çok geçmiş olsun canım, alçı değişirken görmüştüm ben de burnumun ilk halini, bana da çok ince gelmişti ama inan alçın çıktıktan sonra çok çok değişicek burnun, alçının baskısıyla o kemikli kısım şişemiyo , açıkta olan uç kısım çok şişiyo ve aradaki fark garip gösteriyo burnu. hiç canını sıkma, en zor günleri atlatmışsın, tadını çıkar artık bundan sonra :)
Canım benim, okurken duygulandım. Geçmiş olsun, inşallah istediğin gibi olur burnun. Benim ameliyatımda 17sinde. Hastane , insanlar ve ortam hakkında yazdıkların beni şimdiden rahatlattı. Bende hiç bilmiyorum Malatyayı çünkü.. Çok güzel şeyler yazmışsın:) Bir an önce iyleşmen dileğiyle..
adacığım hala hastanede isen ben yarın seni ziyarete gelirim.çok istiyordum baştan beri biliyorsun.kız ben senin hangi gün ameliyat olcağını sorduktan çok sonra öğrendim.pc bozulmuştu internete giremedim.ayın 22'si falan okudum yazını.o zamnda senden haber bekledim acaba hala hastanede misin yoksa başka yerde mi kalıyorsun diye emin olamadım.şimdi bana hemen cevap yaz.oradaysan hemen yanına geleceğim yarın.bir de özelden bana ismini yaz canım.asilemin telefonu vardı bende.aramayı çok düşündüm,hatta inanın arama tuşuna bile bastım;ama geri kırmızıya basıp vazgeçtim.canımbenim oda benden arama beklemiş.keşke arasaydım;ama işte asilem benim zaten hastanede özel odada olduğumu ,hangi günde ameliyat olduğumu falan biliyo,işi olmazsa gelirdi dedim ve arayıp bana gelme mecburiyetinde bırakmak istemedim.hep işi vardır diye düşündüm,o yüzden aramamı kırmızıyla kapattım.yoksa elim tlfna çok gitti asilem için.ya nem çok kötüsüüün.internet kafe olduğunu neden söylemedin bana.valla giderdim.aslında bana kalsa morluk ve şişliklerimden asla servism dışında bi yere gitmezdim;ama pazartesi akşamı hastanede tanıştığım istanbuldan gelen,göğsündne ameliyat olan çok çok iyi bi abla çok ilgilendi benle,gel diyordu,kafetaryaya inelim açılırsın,ben inemem bu halde dediysemde bak dışarı çıkıp hava almak çok iyi olacak dedi.sağolsun sayesinde akşam kafetaryaya indik.bişeyler ısmarladı bana,içtik falan.sonra dışardaki bankta oturduk.yani orda bilseydim netcafe olacağını giderdm valla.aklım sizlerdeydi,ne yazdığınızı merak ediyordum.ablayla giderdik.tüh...
adacığım hala hastanede isen ben yarın seni ziyarete gelirim.çok istiyordum baştan beri biliyorsun.kız ben senin hangi gün ameliyat olcağını sorduktan çok sonra öğrendim.pc bozulmuştu internete giremedim.ayın 22'si falan okudum yazını.o zamnda senden haber bekledim acaba hala hastanede misin yoksa başka yerde mi kalıyorsun diye emin olamadım.şimdi bana hemen cevap yaz.oradaysan hemen yanına geleceğim yarın.bir de özelden bana ismini yaz canım.
CAnım yazdıklarını yeni okuyorum.sen dönmüşsün bileKızlar ya aslında sondan başlamak istemiyordum her ne kadar aklım sona takılı kalmış olsada ama aklımdan çıkaramıyorum,fikirlerinize ihtiyacım var.
Aslında bugüne kadar moralim çok iyiydi,tek üzüntüm ailemi özlüyo olmamdı,çok ama çok özledim.Alçılı burnuma bakıp istediği gibi diye düşünüp seviniyordum,güzel görünüyordu.Bugün alçım çıkarılıp yeni alçı takılırken Bilge bey burnuna gel bak dedi,aynada kendime bakıp burnumu görünce adeta şok oldum.Kendimi bi an uzaylı sandımHiç göründüğü,beklediğim gibi bi burun değildi.İnanın o an nutkum tutuldu,bişe diyemedim.şoku biraz atlatınca bu böylemi olacak diyebildim,kötü görünüyo dedim.Doktor bey sağolsun hayır böyle olmayacak,o zamanla şekil alacak senin şişliklerin falan var dediysede inanın poliklinikten çıkıp otogara gittim ama siz sorun nasıl gittim.üstelik o moral bozukluğuyla 6,5saatlik uzun yolculuk yaptım yalnız başıma.Halen moralim çok kötü.Canım çok sıkkın.Alçıyla beraber çok güzel görünüyo,inanın alçıyı çıkartmak istemiyorum.Alçının altında incecik sırtlı bi burun ve aşağı kısım deliklerin olduğu kısım kalın.Yani ters T sanki burnum.Ya ben bu durumdan dolayı Bilge Bey'i suçlayamam.çok iyi bi doktor ve alanındada başarılı,çok revanşta Malatyadada.Bu durum olsa olsa benim talihsizliğim,şansızlığım olur heralde
Yani burun kalın olsada problem yapsam şişlikler inecek diye kendimi teselli edecemde ince bulduğum şey dahada inerse ben ne yaparım.Ki ben bu halini bile beğenmedim,çok ince buldum burun sırtını.
