• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Maceraya Yolculuk(19.08.2010-Malatya-Bilge Bey)

çok geçmiş olsun canım, alçı değişirken görmüştüm ben de burnumun ilk halini, bana da çok ince gelmişti ama inan alçın çıktıktan sonra çok çok değişicek burnun, alçının baskısıyla o kemikli kısım şişemiyo , açıkta olan uç kısım çok şişiyo ve aradaki fark garip gösteriyo burnu. hiç canını sıkma, en zor günleri atlatmışsın, tadını çıkar artık bundan sonra :)

perna yaaa cnmm yeni reism eklesen bayadır görmedimmm ben:)şişler gitmiştir yada msnden at bana resim:)

Kızlar,Canlarım benim ya sizleri o kadar çok seviyorumki,çok ama çok içtensiniz ve ameliyat öncesi ve sonrasında hatta ameliyat esnamda hep yanımda oldunuz.Sizlere yazmak,sizlerden yanıt almak beni o kadar çok rahatlatıyorki anlatamam.
HEPİNİZDEN ALLAHIM RAZI OLSN.
GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLERİ ŞU MÜBAREK GÜNLERDE NASİP ETSİN.
inan yazıalrınızı okudukça rahatlıyorum.Benim asıl ilacım sizlersiniz:)
Yani bende ameliyattan önce bu gibi durumla karşılaşıp şok olacağımı tahmin edebiliyordum.Hatta kulüpten beni takip eden,orda tanıştığım arkadaşlarda bana diyorlardı ilk gördüğünde şok olacaksın falan diye.Kendimi buna hazırlamama rağmen çok şok oldum ve demorolize oldum.inanın aynen dediğiniz gibi aslında sacede burnum değil,yüzümün diğer hatlarıda çok farklı.Kimliğimdeki fotoya bakan hemşireler inanamıyordu ben olduğuma:(
Çünkü ben haddinden fazla şiştim ve morardım.Gözlerim kıpkırmızı içi.Herkes,doktor bey dahi "ya sen çok morardın" dedi.Üstelik 24saat de buz uygulaması yaptık.
Kızlar olmak isteyenlere şunu söylyeyebilirim.Olun,gerçekten ameliyata dair kaygılarınız olmasın.Ha bazen istisnada olsa komplikasyonlar olabiliyomuş ama siz duanızı yapın ve girin ameliyata.Korkulacak hiçbişe yok.Sonrasında ağrıda yok denecek kadar az zaten.Nem şey demişti,çok doğru söylemiş.Grip gibi oluyorsun.Aynen öyle oluyo.Grip gibisiniz.Kimi ağır grip olarak geçiriyo,kimide hafif.çok şükür benimkisi hafifdi.Ve boğazıma takılan hortumunda hiç bi etkisini hissetmedim.Gayet güzel yemek yedim.
Hastanennin personelleri olduğu kadar yemekleride çokk güzeldi.Hatta ben ameliyattan bi gün önce dışardan bişeyler almıştım,bi personel,yemeklerimiz çok güzel,dışardan getirtmenize gerek yok demişti.öylede oldu zaten.Ya ben halen o hastaneyi anlamış dğeilim.Herkes mi iyi olur ve O Malatya halkı ne kadar iyi insanalr ya.İlk gittiğim gün teyzenin bi tanesi kardeşimle benim kaçak olduğumuzu anladı ve dediki "eğer gidecek yeriniz yoksa gelin bizde kalın,benim de 2tane genç kızım var" dedi.çok şaşırmıştım.Teyzenin evinde günlerce kalmış gibi teşekkür ettim bu davetinin karşılğında.Buna benzer çok örnek var.Mesela dünde hastanenin önünde otogara gitmek için belediye otobüsünü beklerken kontör satıyormusunuz dedim gişedeki adama.Yok dedi.Diğer taraftaki kapalı,pardesülü bi bayan geldi,buyrun telefonumu kullanın dedi.Ay yine çok şaşırdım.Yok dedim acil arama yapmayacam.oLSUN DEDİ ISRARLA BUYRUN KULLANIN.Aslında acil aramaydı,çünkü burnumun şokunu rahatlamam için anlatmam gereken kulüptn beni takip edip orda iyi arkadaş olduğumuz bi arkadaşı aramam gerekiyordu,onun ablasıda daha önce ameliyat olmuş,ilk halinde şok olursun demişti.durumumu anlatacaktım,canım çok sıkkındı çünkü.Sonra bayan ısrar edince telefonu alıp tuşlara basarken benim otogara giden araba geldi,konuşamadım,bayana çok teşekkür edip verdim telefonunu ve bindim otobüse.Szilere çok ihtiyac hissettim,çok.Yani o kadar çok yardımsever insanlar vardıki sanki anlaşmalı gibilerdi,bana yardım etmeye çalışıyorlardı.Ben inanın ne kadar anlatsam azdır.Malatyadan,halkından,hastaneden,hastanenin doktorlarınden,hemşirelerinden,temizlik personellerinden hepsinden çok memnun kaldım.Ayrıca şunuda belirtecem.Hastane holding gibi bi hastane,çoook güzel ve temiz bi hastane:)

Asilemin telefonu vardı bende.Aramayı çok düşündüm,hatta inanın arama tuşuna bile bastım;ama geri kırmızıya basıp vazgeçtim.CanımBenim oda benden arama beklemiş.Keşke arasaydım;ama işte Asilem benim zaten hastanede özel odada olduğumu ,hangi günde ameliyat olduğumu falan biliyo,işi olmazsa gelirdi dedim ve arayıp bana gelme mecburiyetinde bırakmak istemedim.Hep işi vardır diye düşündüm,o yüzden aramamı kırmızıyla kapattım.Yoksa elim tlfna çok gitti Asilem için.Ya Nem çok kötüsüüün.İnternet kafe olduğunu neden söylemedin bana.Valla giderdim.Aslında bana kalsa morluk ve şişliklerimden asla servism dışında bi yere gitmezdim;ama pazartesi akşamı hastanede tanıştığım istanbuldan gelen,göğsündne ameliyat olan çok çok iyi bi abla çok ilgilendi benle,gel diyordu,kafetaryaya inelim açılırsın,ben inemem bu halde dediysemde bak dışarı çıkıp hava almak çok iyi olacak dedi.Sağolsun sayesinde akşam kafetaryaya indik.Bişeyler ısmarladı bana,içtik falan.Sonra dışardaki bankta oturduk.Yani orda bilseydim netcafe olacağını giderdm valla.Aklım sizlerdeydi,ne yazdığınızı merak ediyordum.Ablayla giderdik.Tüh...:(

Hastane diğer hastaneler gibi kasvet vermedi hiç bana.Gayet sıcak ve arkadaşlık ortamı kurduğumdan olsa gerek heralde.Tek üzüldüğüm gün Cumartesi günüydü.Kardeşim beni orda bırakıp Ankaraya dönmek zorudna kalması çok üzdü beni.Sabak 8buçuktu,abla artık gitme vakti geldi dediği an hakim olmaya çalışsamda gözyaşlarıma halkim olamadım(şuandada ağlıyorum:))Nihayetinde her ne kadar çevremde iyi insalar olsada yalnız kalıyordum hiç bilmediğim bi şehirde ve odada ve üstelik hastane dışında insan içine çıkamayacak durumdaydım.O uykusu ağır olan,yanında davul çalsan uyanmaz olan Canım Kardeşim geceleri hemen seslenmemle uyanıyo su istesem getiriyordu,gündüzleri oruç haliyle benim için çabalıyordu,şunuda ye bunuda ye diye.O ayrılık anında çok kötü oldum,çok buruk oldum;kardeşim orda tanıştığım iyi insalara rica etmiş,ablamı yalnız bırakmayın,sık sık kontrol edin diye.Sağolsun o insalarda zaten halden anlayan güzel yürekli insanlardı.Kardeşimin gitti 10-15dk kadar yalnız kaldım odada.Uzandığım yerden dışarı baktığımda tek manzara ıssız çorak dağlar...
Aslında yazar ruhlu olsaydım bi romanlık kitap çıkartırdım o manzaradan ve psikolojimden.Dağlara bakıp ne kadar yabancısınız bana diyip kendimi gurbette hissettim.Çok daha kötü psikolojiye girmeden yanıma geldiler arkadaşlar.Yalnız bırakmamaya çalıştılar.Ya onlar yanımdalardı yada ben onların yanındaydım.

