsun bebişin negüzel sende bebişine kavuştun darısı bize artık sağlıcakla kucağına alman dileğiyle...
Ne zaman bir hamile haberi duysam çok seviniyorum.Seni tebrik ederiz..Darısı başımıza inşallah.Bütün duaarımız hamişlerle ve seninle..İnşallah bu sefere alırsın bebeğini kucağına :teytey:![]()
cnm ablam hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhhatle kollarıına almayı nasip eder yawrunu meleğini ayyy nediim bilmemki sewimdim vallla hayırlarla gelsin kuzucuk
canım tebrik ederim gözün aydın çok güzel bir haber. allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. allahım bebek sahibi olmak isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin.
canım bende aşılamayla hamile kaldım................
allahım bu bebeğini kucağina almayı nasip etsin inş.dualarımız seninle.
ve tüm bebek isteyenlere
benim gibi umutsuzlara tavsiye ediceniz bişeyler varmı, mesela zamanı şekli vs