Umarım haksız yere canım sıkılıyordur;ama çok sıkıldığı bi gerçek arkadaşlar.önümüzdeki salı alçılar çıkacak,Malatyaya gidecem tekrardan.O zamana kadar kafayı yemem inşllh bu moral bozukluğuyla.
Allah'ım yar ve yadımcım olsun.Malatyadan sonrada inşllh mutlu dönerim,nedense bu anlamda mutluluk biraz uzak geliyo
Annem ameliyatten bi gün önce akşamı arkadaşa gitmediğimi parçaları birleştirerek önce şüpheleniyo,sonrada emin olarak arıyo,nerdesin diyo ısrarla.önce söylemedim.Ameliyat olduğum günü akşamıda ısrarla sordu,en sonunda kendimi olduğumdan daha iyi gösterekek durumu anlattım.çok şok oldu.Kızdı,telefonu yüzüme kapattı.Dedimki kimseye söyleme.5dk sonra tekrar aradı,durumun nasıl falan diye soruyo,sonra dayanamayıp tekrar kızdıp tekrar tlfnu kapattı:)
Yani sadece sesim grip gibi çıkıyprdu,onu bile anlamasın,endişelenmesin diye sesimi gayet iyi göstererek konuşmaya çalıştım.Sonra zaten kabullndi annem,devamlı konuşuyoruk.Annemin bilmesi beni çok ama çok rahatlattı.Zaten asla gizli bi iş yapmayan biriyimdir,ilkd efa yaptı.Rabbim pişman etmesin.AMİN.
Ama dün annem beni görünce şok oldu,halen şimim,morlukarım var,gözlerim şiş falan.Başım ağrıyordu dedi,seni görünce geçti:)
Babam gördü,oda aynı şokta.O top yüzüme geldiğindne dolayı gittiğim yazlıkta ameliyat olmak zorudna kaldığımı sanıyo,kaza biliyo yani.Doğruyu bilse öldürür beni:)
Apartmanın girişinde bahçenin yanından geçerken yüzümü bi kartonla kapatarak girdim içeri,sanki güneşten kaçnıyorum gibi komşular görmesin diye.Genelde bahçede toplanıyorlar meraklı komşular.
Tam oh dedim asansörün oraya girdim,en çok çekindiğimde apartmanın meraklısı,Allahım günah yazmasında ayaklı gazetecisi,o karşıma çıktı,gördü beni.Bnew asansöre binmeye çalışıyorum,2dk da bi ton soru sordu.Sordu trafik kazası mı diye:) yok dedim top kazası,traji komik ya halim:)
Asansörün kapatırken dedimki kimse bilmesin,ay olurmu dedi tabi söylemem.inanın 5dk sonraa komşu geldi Tuğbaya ne oldu,x komşu çok kötü bi halde olduğunu söyledi dedi,ayyy güldüm ya.Hiç gecikmemiş ayaklı gazetemiz,iyiki söylemem dedi ya dedim:)
kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni O komşudan bizde analı kızlı var ..Birde ekstradan nazarlarıda değiyor..Amaan sana maşallah diyelimde nazar etmesinler...
ay kız senin bu ameliyat tam bir macera oldu gerçekten de.Kitap yazsan yeridir yani.Kız bak beni bu sefer kesin ara görüşelim.çok istiyorum
Valla nazarlık değilde daha çok acınmalık bi halim var.Dolayısıyla nzardan yana kaygım yok:)
Diğer komşunun flsh haberiyle geçmiş olsuna gelen koomşu benim bu halimi görünce birden ağölamaya başladı,ne olmuş sana böyle ablam dedi:)
Offf şimdi bugün millet geçmiş olsuna gelirde gelir.İnanın glmelerini malum yalanı söylemek zor geldiğindne istemiyorum.Yalan bana göre değil ama bu iş için girdim bi kere.
Bencede :) Süper olur...Hem bilgilendiren hem macera her türü içeren bir kitap kısaca...alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?