Canım benim, okurken duygulandım. Geçmiş olsun, inşallah istediğin gibi olur burnun. Benim ameliyatımda 17sinde. Hastane , insanlar ve ortam hakkında yazdıkların beni şimdiden rahatlattı. Bende hiç bilmiyorum Malatyayı çünkü.. Çok güzel şeyler yazmışsın:) Bir an önce iyleşmen dileğiyle..

Hastanede çok güldüğümüz anlar,eğlendiğimiz zamanlarda oldu:)
Bi hemşir bey vardı,esmer orta boylu bişe.Sert görünümlü ama kendince espritüer:)
Kardeşim yanımdaki çekyatta uzanıyordu,odaya girince kardeşime "sende her gördüğümde yatıyorsun" diyordu hiç gülmeden.Benle kardeşim gülüyorduk.Banada dönüp "sana ne olmuş böyle,kamyon çarpmış gibi olmuşsun" dedi.Bende ya ne bilim ne hale getirdiniz beni böyle dedim,tebessem etti.Krdeşim o hemşirden eçkiniyordu,kapı tıklatılıp odaya biri gireceği zaman oturma pozisonunu alıyordu,gülüyorduk:)
Kardeşimden sonra yanımda o iyi ailenin büyük kızı yanımda kaldı,yattı.Tıp 3.sınıf öğrencisi.3e geçtim diyordu soranlara.Doktor serkan bey dediki "kız ne o ilkokul öğrencisi gibi 3e geçtim diyorsun,2bitti diyeceksin:)"Canım ya kız şaşırdı beraber güldük,artık aramızda espri olmuştu 3e geçtim:)
çok mütevaziydi vede böyle çok şirin,çocukça bi yanı vardı.Yai 3ê geçtim demek çocukça bi cevapsa arkadaşıma yakışıyordu.Bu yazıalrımı mutlaka misafir olarak girip okuyordur.Canım,3e geçen arkadaşım burdan seslenmek istiyorum sana.ilginiz alakanız için tekrar TEŞEKKÜRLER.Senle bi şeyi daha anlaacam,eminim unutmamışsındır:)
Kardeşimin gittiği gün bu arkadaş yanıdmaki çekyatta uyudu.Sabah o malum hemşir bey geldi,bu sefer o çekyatta bu arkadaşı görünce ona dediki "sende her boş gördüğün koltuğa uzanıyorsun:)"
Biz yine güldük.O koltukta inanın kimi uzanıyo gördüyse o hemşir bey herkese bi laf dedi.Biz onun adını kabus koymuştuk ablayla beraber,kendinede diyorduk,kabus geldi diye,gülüyordu.
Ben ablaya ailemin haberi olmadığını anlatıyorum.O hemşir bey kapıdna çıkarken "hiçbi sır gizli kalmaaaz" diyip kapıyı kapatıyordu:)
Beni yatakta uzanıyorum bana diyorduki "kalkın gezin,siz hasta değilsiniz,sizin ameliyatınızı biz ameliyattan saymıyoruz falan diyordu:). Diyordumki bu adamın yatanlara karşı bi gıcığı var heralde,kendi nöbetçi yatamıyo diye heralde bize sinir oluyo derdim,gülerdik:)
Bigün gittim serum suyu istemeye bi ablayla beraber.Dediki serum suyu vermiyoruz,buldunuz bedava kullanıyorsunuz.Bende ya doktor söyledi kullanmam gerekmiş.Yok diyo,git lavabo suyuna tuz katıp çek burnuna.Ama ya olurmu diyorum olur olur diyo.önce yine şaka yapıyo sonra baktım yine ciddi konuşuyo ama bu sefer gerçekten ciddi,arkamı döndümki baktım gülerek getiriyo serum suyunu:)
Huysuz ve Tatlı hemşir:)

Canım benim, okurken duygulandım. Geçmiş olsun, inşallah istediğin gibi olur burnun. Benim ameliyatımda 17sinde. Hastane , insanlar ve ortam hakkında yazdıkların beni şimdiden rahatlattı. Bende hiç bilmiyorum Malatyayı çünkü.. Çok güzel şeyler yazmışsın:) Bir an önce iyleşmen dileğiyle..

