Merhaba arkadaşlar,eşimle hep 3. kişiler yüzünden tartışmaya son gaz devam ediyorum; daha doğrusu ben tartışıyorum o bağırıyor ve bıktım artık bitsin diye isyan ediyor.. Dün resmen tanıyamadık birbirimizi..Şöyleki,ben son zamanlarda çocuk,işsiz olmam,ailesindeki kadınların bana tavrı 2.5 yılda her şey üst üste geldi birde üstüne annemin evinde oturmam bunun yükü eşimle ayda bir çığrından çıkıncaya kadar kavgalarımız oldu ve ne yazık ki bu alışkanlık haline geldi.Ben geçtiğimiz hafta psikolojik yardım almak için bir uzmana başvurdum o sıralar bebeğime annem bakıyordu bende annemlerde kaldım yaklaşık 2 hafta telde gayet saygılıydık zaten uzakta her şey yolunda konuşmadığımız sürece aynı ortamda da ama evlilik böyle nereye kadar yürür.Eve geldim bir hafta benimle çok güzel ilgilendi,birlikte aşıcağız her şeyi dedi ama ben sustum hep merak etti haliyle doktorla konuşmalarımızı ben yine de onunla konuşmamayı tercih ettim yine kavga ederiz bağırır çağırır,anlatamam diye kendimi diye diye iyice birikti zaten 2 hafta ayrılıkta var üstüne derken bir mektup yazayım dedim bugüne kadar 3. kişilerin benimle uğraştığını,benim yada senin hep sessiz kaldığımızı doktorun neler söylediğini biraz da kendi istediklerimi de ekleyerek yazdım.Bir kaç gündür de evliliği,konuşmayı tam olarak beceremediğimizi düşünüyordum.Birbiririmizi deli gibi sevmemize rağmen anlaşamıyorduk bende yazdım ki sonunda böyle devam etmiyorsa ikimize de yazık adam gibi birbirimize saygı duyarak ayrılmayı bari becerelim.Gerçekte bunu istiyormuydum hayır sadece benim için daha fazla mücadele etsin istedimDün okumuş mektubu cebine koymuştum,işten erken çıkıp,saat gece 11'e kadar gelmedi,oğlumun resmini yolluyor telde bana buna nasıl kıyarım diye mesaj attı.Sonra geldi zil zurna sarhoş,çocuk huzursuz bebeğim ağlamaktan helak oldu üstüne biz bağrıştı,k çağrıştık zor uyuttuk yavrumu.Neyse bana dediği bitsin biz 3. kişilerden boşanamıyoruz,senin yüzünden ben annem geberiyodu bile ,gitmedim dedi,benim kimse umrumda değil ama senin hep 3. kişiler umrunda 1 hafta iyisin, sonra yine aynısı dedi..Ben karşılık verdikçe, bağrış çağırış...Valiz topluyor bir yandan,yeter dedi benim cenazemi bile bulamıyacaksınız dedi,sevinirler sen annen ,kardeşin beni hiç insan yerine bile koymadılar bir damat gibi görmediler dedi.Dünden hevesliler sen boşan da oğlumuza da sanada bakmaya.Ben de ben boşansam annemle mi yaşarım dedim..Bu kapıdan çıkarsan bir daha olmaz bir daha hiç birşey eskisi gibi olmayacak dedim.Artık benim cenazemi bile bulamıyacaksınız dedi..Ben fenalaştım daha sakinleştik ama üstüne üstüne gitmeye başladım daha önce evlilik yapmıştı eşim ve bende daha önce arkadaşım olduğu için kendisi az çok biliyordum gerçi eski eşini tanımıyordum ama ayrılma sebebi eşinin onu aldatması hatta bir tanıdıkları yatakta yakaladığını bile idda etmişti ailem eşimi araştırırken..Ben tutamayıp kendimi benim için bunu yapıyorsun ama eski karın seni aldattığı halde hakime ben karımı seviyorum diyebilmişsin ama bana gelince çekip gidebiliyorsun bu kadar mücadele ediyorsun ben senin için mokoko herşeyi yaptım biraz da kendine sor,senin mutluluğun için gidiceğim böylelikle kimseyle uğraşmak zorun da kalmazsın v.s..
Sabah oldu laf sokuşmalar, çocuğun yanın da daha dikkatli davranmalar ama sorun büyük sizden yardım istiyorum ben nasıl davranmalıyım git gide saygıyı yitiriyoruz..:18:
Sabah oldu laf sokuşmalar, çocuğun yanın da daha dikkatli davranmalar ama sorun büyük sizden yardım istiyorum ben nasıl davranmalıyım git gide saygıyı yitiriyoruz..:18: