Bir magandanın günlüğü

Çok geçmiş olsun. İyi yapmışsın şikayetçi olmakla.
Ne terbiyesiz, görgüsüz insanlar var ya.

Mahkeme büyük ihtimalle 3 4 ay sürer. Sen şikayetçi olduğun için davalara katılmak zorunda değilsin; isteğine bağlı.
Ama o 1 mahkemeyi bile kaçırsa evinden zorla alıp getirirler.
Yalnız hakaret davası olduğu için sicile işleyeceğini sanmıyorum, dava büyük ihtimalle düşer.
Yada kazanırsanız size 3bin kadar bir para öder ve dava kapanır.

Canim, büyük gecmis olsun. Sikayetci oldugun icin seni tebrik ediyorum. Inanilir gibi degil, bukadar ahlaksiz terbiyesiz insanlarla ( ayilarla) kim bilir kac kisi karsilasiyor ve cogu sikayetci olmuyordur. Sonuc ne olursa olsun, en azindan böyle terbiyesizlere haddini bildirmis oldun. Birdaha küfür etmek isterse bile, en az bi kere daha düsünür öyle saygisizlik yapmadan.

bende memurlara aynen oyle dedım sizin bacınza esinize yapılsa tepkiniz sisko demek olmazdı emin olun daha farklı davranırdınız
daaha ıyı olucam atlatıcam zamanla ama su an cok sıcak daha olaylar gozumu kapatınca adamın bana ettıgı kufurler aklıma geliyor yemek yıyemıyorum yedıgımıde kusuyorum mıgdeme vurdu ama adamın karsısında dımdık ayakda durdum sonuna kadar gozlerının ıcıne baktımmm bellı etmedım acımı uzuntumu onu sevındırmedım

Benim esimde polis memuru ayni sey bana yapilsa adama aynen dalar baskasina yapilsa ne yapar bilmiuorum esim polis diye savunma yapmayacagim malesef buyuk bir geneli sikayetten vazgecirmek icin ugrasir ( mahkemeden sonuc gelmez diyerekmi nedendir bilmem)
konuya gelince
gecmis olsun kardesim
allaj boyle adamlarin belasini versin acik ve net..
yemin ederim igreniyorum su kufurden..
o adami alacan islak sopayla dovecen siddete hayir ama bunlara az bile

öncelikle çok geçmiş olsun maalesef böyle durumlar hepimizin başına geliyor
benimde nişanlım jandarma.. polis ve jandarmalara göre olay olmasın dosya açmayalım tutanak tutmayalım diye şikayetten vazgeçirmeye çalışıyorlar. Oysaki böyle bir durum karşısında destek olmaları gerekiyor.. nişanlımda böyle bir durumda direkt ikna yolunda giderdi.. ama benim yada kız kardeşinin başına böyle bir durum gelse belinden silahı çıkarırdı .. :47: ülkemizin acı gerçekleri bunlar.....

Bugün karar duruşmam vardı kararı açıklayacaktı hakım .... fakat katip dosyamı unutmuş .. Kısacası davam unutulmuş :)) saka gibi 6 Mart'a ertelendi pofff burası Türkiye Cook'da tuhaf gelmedi duyunca

Ayy okuyunca bile sinir katsayilarim atti , keske sende ana avrat kufretseydin canim böyleleri bu laflara layik .

davam sonuçlandı hakaretten ceza verilmedi bende ona şişko dediğim için karşılıklı hakaret sayılmış cezaya gerek duymamış hakim
tehtitten 6 ay hapis cezası aldı ama 5 yıl denetimli serbestlikden yararlanıcak yani 5 yıl boyunca başka bir kadına aynı hareketi yapamayacak
şimdi gerekçeli kararın çıkmasını bekliyoruz .. büyük olasılıkla karşı taraf teymize başvurucak başvursada sonuç değişmez belki hakaretten bile ceza alabilir dedi avukatım.. neyse en son maddi manevi tazminat açıcam peşini bırakmak yok ömrüm yettiğince kovalıcam mahkemeleri :)

sagol cnm pzartesi avukatla gorusup dosyaları ıfademı teslım edıcem ... bu suc siciline işlensin ki bundan sonra trafikde kadınlara bu sekilde davranamasın dersini alsın ben şikayetci olmasam yarın başkasına yapacak belki benim kardeşime ablama denk gelecek...

sizide size destek olan bayanida tebrik ederim.umarim dersini almistir insan musvetteleri.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

davam sonuçlandı hakaretten ceza verilmedi bende ona şişko dediğim için karşılıklı hakaret sayılmış cezaya gerek duymamış hakim
tehtitten 6 ay hapis cezası aldı ama 5 yıl denetimli serbestlikden yararlanıcak yani 5 yıl boyunca başka bir kadına aynı hareketi yapamayacak
şimdi gerekçeli kararın çıkmasını bekliyoruz .. büyük olasılıkla karşı taraf teymize başvurucak başvursada sonuç değişmez belki hakaretten bile ceza alabilir dedi avukatım.. neyse en son maddi manevi tazminat açıcam peşini bırakmak yok ömrüm yettiğince kovalıcam mahkemeleri :)

Sizi tekrardan tebrik ediyorum isin oesini birakmadiginiz icin. Keske adalet sistemimiz biraz daha caydirici olsa. Gecenlerde haberlerde okudum adamin biri hic usenmemis taciz suclarini fazla agir buldugu icin meclise dilekce vermis incelensin diye. Nasil bir devirde yasiyoruz bilmem.

Back
X