Kesinlikle rahatlayın.çok rahat edeceksiniz.Herkes çok iyi göreceksiniz.Şimdiden geçmiş olsun.Malatya'nın olmasada benim gibi hastanenin keyfini çıkartın:)
Ben yazmaya devam edecem fırsat buldukça,paylaşmak çok güzel:)

canımm ya ne güzel anlatmışsın güzel bi macera olmuş gerçekten :)burnun için hiç telaşlanma nolur,arkadaşlar da anlatmışlar zaten benim de alçımı aldıklarında yanlardan bastırmışsın gibi önde sadece kemik görünüyodu anlıyorum senni gerçekten sinir bozucuydu:)ama bak hepimizinki geçtiğine göre ,ters bi durum yok;)bu arada ailenin tepkisi nasıldı adacımmopuyorumnanaktan

asilemin telefonu vardı bende.aramayı çok düşündüm,hatta inanın arama tuşuna bile bastım;ama geri kırmızıya basıp vazgeçtim.canımbenim oda benden arama beklemiş.keşke arasaydım;ama işte asilem benim zaten hastanede özel odada olduğumu ,hangi günde ameliyat olduğumu falan biliyo,işi olmazsa gelirdi dedim ve arayıp bana gelme mecburiyetinde bırakmak istemedim.hep işi vardır diye düşündüm,o yüzden aramamı kırmızıyla kapattım.yoksa elim tlfna çok gitti asilem için.ya nem çok kötüsüüün.internet kafe olduğunu neden söylemedin bana.valla giderdim.aslında bana kalsa morluk ve şişliklerimden asla servism dışında bi yere gitmezdim;ama pazartesi akşamı hastanede tanıştığım istanbuldan gelen,göğsündne ameliyat olan çok çok iyi bi abla çok ilgilendi benle,gel diyordu,kafetaryaya inelim açılırsın,ben inemem bu halde dediysemde bak dışarı çıkıp hava almak çok iyi olacak dedi.sağolsun sayesinde akşam kafetaryaya indik.bişeyler ısmarladı bana,içtik falan.sonra dışardaki bankta oturduk.yani orda bilseydim netcafe olacağını giderdm valla.aklım sizlerdeydi,ne yazdığınızı merak ediyordum.ablayla giderdik.tüh...:(
adacığım hala hastanede isen ben yarın seni ziyarete gelirim.çok istiyordum baştan beri biliyorsun.kız ben senin hangi gün ameliyat olcağını sorduktan çok sonra öğrendim.pc bozulmuştu internete giremedim.ayın 22'si falan okudum yazını.o zamnda senden haber bekledim acaba hala hastanede misin yoksa başka yerde mi kalıyorsun diye emin olamadım.şimdi bana hemen cevap yaz.oradaysan hemen yanına geleceğim yarın.bir de özelden bana ismini yaz canım.

Son zamnlarda fazla nete giremediğim için senin hangi gün ameliyat olacağın hakkında bilgim yoktu.aklımda ayın 16'sı diye kalmıştı.internet kafeden sana sordum hangi gün olacağını.ama sen pc başında olmadığın için bana hemen cevap yazamadın.benimde ikinci kez internet kafeye gidişim ayın 22'si falandı diye hatırlıyorum.açıp cevabını okuduğumda ayın 19 u diye sen zaten ameliyat olmuştun.

adacığım hala hastanede isen ben yarın seni ziyarete gelirim.çok istiyordum baştan beri biliyorsun.kız ben senin hangi gün ameliyat olcağını sorduktan çok sonra öğrendim.pc bozulmuştu internete giremedim.ayın 22'si falan okudum yazını.o zamnda senden haber bekledim acaba hala hastanede misin yoksa başka yerde mi kalıyorsun diye emin olamadım.şimdi bana hemen cevap yaz.oradaysan hemen yanına geleceğim yarın.bir de özelden bana ismini yaz canım.

