• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

Canım inan şuan için moralim çok iyi,sayenizde iyiye odaklanmaya çalışıyorum,zaten alçıyla birlikte burun çok güzel görünüyo,alt tarafı tam istediğim gibi;ama işte alçı çıkınca yukarı taraf alt tarafa uyum sağlasa süper olur;ama uyumsuzluk olursa berbat:(
Ne kadar iyiye odaklansamda kötü sonuç ihtimalinide göz ardı edemiyorum.Ki benim iyi olmam gerekiyo,kötü sonuç çıkarsa mahfoldum demek;çünkü anlatamayacağım şeyler var.
Yada aslında sizlere anlatmalımıyım,zamanı geldi mi acabaaa?bilmiyorumkismile

anlatabilirsin istersen canım,dinleriz bizyerimseniben

anlatabilirsin istersen canım,dinleriz bizyerimseniben

Yapacağım açıklama karşısında herkes çok şaşıracak.Bu macerama,cesaretime daha bi hayran kalacaksınız.Yelkemmm du ben açıklama yapıp yapmamakta biraz daha düşüneyim kuzum,çünkü çok önemli bi açıklama.Maceramın 2.boyutuda diyebiliriz:)
Çok şaşıracaksınız bundan çok eminim.
Bi ara bu topikte toplandığımız vakit belki dayanamaz söylerim,hepinizin şaşkınlığını,o ilk cevaplarınızı o anda almak istiyorum.
Bi ara bende toplanalımda açıklayayım yaaaa:)

Of ya geçmiş yazıalrımı okudum bu topikteki,vay be dedim.Gerçekten neler yaşadım.Çok güzeldi geriye doğru baktığımda herşey.Çok güzel ilerledi.çok tatlı süprizlerle karşılaştım.Hastaneden tanıştığım arkadaşla tlfnla konuşuyorumda oda diyo ne güzel günlerdi,normalde hastane itici gelir;ama bu sefer ne güzel geçti,ortamımız güzeldi diye.Tatil gibi geçti ya.Görüntümüz kötüydü;ama serviste odalarda gezip komşulara gidip sohbet falan ediyorduk,gülüyo eğleniyorduk.Onlar bana geliyordu.Herkes çok iyiydi.

Yapacağım açıklama karşısında herkes çok şaşıracak.Bu macerama,cesaretime daha bi hayran kalacaksınız.Yelkemmm du ben açıklama yapıp yapmamakta biraz daha düşüneyim kuzum,çünkü çok önemli bi açıklama.Maceramın 2.boyutuda diyebiliriz:)
Bi ara bu topikte toplandığımız vakit belki dayanamaz söylerim,hepinizin şaşkınlığını,o ilk cevaplarınızı o anda almak istiyorum.

ya adacığım lütfen şimdi açıkla ben meraktan çatlarım.Valla dayanamam.Şimdi bile meraklandım.Ya da özelden bana yaz:))noldu kız,ne yaptın sen.Lütfen söylee...................:))valla sen söylemeden kimseye söylemem.

Ben de merak ettim???Ne acaba????

Kızlar bu akşam 10'da toplanalım burda işiniz yoksa tabi.
Bu akşam açıklıyoruuuuuuuuuuuuuuum.
Aslında o saatte hepimiz müsait olup toplanabilirmiyiz bilmiyorumda ben kimse olmasa dahi sizi daha fazla merakta koymamak adına macera 2'yi anlatacam.Siz müsait olduğunuzda girip okur,ilk anki tepkiniz neyse o anda yazarsınız,bende sonra okurum artık.

Aslında o saatte hepimiz müsait olup toplanabilirmiyiz bilmiyorumda ben kimse olmasa dahi sizi daha fazla merakta koymamak adına macera 2'yi anlatacam.Siz müsait olduğunuzda girip okur,ilk anki tepkiniz neyse o anda yazarsınız,bende sonra okurum artık.

oleyyyyyyyyyyyyyyyy bütün sırlar gün yüzüne çıkcak.... ama 10 çok geç şimdi açıkla

Aslında o saatte hepimiz müsait olup toplanabilirmiyiz bilmiyorumda ben kimse olmasa dahi sizi daha fazla merakta koymamak adına macera 2'yi anlatacam.Siz müsait olduğunuzda girip okur,ilk anki tepkiniz neyse o anda yazarsınız,bende sonra okurum artık.[/QUOT

netimde bi problem olmazsa 10 da burdayımm ozaman ayyy iyice meraklandırdın bizi adacımmkaydirigubbakcemile3

netimde bi problem olmazsa 10 da burdayımm ozaman ayyy iyice meraklandırdın bizi adacımmkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Canım merak güzelde bu sefer tatlı ve şaşırtıcı şeyler anlatıcam:)
Aaaaaaaaa yapacaksınız,bak ne cesaret diceksiniz.

Güzeller ben çıkıyorum,10da siz olsnaızda olmasanzıda ben girip açıklamamı yapacağım.Sizler müsait olup girdiğinizde okursunuz.
Öptüm,10 da buluşmak dileği ile....

Kızlar merhaba.Şuanda pek kimse yok,anlaşılan meşgulsünüz güzllerim,inanın bende balkonda uyuyakalmışım çekyatta:)Annem yerine geç diye uyanıdırnca apar topar geldim buraya söz verdiğim için:)

Gelelim açıklamama.
Maceramın 2.boyutuna.
Malatya'dayken daha fazla macera hissetmeme neden olan bi durum vardı,ki zaten aynı durum beni Malatya'ya bi an önce gidip ameliyata sevk etti.Bi an önce olmamı gerektiriyordu bu durum;çünkü bu durummmmmmmmmmmm....

Back
X