Asilem çalarken dinletin ne güzel kız,Ay hiç kapatmayasım geldide açarsın diye korktum:)
EVET KIZ BEN mUSTAFA cECELİYİ ÇOK SEVERİM.oNUN PARÇALARINI RİNGA YAPIYORUM O YÜZDEN:))SEN ARADIĞINDA GEÇ AÇAYIM O ZAMN DA BİRAZ DİNLE:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asilem çalarken dinletin ne güzel kız,Ay hiç kapatmayasım geldide açarsın diye korktum:)
Tamam canım sen çaldırınca daha mesajını okumadan senin olduğunu anladım.kaydettim noyu.salı günü inşallah görüşürüz.öptüm..
EVET KIZ BEN mUSTAFA cECELİYİ ÇOK SEVERİM.oNUN PARÇALARINI RİNGA YAPIYORUM O YÜZDEN:))SEN ARADIĞINDA GEÇ AÇAYIM O ZAMN DA BİRAZ DİNLE:))
canım daha önce yazmadım ama okuyordum senin maceranı baştan beri:) umarım alçıların çıktığında da çok mutlu olursun ve bu ilginç maceraya değer ki ben öyle olacağına inanıyorum. sevgiler. a.s.
aaaaaaaaa
çok geçmiş olsun ya nefessiz okudum .. ben de aileme sölemedim ama ailem başka yerde kalıo ben istanbuldayım kardeşlerimle .. ablam tatilden geldi "ben bu akşam ameliyat olucam "dedim :) zavallı şokta..diğer kardeşim de ses etmedi ameliyattan 3 -4 gün sonra ailemin haberi oldu bişe demediler çok şükür .. keşke daha önce yaptırsaymışım:))
adacım hoşqeldin, çok geçmiş olsun.. malatya'ya gitmeden gidip görmüş kadar olduk sayende :)
çok geçmiş olsun canım, alçı değişirken görmüştüm ben de burnumun ilk halini, bana da çok ince gelmişti ama inan alçın çıktıktan sonra çok çok değişicek burnun, alçının baskısıyla o kemikli kısım şişemiyo , açıkta olan uç kısım çok şişiyo ve aradaki fark garip gösteriyo burnu. hiç canını sıkma, en zor günleri atlatmışsın, tadını çıkar artık bundan sonra :)
umarım seninki şişlikler inince tamamen değişir ve benim gibi mutsuz olmazsın:))))))))))
Ameliyata güle oynaya gitmiştim.Ameliyathanedekilerde çok sıcak insanlardı.Zaten O hastane çalışanları sanki tepeden aşağıya güleryüzlü olmalarıyla seçilmiş gelmiş insanlar ya,çok iyiler.Ameliyathanedekiler anestezciyi beklerken kendi aralarındaki konuşmalarına benide dahil edip stres yapmamı engelliyorlardı.bana pc yi açıp Shakira'nın hareketli bi şarkısını armağan etiler:)
Bol espri vardı,sıcak ortamdı,neyse anestazci geldi ve beni hiç farkında olmadığım bi şekilde uyuttu.Gözümü açtığımda çok üşüyordum.Zaen heralde çok üşüdüğüm için gözlerimi açtım:)
Hemşire kıyafetimi giydirdi SAĞOLSUN. Sonra battaniye örttüler.Bi süre sonra kendime geldim.Ameliyata dair ağrım hiç oomadı,zaten devamlı ilaçlar falan veriliygün o şekilde geçti.Gözümün üstüne 24saat buz tutularak.
Kızlar,Canlarım benim ya sizleri o kadar çok seviyorumki,çok ama çok içtensiniz ve ameliyat öncesi ve sonrasında hatta ameliyat esnamda hep yanımda oldunuz.Sizlere yazmak,sizlerden yanıt almak beni o kadar çok rahatlatıyorki anlatamam.
HEPİNİZDEN ALLAHIM RAZI OLSN.
GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLERİ ŞU MÜBAREK GÜNLERDE NASİP ETSİN.
inan yazıalrınızı okudukça rahatlıyorum.Benim asıl ilacım sizlersiniz:)
Yani bende ameliyattan önce bu gibi durumla karşılaşıp şok olacağımı tahmin edebiliyordum.Hatta kulüpten beni takip eden,orda tanıştığım arkadaşlarda bana diyorlardı ilk gördüğünde şok olacaksın falan diye.Kendimi buna hazırlamama rağmen çok şok oldum ve demorolize oldum.inanın aynen dediğiniz gibi aslında sacede burnum değil,yüzümün diğer hatlarıda çok farklı.Kimliğimdeki fotoya bakan hemşireler inanamıyordu ben olduğuma
Çünkü ben haddinden fazla şiştim ve morardım.Gözlerim kıpkırmızı içi.Herkes,doktor bey dahi "ya sen çok morardın" dedi.Üstelik 24saat de buz uygulaması yaptık.
Kızlar olmak isteyenlere şunu söylyeyebilirim.Olun,gerçekten ameliyata dair kaygılarınız olmasın.Ha bazen istisnada olsa komplikasyonlar olabiliyomuş ama siz duanızı yapın ve girin ameliyata.Korkulacak hiçbişe yok.Sonrasında ağrıda yok denecek kadar az zaten.Nem şey demişti,çok doğru söylemiş.Grip gibi oluyorsun.Aynen öyle oluyo.Grip gibisiniz.Kimi ağır grip olarak geçiriyo,kimide hafif.çok şükür benimkisi hafifdi.Ve boğazıma takılan hortumunda hiç bi etkisini hissetmedim.Gayet güzel yemek yedim.
Hastanennin personelleri olduğu kadar yemekleride çokk güzeldi.Hatta ben ameliyattan bi gün önce dışardan bişeyler almıştım,bi personel,yemeklerimiz çok güzel,dışardan getirtmenize gerek yok demişti.öylede oldu zaten.Ya ben halen o hastaneyi anlamış dğeilim.Herkes mi iyi olur ve O Malatya halkı ne kadar iyi insanalr ya.İlk gittiğim gün teyzenin bi tanesi kardeşimle benim kaçak olduğumuzu anladı ve dediki "eğer gidecek yeriniz yoksa gelin bizde kalın,benim de 2tane genç kızım var" dedi.çok şaşırmıştım.Teyzenin evinde günlerce kalmış gibi teşekkür ettim bu davetinin karşılğında.Buna benzer çok örnek var.Mesela dünde hastanenin önünde otogara gitmek için belediye otobüsünü beklerken kontör satıyormusunuz dedim gişedeki adama.Yok dedi.Diğer taraftaki kapalı,pardesülü bi bayan geldi,buyrun telefonumu kullanın dedi.Ay yine çok şaşırdım.Yok dedim acil arama yapmayacam.oLSUN DEDİ ISRARLA BUYRUN KULLANIN.Aslında acil aramaydı,çünkü burnumun şokunu rahatlamam için anlatmam gereken kulüptn beni takip edip orda iyi arkadaş olduğumuz bi arkadaşı aramam gerekiyordu,onun ablasıda daha önce ameliyat olmuş,ilk halinde şok olursun demişti.durumumu anlatacaktım,canım çok sıkkındı çünkü.Sonra bayan ısrar edince telefonu alıp tuşlara basarken benim otogara giden araba geldi,konuşamadım,bayana çok teşekkür edip verdim telefonunu ve bindim otobüse.Szilere çok ihtiyac hissettim,çok.Yani o kadar çok yardımsever insanlar vardıki sanki anlaşmalı gibilerdi,bana yardım etmeye çalışıyorlardı.Ben inanın ne kadar anlatsam azdır.Malatyadan,halkından,hastaneden,hastanenin doktorlarınden,hemşirelerinden,temizlik personellerinden hepsinden çok memnun kaldım.Ayrıca şunuda belirtecem.Hastane holding gibi bi hastane,çoook güzel ve temiz bi hastane:)
Annem ameliyatten bi gün önce akşamı arkadaşa gitmediğimi parçaları birleştirerek önce şüpheleniyo,sonrada emin olarak arıyo,nerdesin diyo ısrarla.önce söylemedim.Ameliyat olduğum günü akşamıda ısrarla sordu,en sonunda kendimi olduğumdan daha iyi gösterekek durumu anlattım.çok şok oldu.Kızdı,telefonu yüzüme kapattı.Dedimki kimseye söyleme.5dk sonra tekrar aradı,durumun nasıl falan diye soruyo,sonra dayanamayıp tekrar kızdıp tekrar tlfnu kapattı:)
Yani sadece sesim grip gibi çıkıyprdu,onu bile anlamasın,endişelenmesin diye sesimi gayet iyi göstererek konuşmaya çalıştım.Sonra zaten kabullndi annem,devamlı konuşuyoruk.Annemin bilmesi beni çok ama çok rahatlattı.Zaten asla gizli bi iş yapmayan biriyimdir,ilkd efa yaptı.Rabbim pişman etmesin.AMİN.