CanımBenim dün 10otobüsüyle Adana'ya geldim.Şuan evimdeyim yani.Ayy Canım ya keşke arasaydım Seni ya:( Gelseydin çok mutlu olurdum,seni kulüpten tanıyan arkadaşlarda vardı,sizlerden konuşuyorduk,onlarlada tanışırdın hem.
Ameliyattan bi kjaç saat sonra hani bahsettiğim çok iyi insanlar vardı ya,onların kızları geldi yanıma.Büyüğü tıp 3.sınıf öğrencisi.Diğeri Türkçe öğretmenliği 2.sınıf öğrencisi.Türkçe öğretmenliğini okuyanda ameliyat oldu bendne bi gün snra.Benim ameliyat olduğum gün kulüpten takip ettiği için biliyomuş özel odada yattığımı,kulüpten ada sizmisiniz diyip odaya girdi,tanıştık falan.Ben o nu ilk sen sandım,a asilem heralde dedeidm;ama baktım benzemiyo değild edim.Sonra zaten tanışınca herşeyi öğrendik.O misafi olarak giriyomuş kulübe.çok iyi insanlardı ya,Allah Razı olsun.Yalnız onun ameliyattan sonra bazı problemler çıktı.Kanaması durmadı.Onun içinde bi ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN,ALLAH PİŞMAN ETMESİN" derseniz çok sevinirim kızlar.inanın dua ettiğiniz ölçüde karşılık buluyorsunuz.Siz bana dua ediyorsunuz sağolun ama bana dua ettiğiniz içinde Rabbim sizin kalbinize göre veriyo.O nednele duayı ihmale tmeyin.Duaya çok güveniyrum.ÇOK SAĞOLUN.İYİKİ VARSINIZ.
Zaten salı günü Malatyaya tekrar gidecem,o zaman sizden tekrardan gönülden dua isteyecem,tekrar şok olmamak adına.Sizleri çok yakınım olarak görüyorum inanın.
Asilemcim salı günü Malatya'ya gittiğimde uygun olursan hastanede buluşur görüşebiliriz.Ben sana özelden nuaramıda adımıda atarım o zaman.

Kızlar ya aslında sondan başlamak istemiyordum her ne kadar aklım sona takılı kalmış olsada ama aklımdan çıkaramıyorum,fikirlerinize ihtiyacım var.
Aslında bugüne kadar moralim çok iyiydi,tek üzüntüm ailemi özlüyo olmamdı,çok ama çok özledim.Alçılı burnuma bakıp istediği gibi diye düşünüp seviniyordum,güzel görünüyordu.Bugün alçım çıkarılıp yeni alçı takılırken Bilge bey burnuna gel bak dedi,aynada kendime bakıp burnumu görünce adeta şok oldum.Kendimi bi an uzaylı sandım:( Hiç göründüğü,beklediğim gibi bi burun değildi.İnanın o an nutkum tutuldu,bişe diyemedim.şoku biraz atlatınca bu böylemi olacak diyebildim,kötü görünüyo dedim.Doktor bey sağolsun hayır böyle olmayacak,o zamanla şekil alacak senin şişliklerin falan var dediysede inanın poliklinikten çıkıp otogara gittim ama siz sorun nasıl gittim.üstelik o moral bozukluğuyla 6,5saatlik uzun yolculuk yaptım yalnız başıma.Halen moralim çok kötü.Canım çok sıkkın.Alçıyla beraber çok güzel görünüyo,inanın alçıyı çıkartmak istemiyorum.Alçının altında incecik sırtlı bi burun ve aşağı kısım deliklerin olduğu kısım kalın.Yani ters T sanki burnum.Ya ben bu durumdan dolayı Bilge Bey'i suçlayamam.çok iyi bi doktor ve alanındada başarılı,çok revanşta Malatyadada.Bu durum olsa olsa benim talihsizliğim,şansızlığım olur heralde:(
Yani burun kalın olsada problem yapsam şişlikler inecek diye kendimi teselli edecemde ince bulduğum şey dahada inerse ben ne yaparım.Ki ben bu halini bile beğenmedim,çok ince buldum burun sırtını.
Umarım haksız yere canım sıkılıyordur;ama çok sıkıldığı bi gerçek arkadaşlar.önümüzdeki salı alçılar çıkacak,Malatyaya gidecem tekrardan.O zamana kadar kafayı yemem inşllh bu moral bozukluğuyla.
Allah'ım yar ve yadımcım olsun.Malatyadan sonrada inşllh mutlu dönerim,nedense bu anlamda mutluluk biraz uzak geliyo:(
CAnım yazdıklarını yeni okuyorum.sen dönmüşsün bile:((işte benim gelip gelmem anlamındaki tedirginliğim bu yüzdendi.belki 3.4.günden sonra dönmüş olabileceğindi.SENDEN HİÇ BİR HABER ÇIKMAYINCA GELEMEDİM.çünkü bizim evimiz hastaneye çok uzak.orada olduğunu bilsem kesin gelirdim,yol hiç sorun değil.düşündüm bir de orada değilse boşuna gelmiş olacaktım.o yüzden senden haber bekledim ararsın diye.canım neyse kısmet değilmiş ama haftaya geldiğinde beni mutlaka ara görüşelim canım.hatta sen numaranı bana ver ben de seni ararım.bu arada burnun için hiç üzülme.daha çok erken valla şekli çok değişiyor.insan ilk zamnlar öyle karamsar düşünebiliyor ama emin olki hepsi geçiyor.eminim güzel olmuştur.boşuna kendini üzme sadece sabret canım..

Annem ameliyatten bi gün önce akşamı arkadaşa gitmediğimi parçaları birleştirerek önce şüpheleniyo,sonrada emin olarak arıyo,nerdesin diyo ısrarla.önce söylemedim.Ameliyat olduğum günü akşamıda ısrarla sordu,en sonunda kendimi olduğumdan daha iyi gösterekek durumu anlattım.çok şok oldu.Kızdı,telefonu yüzüme kapattı.Dedimki kimseye söyleme.5dk sonra tekrar aradı,durumun nasıl falan diye soruyo,sonra dayanamayıp tekrar kızdıp tekrar tlfnu kapattı:)
Yani sadece sesim grip gibi çıkıyprdu,onu bile anlamasın,endişelenmesin diye sesimi gayet iyi göstererek konuşmaya çalıştım.Sonra zaten kabullndi annem,devamlı konuşuyoruk.Annemin bilmesi beni çok ama çok rahatlattı.Zaten asla gizli bi iş yapmayan biriyimdir,ilkd efa yaptı.Rabbim pişman etmesin.AMİN.
Ama dün annem beni görünce şok oldu,halen şimim,morlukarım var,gözlerim şiş falan.Başım ağrıyordu dedi,seni görünce geçti:)
Babam gördü,oda aynı şokta.O top yüzüme geldiğindne dolayı gittiğim yazlıkta ameliyat olmak zorudna kaldığımı sanıyo,kaza biliyo yani.Doğruyu bilse öldürür beni:)
Apartmanın girişinde bahçenin yanından geçerken yüzümü bi kartonla kapatarak girdim içeri,sanki güneşten kaçnıyorum gibi komşular görmesin diye.Genelde bahçede toplanıyorlar meraklı komşular.
Tam oh dedim asansörün oraya girdim,en çok çekindiğimde apartmanın meraklısı,Allahım günah yazmasında ayaklı gazetecisi,o karşıma çıktı,gördü beni.Bnew asansöre binmeye çalışıyorum,2dk da bi ton soru sordu.Sordu trafik kazası mı diye:) yok dedim top kazası,traji komik ya halim:)
Asansörün kapatırken dedimki kimse bilmesin,ay olurmu dedi tabi söylemem.inanın 5dk sonraa komşu geldi Tuğbaya ne oldu,x komşu çok kötü bi halde olduğunu söyledi dedi,ayyy güldüm ya.Hiç gecikmemiş ayaklı gazetemiz,iyiki söylemem dedi ya dedim:)