Ama dün annem beni görünce şok oldu,halen şimim,morlukarım var,gözlerim şiş falan.Başım ağrıyordu dedi,seni görünce geçti:)
Babam gördü,oda aynı şokta.O top yüzüme geldiğindne dolayı gittiğim yazlıkta ameliyat olmak zorudna kaldığımı sanıyo,kaza biliyo yani.Doğruyu bilse öldürür beni:)
Apartmanın girişinde bahçenin yanından geçerken yüzümü bi kartonla kapatarak girdim içeri,sanki güneşten kaçnıyorum gibi komşular görmesin diye.Genelde bahçede toplanıyorlar meraklı komşular.
Tam oh dedim asansörün oraya girdim,en çok çekindiğimde apartmanın meraklısı,Allahım günah yazmasında ayaklı gazetecisi,o karşıma çıktı,gördü beni.Bnew asansöre binmeye çalışıyorum,2dk da bi ton soru sordu.Sordu trafik kazası mı diye:) yok dedim top kazası,traji komik ya halim:)
Asansörün kapatırken dedimki kimse bilmesin,ay olurmu dedi tabi söylemem.inanın 5dk sonraa komşu geldi Tuğbaya ne oldu,x komşu çok kötü bi halde olduğunu söyledi dedi,ayyy güldüm ya.Hiç gecikmemiş ayaklı gazetemiz,iyiki söylemem dedi ya dedim:)
CANIM pernanın söyledikleri gerçekten doğru.İlk zamnlar alçı burnun üst yan duvarlarına baskı yaptığı için şişemiyor.Alçı çıktıktan sonra burun rahatlayıp kendini bırakıyor.Gerçekten bir ayda bile öyle değişiyorki inanamaycaksın.ama bahsettiğin kadarıyla sen çok şişip moraranlardan oldun.bu nedenle biraz sabredip bekleyeceksin.kendini kimse ile kıyaslama.Ben ve nem gerçekten az şişip az moraran ve şişleri de çabuk geçenlerdendik.senin bünyen demekki farklı canım.Bu senin burnunu kötü olacağı düzelmeyeceği anlamına gelmez.Biz 10 günde iyileştiysek sen kendininkini 20 gün olarak düşün.yani hemen kötü oldu deyip stres etme.Sadece burnun açıldığında genel anlamda görüntüsünü incele.ayrıntılara takılma bence.Ben ilk alçım çıktığında da ikinci alçım çıktığındada olumsuz bişey hiç düşünmedim.sadece keşke burun deliklerim biraz daha küçük olsaydı diyordum ilk zamanlar.ama zamanla ona da alıştım ve sevdim.şimdi çok memnunum ve mutluyum.benim yüzüme bu burun gitti yani delikleri şekli falan.sen de sonraları memnun olacaksın.Bak nem diyorki ben odada ağladım diye ilk alçı çıktığında.Ama şimdi nemin burnu en çok beğenilen burunlar arasında.relax ol bence canım
offf ada ya içim pır pır oldu yazdıklarını okuyunca inanamıyorum oldun bitti işte evine geldin şişliklerin morluklarında bi gecse atlattın cok merak ettik seni.bi haftadır hastanede mi kaldın ?