Annem ameliyatten bi gün önce akşamı arkadaşa gitmediğimi parçaları birleştirerek önce şüpheleniyo,sonrada emin olarak arıyo,nerdesin diyo ısrarla.önce söylemedim.Ameliyat olduğum günü akşamıda ısrarla sordu,en sonunda kendimi olduğumdan daha iyi gösterekek durumu anlattım.çok şok oldu.Kızdı,telefonu yüzüme kapattı.Dedimki kimseye söyleme.5dk sonra tekrar aradı,durumun nasıl falan diye soruyo,sonra dayanamayıp tekrar kızdıp tekrar tlfnu kapattı:)
Yani sadece sesim grip gibi çıkıyprdu,onu bile anlamasın,endişelenmesin diye sesimi gayet iyi göstererek konuşmaya çalıştım.Sonra zaten kabullndi annem,devamlı konuşuyoruk.Annemin bilmesi beni çok ama çok rahatlattı.Zaten asla gizli bi iş yapmayan biriyimdir,ilkd efa yaptı.Rabbim pişman etmesin.AMİN.
Ama dün annem beni görünce şok oldu,halen şimim,morlukarım var,gözlerim şiş falan.Başım ağrıyordu dedi,seni görünce geçti:)
Babam gördü,oda aynı şokta.O top yüzüme geldiğindne dolayı gittiğim yazlıkta ameliyat olmak zorudna kaldığımı sanıyo,kaza biliyo yani.Doğruyu bilse öldürür beni:)
Apartmanın girişinde bahçenin yanından geçerken yüzümü bi kartonla kapatarak girdim içeri,sanki güneşten kaçnıyorum gibi komşular görmesin diye.Genelde bahçede toplanıyorlar meraklı komşular.
Tam oh dedim asansörün oraya girdim,en çok çekindiğimde apartmanın meraklısı,Allahım günah yazmasında ayaklı gazetecisi,o karşıma çıktı,gördü beni.Bnew asansöre binmeye çalışıyorum,2dk da bi ton soru sordu.Sordu trafik kazası mı diye:) yok dedim top kazası,traji komik ya halim:)
Asansörün kapatırken dedimki kimse bilmesin,ay olurmu dedi tabi söylemem.inanın 5dk sonraa komşu geldi Tuğbaya ne oldu,x komşu çok kötü bi halde olduğunu söyledi dedi,ayyy güldüm ya.Hiç gecikmemiş ayaklı gazetemiz,iyiki söylemem dedi ya dedim:)

kaydirigubbakcemile3:1:sempatiksalakcinni O komşudan bizde analı kızlı var ..Birde ekstradan nazarlarıda değiyor..Amaan sana maşallah diyelimde nazar etmesinler...:nazar:

ay kız senin bu ameliyat tam bir macera oldu gerçekten de.Kitap yazsan yeridir yani.Kız bak beni bu sefer kesin ara görüşelim.çok istiyorum

kaydirigubbakcemile3:1:sempatiksalakcinni O komşudan bizde analı kızlı var ..Birde ekstradan nazarlarıda değiyor..Amaan sana maşallah diyelimde nazar etmesinler...:nazar:

Valla nazarlık değilde daha çok acınmalık bi halim var.Dolayısıyla nzardan yana kaygım yok:)
Diğer komşunun flsh haberiyle geçmiş olsuna gelen koomşu benim bu halimi görünce birden ağölamaya başladı,ne olmuş sana böyle ablam dedi:)
Offf şimdi bugün millet geçmiş olsuna gelirde gelir.İnanın glmelerini malum yalanı söylemek zor geldiğindne istemiyorum.Yalan bana göre değil ama bu iş için girdim bi kere.

Yoldan geçerken herkes garip garip bakıyo,teyzeler vah vah,amcalar tüh tüh diyorlar.Heralde kimi kaza sanıyo kimide dayak yedim:)
Ynaımdan geçenler bakıp Allah yardım etsin diyorlar.Yani görünüş itibaryile çok kötüyüm.ÖZELLİKLE GÖZLERİM KIPKIRMIZI.kIZLAR YA ÖNERİLERİNİZ VARMI bu şişlik,morluk ve göz kızarması için?

Valla nazarlık değilde daha çok acınmalık bi halim var.Dolayısıyla nzardan yana kaygım yok:)
Diğer komşunun flsh haberiyle geçmiş olsuna gelen koomşu benim bu halimi görünce birden ağölamaya başladı,ne olmuş sana böyle ablam dedi:)
Offf şimdi bugün millet geçmiş olsuna gelirde gelir.İnanın glmelerini malum yalanı söylemek zor geldiğindne istemiyorum.Yalan bana göre değil ama bu iş için girdim bi kere.

Daha önce 2-3 kez anlatmıştım..Senin acımalık dediğin halde bile onlar bulur bi yer nazar etmek için...Benim koca bandaj lap diye düşmüştü...sempatiksalakcinnikafamçokkarıştıDüşün artık gerisini....:1:

Back
X